Marian Szczepaniak

Zaczęty przez Showmag, Pn, 29 Paź 2007, 19:17:12

Showmag

Temat poświęcony Marianowi Szczepaniakowi

chatiflatt

Nuda i demencja starcza.
Chyba Pan Starszy pomylił program o kolekcjonowaniu motyli z programem rozrywkowym..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

...ten pan mnie przeraża.
Naiwnosc i wiara, ze "mlode laski" na niego lecą.

Ach i ten niezwykle ZAUTOMATYZOWANY AKCENT.

:afraid:

chatiflatt

w kolejnym tygodniu Uczestnicy podczas zakumów będą mogli kupić takie podłużnie niebieskie duże tableteczki :ubaw: :ubaw: :ubaw: :ubaw: :ubaw:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Przynajmniej już znamy Jego ideał kobiety: Joanna & Jolanta :los:

chatiflatt

myślę że gdyby Lenartowiczówna zaczęła go dotykać, głaskać i jęczeć przy nim, też by go ruszyło :los:

na razie pokazują TYLKO od tej idiotycznej strony..
Barbara Weston

Tom Kruz

Czuję, że pan Marian musi nieźle wymiatać na ''imprezach'' w Ciechocinku i Krynicy  :D.

Może jednak ten OIOM, o którym wspominał Kuba nie będzie potrzebny. Co do niebieskich tableteczek to trudno powiedzieć, ale faktycznie w sklepie BB 4.1 mogą być droższe, niż papierosy  :ubaw:

chatiflatt

ja myślę że byłyby tańsze niż papieroski :hahaha:
Barbara Weston

Tom Kruz

Cytat: chatiflattja myślę że byłyby tańsze niż papieroski :hahaha:

Czyżby kolejna manipulacja i prowokacja producentów pt. ''Sex w domu wielkiego brata. Ken 50 lat później''?   :hmm:  :zabek:

FK

E tam - Pan Marian nie zaryzykowałby utraty słuchu  :P

chatiflatt

a co ma słuch do potencji? :hmm:
Barbara Weston

FK

A nie słyszałeś ostatnich newsów na temat niebieskich tabletek..? Otóż mogą powodować utratę słuchu...

chatiflatt

niee, ja ostatnio zajmuję sie E.coli i myszami.. :D
Barbara Weston

Pudelek

Cytat: chatiflatta co ma słuch do potencji? :hmm:

Joanna pewnie może głośno jęczeć i ciągnąć pana Mariana za... uszy.  :devil:

FK

Cytat: PudelekJoanna pewnie może głośno jęczeć i ciągnąć pana Mariana za... uszy.  

A gdzie tam! Dziś tłumaczyła Zofii, że Ona ciągnąć nie potrafi. Uszy Pana Mariana są tym samym bezpieczne ;)