Powiedzieli

Zaczęty przez chatiflatt, Wt, 04 Wrz 2007, 12:56:54

chatiflatt

tak tak, pisał ktoś o tym ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

kryki

Iza do wielkiego brata- "Marco polubił lizac koperty"

Dżem

Agate Gawęda: "Oni niszczą moje morale.Ci ludzie są chorzy." To było o ludziach tworzących ten program,lecz oni są tak inteligentni,że sie nie zoorientowali i puścili to w TV. :D

Luxis

Znalazłem dziś jakąś swoją kartke ze śmiesznymi tekstami z BB 4.1, które zapisałem :P :

Kuba Klawiter zachęcając do oglądania programu o 20 i 23:
- Jeżeli chcesz wiedzieć dlaczego Przemysław Gosiewski wygląda jak wygląda, to koniecznie oglądaj dziś o 20 i 23 Big Brothera :D:D

Adrian jak się przyznał do kontaktu seksualnego z mężczyzną:
- Chciałem spróbować, helloł, chciałem spróbować, bo w życiu trzeba wszystkiego spróbować

Zosia do Joli:
- Jola jak ty rechoczesz...
- Ja nie rechocze Zocha

Adrian o swojej wadze:
- Ja wiem, że jestem na pograniczu niedowagi

Jola do Zosi:
- Zocha Ty stara wariatko
- A Ty cały czas  z gołą dupą latasz ty sieroto ty...

Zosia do Asi:
- A Ty sie nie nadajesz do żadnego towarzystwa

Asia o sobie:
- Ja jestem głupia i tępa, nie mam nic w głowie... puk puk (stuka sie w głowe) - pusto, nic nie ma, hyhyhyhyhyhy (jej charakterystyczny śmiech)

chatiflatt

A ja ostatnio trafiłem na powtórkę BB Show, w którym gościem był gen. Polko.
Maciek pyta na koniec generała, czy podobał mu się program, na co pan Roman odpowiada:
Szczerze? Czy zwyciężca tej edycji też trafi do parlamentu??

Niezłe podsumowanie BB 4.1  :D
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

chatiflatt

Jolka w PZ chwilę po wyjściu Marco [WB nie zdążył jeszcze zadać pytania]:
Nie oczekujcie ode mnie za dużo, nie wychodzi mi wypowiadanie.

A ostatnio gościła u Ewy Drzyzgi.. :D
Barbara Weston