Tomasz Peczak

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:01:59

Showmag

Temat poswięcony Tomaszowi Peczakowi

Pudelek

Zdecydowanie najbardziej denerwujący uczestnik jak dla mnie. Robi dużo szumu, krzyczy, poucza innych. A tak naprawdę nie ma nic ciekawego do przekazania; "Gdzie popielniczka!", "Gdzie alkohol!". Ale zauważyłem, że ma silną pozycję w tej grupie...

molko

jak na razie, ale grupa się powiększy, ale zgadzam się, że drze ryja jak nie wiem  :nie!:

podmark

No i nie widać było, że bardzo dobrze czuł się, jako jedyny mężczyzna w Domu. Gdy wszedł Adrian i na nim się skupiła uwaga dziewczyn, on patrzył spode łba na niego - chyba się nie polubią :D

pif_paf

Cytat: podmarkon patrzył spode łba na niego - chyba się nie polubią :D

Szczególnie to było widać przy wejsciu Adriana - gdy przytulał się z Kasią Lenartowicz i gdy go laski okrążyły :D

Sam facet mocno mnie irytuje i mam szczerą nadzieję że jemu pierwszemu powiemy  :pa:

podmark

Najbardziej denerwujący uczestnik tej edycji  :?!:

Jak dla mnie jak na razie pokazał same wady. Jest - jak dla mnie: zbyt głosny, chce być przywódcą, stara się wywrzeć presję na innych (jak się zaczął drzeć "Grzesiek co jest !" i w tym samym czasie mówił cos pedzio-Adrian, ale Tomek go zagłuszył  :devil: )

Tom Kruz

Cytat: podmark"Grzesiek co jest !"

A nawet ''Grzechu, co jest?'' (pewnie kumple od podstawówki hehe).
Na razie Tomek jest przywódcą szczepu kobiet, jak w survivor :zabek:.  
Swoją drogą intryguje mnie forma zapoznawania się w reality show. Jakże często oprócz podania swojego imienia i uscisku dłoni są od razu buziaki :). Nawet jak osoby widzą sie po raz pierwszy.

chatiflatt

uważam go za bardzo zakompleksionego faceta. FK pisala że już na castngu opowiadał jej swoją historię miłosną. Brak mu przyjaciół [prawdziwych] - w BB ich nie znajdzie
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

molko

z kąd wy macie te informacje? maniacy RS :D

to ciekawe ciekawe, ale ja tam sceptycznie do tego podchodze, chodź powiem, że mam takiego jednego znajomego geja co zachowuje się w podobny sposób co TOMEK

FK

Cytat: brzezina2103FK pisala że już na castngu opowiadał jej swoją historię miłosną.

Cooooo?? brzezina2103 - skąd takie info?? Ja nic takiego nie napisałam..!

Luxis

Nie cierpie go, to moje pierwsze wrażenie. Jest debilowaty, wątpie żeby był homo, rządzi osobami, chce być przywódcą, nie cierpi jak laski się do innego mizdrzą. Mam podobne zdanie co do reszty, że jest najgorszym uczestnikiem dotychczas... Mam nadzieję, że odpadnie pierwszy.

chatiflatt

przepraszam FK....

cos mi się pokiełbasiło [cały dzień dzis pisze na forum, radzę komus na gg, wysłuc**ję żalów przez tel - przepraszam...]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Dziwna sprawa. Ja również czytałem w jednym z postów FK o tym, że Tomek opowiadał jej swoją historię miłosną na castingu (post pojawił sie wczoraj wieczorem lub w nocy). Nawet zareagowałem na to pisząc na forum, że skoro tak, to romans w domu BB gwarantowany, a teraz sprawdziłem posty i widzę, że ani posta FK, w którym padło to stwierdzenia, ani tego mojego ....... nie ma. Także chyba nie przewidzialo Ci się Brzezina. To gwoli scisłosci, a nie ''czepiania się'' :zabek:

chatiflatt

No własnie, Tom, ale ja dzis żyję na pełnych obrotach i tak mi sie wydawało, że może ktos mi cos napisał na gg a ja to umiesci łem na forum :D
Barbara Weston

FK

A jak Wam się Tomek podobał dzis w relacji "Prosto z domu"..?