Powiedzieli

Zaczęty przez chatiflatt, Wt, 04 Wrz 2007, 12:56:54

FK

Stolica Bułgarii..?
Joanna: BAGDAD

Bohater Królowej Śniegu na C:
Jolanta: LUDWIK

Kuba: Czy David Beckham to typ w Twoim typie..? :los:

Tom Kruz

''Posłuchaj koniołapie'', ''Adi, czy Tobie stoi? Ja sobie nie życzę''

:ubaw:  :ubaw:  :ubaw:

Teksty Joli Bis do Adiego.

Luxis

Teksty Joanny są głupie, ale nie złe ;) czasami też "walnięte", ale dobre .. nie wiem czy rozumiecie :P heh

chatiflatt

prowadzący:
"Kobiety dzielą się na damy, nie damy, i nie zawsze damy"

noo, forumowiczki, co sądzicie o humorze prowadzącego Jakuba?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Goku

On chyba powiedział "I nie wszystkim damy"  :devil:

FK

Cóż... Musiałabym się położyć na podłodze, żeby zniżyć się do Jego poziomu (...)

Luxis

Mi się podoba jego poczucie humoru :P może czasami głupie do przesady, ale zabawne

Pudelek

Joanna: Nie chciałabym żeby NASA mi robiła test inteligencji.

Joanna zadeklarowała, że nie chce być inteligentna tylko taka jak wszyscy. Do wszystkich trochę jej brakuje...

FK

Cytat: PudelekJoanna zadeklarowała, że nie chce być inteligentna tylko taka jak wszyscy.

Nieprawda - Joanna powiedziała, że jest inteligentna, tylko udaje taką, jak wszyscy :los:

Joanna: "Moje IQ mieści się w ketchupie a Jolki w musztardzie. Wiedział Wielki Brat o tym?"

Luxis

Joanna: "Ja urodziłam się głupia" :D

chatiflatt

Adrian: "..poruszyć temat domu, zrefetować to"
student 5.roku polonistyki, helloł
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

mseptember

drażni cię, że zna słowa, o których ty nie słyszałeś? :D

chatiflatt

YhY, drażni mnie ta zazdrość która mnie pali od środka... ;P
Barbara Weston

FK

Joanna do Zofii: "Och, Ty wariatko stara!"

chatiflatt

Joanna do Zośki: "Ale ja nie umiem ciągnąć, buahahahahaha!"
Barbara Weston