Powiedzieli

Zaczęty przez chatiflatt, Wt, 04 Wrz 2007, 12:56:54

chatiflatt

"naprawdę, powiedzmy prawdę w oczy, hellołłł!"

no kto tak mógł powiedzieć? xD
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

chatiflatt

Wiśniewska:
"ja nie lubię polityky" xD
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Goku

"A nie się wiesz... Się z nimi się śmiać hihihi czy hihihi Sexapeal i wszystkie razem cały zespół śpiewamy sexapeal jedna drugiej wiesz... Liże tyłek. Nie potrafię tak." - Jola :)

"Lustereczko lustereczko powiedz przecie, kto jest najpiękniejszy na świecie? Ty Joanno ty jesteś najpiękniejsza, najwspanialsza i najbardziej inteligentna" - Joasia  :ubaw:  :ubaw:  :ubaw:

arturxd

co ja jestem zupa ogórkowa żeby mnie lubić - Jola

Tom Kruz

Cytat: arturxdco ja jestem zupa ogórkowa żeby mnie lubić - Jola

Proszę cytować dokładnie, bo jeszcze ktoś się nabierze i pomyśli, że Jola potrafi zbudować prawidłowe zdanie :los: . W oryginale było ''......żeby mnie lubieć''

chatiflatt

Cytat: Goku"Lustereczko lustereczko powiedz przecie, kto jest najpiękniejszy na świecie? Ty Joanno ty jesteś najpiękniejsza, najwspanialsza i najbardziej inteligentna" - Joasia :ubaw: :ubaw: :ubaw:
Ona NAPRAWDĘ tak powiedziała???
kiedy, gdzie, w jakiej okoliczności??
co za prymityw... :szok:
Barbara Weston

Goku

chatiflatt - wejdź na oficjalnej stronie na jej profil - tam jest filmik w którym to mówi xDD...

mseptember

Gawęda o ewentualnym nowym mieszkańcu: "Inteligentny - ale inteligentny, a nie humanista." :)

Tom Kruz

Hahaha. Też mi się to bardzo podobało. Myślę, że miała na myśli kogoś takiego jak Paweł - on jest umysł ścisły:).

FK

Joanna o sobie: "Młoda dziwka, ale jaka..!"

chatiflatt

nie będzie miała z nim o czym rozmawiać, jeśli tak, bo ona jest tylko inteligentna, a nie inteligentna xD

JOaŚa o sobie: "młoda dziwka ale jaka"

świetna autokrytyka
Barbara Weston

mseptember

Marco do Adriana, który zbyt szybko wrócił z łazienki: "Sikałeś ekspresowo chyba".

FK

Paweł do Joanny: "Ty dziwko bez szkoły!"

FK

Jolanta w PZ: "Globalne ocieplenie..? A co to jest?"

Luxis

Ta cała Joanna jest walnięta... ona cały czas gada bez sensu, i tak najgorszy tekst w całym BB to dla mnie to co powiedziała do drugiego nowego (nawet nie pamiętam jak się nazywa) - ten w dredach, wyrazy niecenzuralne i nie będę na forum powtarzał, bo jeszcze dostane punkty karne, natomiast ja nie mogę...

[ Komentarz dodany przez: Aaragorn: Sro 17 Paź, 2007 23:21 ]
Przecież cytować wolno.