Tomasz Peczak

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:01:59

mseptember

on ma już jakąs obsesję na punkcie siostry Jolanty, okazał się strasznym prymitywem

cranberry

Drze ta jape ciagle zachowuje sie jakby wszystkie rozumy pozjadal narzuca swoje pseudoracje innym Lider? Phi On nie ma cech prawdziwego przywodcy ktory potrafi fajnie pokierowac grupa i znajdowac kompromisy a nie grupe zawrzaskiwac i probowac zagluszac swoim widzimisie Mysli ze jadac po Joli zajedzie daleko Błąd cwaniaczku zniszczysz sie swoją wlasną "bronią"  :bravo:

Lenka186

Lubilam Tomka.. ale po ostatnich programach ... co raz bardziej zmieniam o nim opinie... Ostatnio bardzo niemily jest dla Siostry Jolanty.. co co daje mu minusa ...   :nie!: A przeciez tak za nia przepadal.. a teraz chodzi i sie na nia drze albo obgaduje za jej plecami.. Tomasz !!! Opanuj się w końcu! To BB a nie przedszkole ... :]  :plask:

Tom Kruz

Cytat: Lenka186przeczkole ... :]

:zabek:

Pozdrawiam fanów Joli.

A ten Tomek to porażka normalnie. Jakim prawem dogryza naszej big braderowskiej Dodzie (superseksi jestem), Matce Teresie (dobre serduszko i szczerosć) i Einsteinowi (wiadomo ......) w jednym?  Za karę do końca pobytu powinien spać w łóżku z jednorożcem i zamiast ulubionego kapelusika nosić na głowie uszy Myszki Miki. Może się w końcu nauczy, że Jola jest cool i trzeba ją lubić.

molko

wolałbym żeby odpadł

jak może facet tak o kobiecie mówić, że on to by ją walnął z bańki cos tam cos tam...
damski bokser??? wstyd - żenada

slawek

A pamiętacie wejscie Joli? "Jola, wiedziałem że będziesz..." a teraz co wyprawia, Brak słów... Panu już podziękujemy
Sławek

FK

Eeeech, szkoda mi, że się nie dostał w Jolki szpony! Pewna jestem, że nie wytrzymałby cisnienia. Jest dla mnie tragiczny.

ixa86

On ma jakies uczulenie na Jolante. Nawet jak w ogóle się o niej nie mówi jest całkiem inny temat, to on i tak zaczyna "A Jola cos....""A Jola tamto" dałby se siana juz :sciana: strasznie działa mi na nerwy :/. a Gerard jak taki jego giermek.. co powie Tomek to powie i Gerard  :?!:  :szok:

Pudelek

Może Tomek czuje miętę do Joli :devil:. Jolka dała mu czerwone swiatło więc chłopak się na niej odgrywa. Chociaż czytając choćby opinie na oficjalnej stronce można stwierdzić, że bardziej prawdopodobne jest to, że z takiego samego powodu nominuje Adriana :los:.

Lenka186

witam... Tom Kruz nie wiem kim jestes ale napewno dobrze szkoly nie skonczyles. Jak jestes taki mądry to najpierw sam zobacz dokladnie jak się piszę. Bo wydaje mi się że na polski to się nie uczęszczalo ... Piszę się PRZEDSZKOLE! a nie przeczkole. Jak nie potrafisz ortografii to zapraszam do Bibiloteki tam znajdują się słowniki ... Brawo za inteligencję ... !!! :P

a co do Tomka to jak na razie traci w mych oczach... Tomus, jak dziewczyny Cie poproszą to i nawet stringi bedziesz musial im uprać ...!!  :buzz:

Showmag

Lenka, otrzymałas kolejny punkt karny - tym razem za wprowadzanie chaosu na Forum i personalną wycieczkę w kierunku innego użytkownika. Widzę, że Cię pamięć zawodzi, informuję więc, że "przeczkole" to dzieło Twojego autorstwa, a nie TomaKruza.
Jeszcze jeden punkt karny i otrzymasz blokadę pisania na Forum.

chatiflatt

Cytatprzeczkole :] vel. Lenka

czyżby kolejne dziecko neo?..

Tomek - po dzisiejszym wejsciu Prosto z domu opadły mi ręce.
"Chyba po tej akcji [w sensie że jest podwładnym kobiety, bo o tym była rozmowa z Wlk Siostrą] będę musiał opuscić ten lokal i od razu wyjechać.. znaczy się do Anglii. bo juz miałem zostać"

albo źle zrozumiałem 'intencje' Pana Tomasza-Anglika-Szatniarza, albo też wychodzi ze mnie jak to okresliła pięknie Weronika Pazura [Ukrainka znająca mentalnosć Polaków] "ta polska żółć", bo naprawdę, uwierzcie, nie mam zamiaru całować Pana Tomasza po stopach, tarzać się przed nim, bić mu ukłonów i prosić "Zostań, o Panie, zostań posród polskiego Narodu, nie wyjeżdżaj, nie opuszczaj nas, o Gwiazdo!". A on chyba na to liczy. Więc się przeliczy. Na tym forum - zaryzykuję - nie lubi go nikt [poprawcie mnie proszę, jesli jest ktos takowy]. W rozmowach ze znajomymi pada jedno okreslenie - "wiesniak z londyńskiego zmywaka". Ale on naprawdę uważa, że prezentuje sobą 'cos wyjątkowego'. A tak nie jest. Jest, jak to się teraz mówi, 'burakiem', który nie rozumie innych ludzi i nie rozumie innosci pod każdym względem. Współczuję jego ukochanej. Uderzyło mnie bardzo parę jego wypowiedzi, ale o tym napiszę w innym oddzielnym temacie i zapraszam do dyskusji.
Brrrr..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Dobrze powiedział Kuba - straszył, straszył i tyle Jego. ŻENADA. Został, na nieszczęscie...

kakalak

Cos mi się dziwnie wydaje, że ten pan może zapomnieć już o tej swojej pięknej Pani.
Ubolewam, naprawdę ubolewam.
Zostań w domu i dalej udowadniaj jakim to jestes wartosciowym człowiekiem.

mseptember