Powiedzieli

Zaczęty przez chatiflatt, Wt, 04 Wrz 2007, 12:56:54

slawek

Joanna - "Co macie do Gumisi"
Sławek

chatiflatt

Wlk brat pyta w quizie o deszczową piosenkę
JOaŚa na kanapie do Lenartowicz: "On śpiewał Aj sing sing bondjułel"
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

arturxd

"Nerwicę można leczyć smiechu Joanny niestety nie" - Kuba

chatiflatt

[Jakub nawiązał do rewelacji, jakie odkryły władze podwarszawskiego Otwocka - chcą leczyć ludzi kąpielami w ROPIE NAFTOWEJ, w tym również nerwice. Nerwicy nie da się wyleczyć farmakologicznie, ale Otwock znalazł alternatywny sposób :los:]

taki off-topic :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Grzegorz Marcisz w BB Show: "jestem miękkim batonem" :o

Tom Kruz

Czy ktoś pamięta dokładnie tekst ''megaluzackiej'' wypowiedzi Grzegorza Marcisza pseudonim Orator z wczorajszego BB Show na temat treści jego rozmów telefonicznych z Joanną, gdzie padają słowa typu ''ch.....'' oraz ''c.....''?
Chciałem to zacytować, ale obawiam się, że mogę coś przekręcić. Starość nie radość - pamięć już nie ta co dawniej :).

Edit - Już wiem. Leciało to tak:
''No cześć, co tam u ciebie ty głupi ch......, no siemanko, no cześć ty głupia c......''.
A publika cicho bo nie wie co robić (z lekka zażenowani Sztuka i Płoszajski), tylko cichy chichot bodajże Rocka w tle słychać ) :zabek:

Narzekaliśmy, że Grzesio taki ''niewymowny'' a tu proszę jak błysnął :ubaw:

Luxis

poważnie tak powiedział? kurde, szkoda, że tego nie widziałem :/ ale totalnie beznadziejna sytuacja  :plask:  nie spodzeiwałem się  :?!:

Rsk

Jakby mial troche oleju w glowie to by nie powtarzal takich tekstow.  :vomit:
https://bb4.tivi.pl/Portal/VideoWatch.aspx?MediaId=33002

mseptember

Nie no, pełna kultura, zapytał czy to jest po 23 :D Przeraża mnie że mu sie takie rozmówki najwyraźniej podobają... Czego on te biedne dzieci na osiedlu uczy..

Pudelek

A czy ktoś jeszcze uważa, że na boisku mówi się językiem Szekspirowskim?! :P

mseptember

fakt, edukacja może się odbywać w drugą stronę :)

FK

Jakub: "Nie wyprzedzajmy historii..."

chatiflatt

Cytat
Narzekaliśmy, że Grzesio taki ''niewymowny'' a tu proszę jak błysnął :ubaw:
Tomku, Ty narzekałeś
Barbara Weston

Fireman

A czy ktos moze podac linka do kawalku gdzie on sie tak "slicznie" wypowiada ? :D chetnie bym sobie obejrzal bo musialem przegapic :D

Tom Kruz

Cytat: FiremanA czy ktos moze podac linka do kawalku gdzie on sie tak "slicznie" wypowiada ? :

Niech żyje spostrzegawczość :zabek:
Link znajduje się w poście Rsk, ledwie kilka postów wyżej ...........