Tomasz Peczak

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:01:59

kInga

Przerost formy nad trescia z tego chlopa!!! Wyglada jak burak na rykowisku a jedynym "facetem" ktory sie nie dal podporzadkowac byla Jolka.
Ludzie, mozna byc hamem ale z klasa, a on jest typowym prostakiem ktory mysli ze jest fajny - zenada!

Goku

Wiecie co mnie rozwala?? Jola jest wredna, pusta, dziecinna, prowokująca, chamska i w ogóle i jest wychwalana pod niebiosa, a Tomek jest po prostu szczery do bólu i wszyscy na niego wrzucają... Nie wiem jak wy, ale jak ja bym był w domu WB wolałbym trzymać z Tomkiem, ponieważ nie znoszę na żywo takich osób jak Jola... I na 99% co chwila powtarzałbym jaka ona jest pusta, bo nie mógłbym znieść jej bezsensownego gadania...

Tom Kruz

Cytat: GokuJola jest wredna, pusta, dziecinna, prowokująca, chamska i w ogóle ......
ponieważ nie znoszę na żywo takich osób jak Jola...
nie mógłbym znieść jej bezsensownego gadania...

Goku Ameryki nie odkryłeś. Piszę o tym mniej więcej od połowy września. No ale gratuluję odwagi, bo to dosyć niepopularny pogląd na forum, gdzie mimo wszytko JR 7232 wciąż jest postrzegana bardzo pozytywnie.

chatiflatt

po dzisiejszej powtórce Show - wnioskuje, że Peczak wcale nie miał tak wielkich informacji o pozostałych. Sami się napalili i [jak to sam ujął] nie zbojkotowali tego co zorganizował.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Rosa

Cytat: GokuWiecie co mnie ro Tomek jest po prostu szczery do bólu i wszyscy na niego wrzucają... .
On jest szczery? Nie mylmy zwykłego chamstwa ze szczerością.

Jason

zwykłego? chamstwo w jego wydaniu jest bardzo nadzwyczajne bo to chamstwo do potęgi.

swoją drogą ciekawe czy Peczak dotarł na to forum. Bo mowil ostatnio o komentarzach na oficjalnej, ze czytał. Moze jakby tu zajrzal to by zobaczyl ze krytykują go nie tylko 'dzieci neostrady' ale i powazni, dorosli ludzie.

joker

Ameryki nie odkryłem, ale wczoraj ponownie stwierdziłem, że Peczak to samolubny CHAM!!!
Przypomniała mi się sytuacja, jak na początku edycji Jolka zdradziła jego "tajemnicę" i jaką burzę przez to rozpentał, a teraz bez słowa wyciąga na światło dzienne wszystkie brudy uczestników  :sciana:

Jason

jaką jego tajemnicę?

FK

Peczak zawalił temat ze swoją dziewczyną. Chciał wrócić - nie dała Mu szansy. Nie mógł tego przeboleć. Chodziły słuchy, że niejednokrotnie podniósł na Nią rękę. Ale to tylko plotka, więc...

Luxis

ja w to wierzę, jest do tego zdolny, nie widziałem w tv gorszego typa, on jeszcze wygląda tak samo jak mówi, naprawdę on jest straszny, chce mi sie rzygać jak na niego patrze i go słuchaj, moi znajomi i rodzinka też ;p
P.S>Jestem pełen podziwu dla Izy, która mu sie przeciwstawiła raz, chodź normalnie się go boi (sama to przyznaje) i krzyczał/wrzeszczał na nią, a ona wtedy naniego zaczeła :) onmwalnął ręką w blat, ona też (swoją drogą to znaczy że jest nadpobudliwy, bo już chciał jej dac chyba jednego, ale walnął w blat :/) masakra, takiego kogoś znać, bleee

Pudelek

Nie wiem czy wsród tych wszystkich wad Peczaka została wymieniona naiwność. Facet dał się oszukać dwa razy przez tych samych ludzi...

chatiflatt

dziś oglądałem raz jeszcze wejście Peczaka. Tryskał humorem i energią, witał wszystkich Uczestników, oprowadzał po domu. Zupełnie inny Tomasz. Może on jest taki naprawdę, a to co pokazał później wydarzyło się pod wpływem czegoś. Nieszczerości uczestników? A może nieszczerości producentów?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

gulczas

Nie sądzę.Wydaje mi się że chciał zrobić dobre "pierwsze wrażenie".Jak wszyscy zresztą.Najlepiej ten pierwszy dzień programu skomentowała Jolka mniej więcej tak:

"Na razie wszyscy grają, ja też na razie gram.Ale potem wszystko wyjdzie"

No i wyszło.Z Tomka wyszedł konkretnie taki "pruski kapral".Już na drugi dzień zaczął wydawać innym polecenia.Nie prośby, nie propozycje do negocjacji.Polecenia.No ale cóż, niektórzy po prostu maja potrzebę dominacji.Najczęściej są to jednostki zakompleksione.Chcące się w ten sposób dowartościować.

chatiflatt

masz rację, ale wydawał polecenia, a nie krzyczał, wyzywał, straszył - jeszcze nie.
A co do poleceń - śmieszyło mnie to, że wszyscy potulnie te rozkazy wykonywali. W rzeczywistości każdy powiedziałby "Koleś, wyluzuj" albo odpowiednik słynnego "Spieprzaj dziadu". Ale to było BB, inne realia :)
Barbara Weston

gulczas

Cytat: chatiflattśmieszyło mnie to, że wszyscy potulnie te rozkazy wykonywali

Pewnie właśnie dlatego że nikt nie miał odwagi powiedzieć :
Cytat: chatiflatt"Koleś, wyluzuj" albo (...) "Spieprzaj dziadu".
z czasem pozwalał sobie na coraz więcej.