Powiedzieli

Zaczęty przez chatiflatt, Wt, 04 Wrz 2007, 12:56:54

Showmag

cóż, przygadał kocioł garnkowi  :zzz:

zresztą, nie pierwszy raz:
CytatProwadzący: "Tomek, a ty jakie masz wrażenia (dot. internautów)?"
Tomek: "Znając polską mentalnosć... Uuu, to kiepsko!"

jednak nie ma to jak 30-latek o mentalnosci nastoletniego imprezowicza :gwizd:

arturxd

Wielki Brat:"Marco 0 głosów"
Jola:"O ty cholero za tydzień ci dam"
xD

FK

Gerard: "Być albo nie być, Homera...". Ciekawe, co na to Szekspir. No i Hamlet, oczywiscie...

slawek

Cytat: arturxdWielki Brat:"Marco 0 głosów"
Jola:"O ty cholero za tydzień ci dam"
xD

Ten tekst był wielki  :ubaw:
Sławek

chatiflatt

^^^
to jest jawne złamanie regulaminu!! Jola - OUT! :P

Adrianek w PZ:
[nominując Agatę] "...bo stoi na pograniczu naszej grupy..."

Przypominam tylko - student 5.roku filologii polskiej :ha-ha:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

arturxd

Bartek-"Wydaje w klubie 500 zł albo pól tysiąca"

Luxis

Chwila przed podaniem wyników głosowania widzów kto odpada w niedziele:
Adrian: "myslę, że Wielki Brat przemówi głosem, tak czuje.." :D hehe, jednak prowadząca przemówiła ;)

chatiflatt

...dodajmy, że przemówiła głosem a nie przecierem pomidorowym  XD XD XD XD
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

chatiflatt

Bartosz - dzieciak, po prostu, normalnie dzieciak...... Przestaję zwracać na niego uwagę. Bo nie warto...

Cytat"Chyba Dagmarę kochałem.. tak.. kochałem ją.. chyba... ona była starsza ode mnie i to sporo.. ale to cudowna kobieta była... cudowna.. noprawdę cudowna.. przed klubem bylismy, ludzie chodzili, a my w samochodzie się ru.....smy na maxa, hehehe.. jedna noga tu, druga tu.. bosh, cudowna to kobieta była.. cudowna..."

Cytat"Podchodzę do goscia i mówię Zjedz moje gówno! Po prostu!!"

:los:  :szok:  :boks:  :?!:
Barbara Weston

arturxd

Jola do Wb o chłopakach : "Ja to bym się na nich msciła, kazała myć nogi i wszystko co najgorsze"

Pudelek

Jola: Nie chcę aby osoba poznała mój środek wewnętrzny.

Tomek o Joli: Szyderczo szydzi sobie ze mnie.

Jola o Tomku: To jest człowiek? To jest osoba psychiczna!
(Kononowicz twierdził, że zrobi coś dla młodzieży i dla ludzi :los: )

chatiflatt

o groźbach i wyzwiskach Peczaka i o słynnym wybiję ci zęby gaśnicą myślę że nie trzeba pisać, wszyscy to znamy -- kultura i elegancja
Barbara Weston

Lenka186

Tomek do Joli (jak nakladal jedzenie mieszkancom w czasie tygodnia Wielkiej Siostry) : ' Dla ciebie nie ma pustaku'

takie i inne teksty mowia same za siebie .. Precz z chamstwem ;]  :boks:

Tom Kruz

Dokładnie to leciało ''Pustaczka omijamy''. Aż mnie zatkało jak to zobaczyłem, mimo, że mam negatywny stosunek do Tipsozaurusa.

Lenka186

aa W takim razie przepraszam ... jak by nie bylo chodzilo o to samo .. ;] Dobrze ze sie to skonczylo choc z drugiej strony teraz jest troche nudno bo lubilam sluchac i smiac sie z owych tekstow Tomasza ;PP