Marco Cammi

Zaczęty przez Showmag, Pn, 03 Wrz 2007, 06:19:34

chatiflatt

Cytat: marco:hahaha:

ja wiem że Marco wygra. I ty też to wiesz. Ale nie przez głosy widzów.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

marco

Ja nie wiem czy Marco wygra, i nawet mnie to nie interesuje :-)
a jeśli wiesz że Marco wygra to może wiesz jak to się robi, do kogo się zgłosić, ile za to zapłacić...to dlatego nie pozwoliłeś żebym wygrał Bar? ;-) Ty niedobry...

Pudelek

Cytat: marco
Z tego wszystkiego wynika że wasze krityki i złe słowa na jego temat to jednak wynikają z zazdrości

Argument dziecka z podstawówki... Nie zazdroszczę niczego Marco'wi.
Pomimo mojej krytyki, którą dalej podtrzymuję, i tak uważam, że jest jednym z lepszych (normalniejszych) uczestników tego programu...

Rosa

Mam nadzieję że z Marco będzie tak jak z Dawidem z BB2. Był, był, doszedl sobie do finalu i tam juz przepadł przez swoja nijakość.

A inny Marco na naszym forum robi wszystko aby tego Marca z BB jeszcze mniej lubić :) Dobra robota, tak trzymać  :bravo:

marco

Dzięki Rosa, tak trzymam ;)
Ale wiesz...nikt nie ma interes w tym żeby go polubiła osoba która już go nie lubi.
Ja tu nie chcę żeby ktoś zmienił zdanie, chcę tylko pokazać że wszystkie złośliwe zarzuty na temat Marco Cammi są bez podstawy

FK

marco, jedną z podstaw świadczących o Jego dwulicowości jest choćby ostatnia nominacja Jolki (...) Ja rozumiem, że w programie zostały 4 osoby i dwie trzeba nominować, ale w tamtej sytuacji..?
Czy taki argument do Ciebie nie przemawia? Bo do mnie zdecydowanie tak.

P.S. A na marginesie - przefarbowałeś włosy..? ;)

chatiflatt

Cytat: marco [Kozak]to dlatego nie pozwoliłeś żebym wygrał Bar? ;-) Ty niedobry...
może dlatego że nie polubiłem ani Ciebie ani Szafrona :-) Ale - na zgodę - zapraszam na Małą Czarną ;)

kto nominował ostatnio Marco? Kto go nie lubi z domowników? - nie oglądałem nominacji od początku
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

marco

oj nie wiem czy to dobry pomysł...z małą czarną w ręku i w towarzystwie pewnego rodzaju osób mogę bywać bardzo niebezpieczny... ;)

a Marco został nominowany przez Jolę bo..."i tak mu nic nie grozi", no i miała rację :)

chatiflatt

nie byłeś groźny ostatnio na pogawędce z Montgomery ;)

jestem ciekawy jak by się potoczyłoby sie głosowanie widzów gdyby jednak Marco był nominowany w tym tygodniu :-)
Barbara Weston

Jason

a co za roznica jakby sie potoczylo skoro to nie widzowie decydują? bo gdyby byl nominowany i by decydowali to mialby wielkie szanse zeby wyleciec za to jak bardzo jest falszywy.

lukasz000

To , że nominował Marco Jolę to nie oznacza , że jest dwulicowy , gdyż oni często sie kłócą , czasami dla zabawy , ale to nie oznacza , że to mu ma nie  przeszkadzać , bo ile można się cały czas sprzeczać , i to powiedział w czasie nominacji , zresztą Jola też go nominowała , więc Jola też jest dwulicowa jeśli w ten sposób by patrzeć.
Ja osobiście nie podzielam ani tego iż Marco , ani Jola  są dwulicowi , gdyż można by tak na to patrzeć , gdyby Jola z Marco się nie kłócili i żyli zawsze w zgodzie , a on by ją nominował , ale jak ktoś oglada program to wie , że tak nie jest.

skaty

Wiesz co to chyba nie chodzi o to, że jest dwulicowy dlatego, że ją nominował ale dlatego, że po nominacji nadal się do niej przytulał i całował skoro twierdzi, że jej nie chce w programie to po co z nią śpi. Tak naprawdę to źle jest między nimi dopiero teraz kiedy weszły siostrzyczki i spóła i gdyby Marco dopiero w tym tygodniu nominował Jolkę to bym to zrozumiała ale w zeszłym nie widziałam podstaw do nominacji. Zresztą po poprzednich nominacjach nie mógł spojrzeć jej w oczy czyli czuł się winny.
I nie bronię tu Jolki bo ona też ma co swoje za uszami.

marco

:szok:
sprzedałem samochód, piję tylko wodę i jem suchy chleb...   :tak:
wysyłam aż tyle smsów że jutro marco na bank nie wyjdzie z tego domu   :modlacy:

:pa:

Lenka186

hehe szkoda mi ciebie marco. Bo jak sie okaze ze Marco wyjdzie to bedziesz bez samochodu i umrzesz z glodu.Gdzie w XXI wiekuw Eurpie jest prawie niemozliwe zeby umrzec z glodu :) A Ty przez swoje uwielbienie dla Marco mozesz tego dokonac ;) hehe Jak dla mnie Marco OUT!

chatiflatt

nasz forumowy Marco nie umrze z głodu, nie martw się Lenka! ;)
zawsze może wpaść na kolejną Małą Czarną za parę tysiecy :hahaha:

Marco nie odpadnie, mimo tego że jest nudziarzem jak Adrian - zostanie do finału..
Barbara Weston