Marco Cammi

Zaczęty przez Showmag, Pn, 03 Wrz 2007, 06:19:34

Pudelek

To, że Marco nie dostał żadnej nominacji wcale nie świadczy o miłości innych uczestników do niego. To instynkt samozachowawczy! Lepiej typować osoby, które mają szansę na nominacje. Wszystko po to by uratować swoją skórę.
A Marco rzeczywiście jest chwiejny emocjonalnie albo gra. A ta gra jest (tylko) na tyle skuteczna na ile reszta uczestników pozwala.

chatiflatt

rzeczywiście - jest już n[ooo]dno w tym temacie.

może niektórzy doświadczeni psychologowie powinni częściej korzystać z Poczty Polskiej SA zamiast poczty bagażnikowej.

Kontynuuję wątek - nominacja Jolki przez Marco nie miała sensu. Czemu? Bo ona pociąga go fizycznie. Chłopak [celowo nie pisze facet, bo dla mnie jest to chłopiec] jest zazdrosny o nią. Ale nominacja oznacza jedno - nie chcę tej osoby w programie. Więc jak to - gdyby jej 'nie chciał' w programie, nie 'miziałby' się z nią, nie całował po dekolcie. :hmm: Prowokacja..?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

Cytat: marcoAle na szczęście niektórzy doświadczeni psycholodzy widzą w nim dziecko, zło, grę, wykorzystywanie, fałsz, braki pamięci...
Marco, zamiast pisać to samo po raz któryś, zawarłbyś głos chociażby w wątkach poświęconych manipulacjom w rs. Wszak jako uczestnik "Baru" chyba miałbyś co nieco do powiedzenia na ten temat, a a-te-em-ki Cię już za portfel nie trzymają :P

Jason

no nie wiem czy go nie trzymaja, Ken np do dzis nie chce nic mowic o bb, bo twierdzi, ze cos tam podpisywal i nie moze

Showmag

Ken nic takiego nie twierdzi - pudelek.pl jak zwykle nagina fakty.

Koniec off-topicu.

chatiflatt

Jolka po wyjsciu kiedy dowie się że Marecki oddał na nią głos - nie będzie chciała się z nim spotkać nawet. Już nie będzie gładzenia po dekolcie...
No i Marco dojdzie do wniosku, że tylko stracił czas przez te 3 miesiące. Bo ani nie zjadł ciastka, ani nawet nie ugryzł dobrze tego ciastka, tylko trochę polizał kremową polewę. Ale środka nie spróbował. A przecież o to mu chodziło.. Nie potrzebnie nominowałeś Jolantę, Marco. Same minusy tej decyzji.. :plask:

A mogłeś się wziąć za zawsze chętną K.Lenartowicz :zabek:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Wygłupił się... Zapewne nie zdawał sobie sprawy z tego, że nikt poza Nim nie zagłosuje na Jolkę. Wygłupił się na maxa. Szkoda, że tylko widzowie mają okazję śledzić Jego obłudę i fałsz. Szkoda, bo mieszkańcy żyją w błogiej nieświadomości, co do uczciwości i szczerości Pana Cammi (...)

chatiflatt

teraz pewnie siedzi w łazience na pralce i płacze.... buuuuuu..... że zagłosował na Jolę..... I wszystkie kamery NA NIEGO - jaki to on romantyczny...
Barbara Weston

skaty

Z duetu Jola Marco zawsze wolałam Marco ale po wczorajszych nominacjach to jak dla mnie to on jest szuja. Widać że Jolka w nim zabujana ale masz rację Chatiflatt jak zobaczy, że właśnie on na nią głosował to nie będzie chciała z nim rozmawiac uzna to za zdradę.
Swoją drogą to żal mi dziewczyny z którą kiedyś będzie bo nie miałabym do niego zaufania.

chatiflatt

brawo dla Joanny za dzisiejszą rozmowę z Makaronem!! :bravo: :bravo: :bravo:
używała bezokoliczników specjalnie bo jednak czasem on nie rozumie jak się do niego mówi i udowodniła mu że jest debilem :bravo:
Barbara Weston

marco

obrażaj, obrażaj...teraz wiem że w Empiku na pewno nie pracujesz w dziale kultury :-)

Pudelek muszę Cię poprawić...brak nominacji na Marco to jednak świadczy o tym że jest w domu lubiany...twoja teoria nie jest za bardzo logiczna. A oprócz tego, jeśli Marco byłby lizusem to by się dowiedzieli szybko wszyscy uczestnicy.

Poza tym spotkałem się z wieloma byłymi uczestnikami tej edycji, każdy chwali Marco, uważa że wygra tą edycję a co ważniejsze mówi dobrze o nim niezaleźnie od programu.

Z tego wszystkiego wynika że wasze krityki i złe słowa na jego temat to jednak wynikają z zazdrości albo po prostu macie za dużo fantazji i widzicie w każdym gestem jakieś brudne cele...no ale każdy ma prawo mówić to co myśli, właśnie tak jak ja w tym poście

CIAO :-)

chatiflatt

Cytat: marco [Kozak]teraz wiem że w Empiku na pewno nie pracujesz w dziale kultury :-)
W Empikach nie ma działu Kultura.

A ja rozmawiam ze znajomymi i wszyscy [albo przygniatająca większość] uważa Marco za idiotę i pantoflarza. A to nie Uczestnicy tylko Widzowie zdecydują [teoretycznie] kto ma wygrać.

Z drugiej strony my wiemy coś innego, dlaczego Cammi wygra, i już sobie wyobrażam wpis tutaj w tym temacie M.B.  pt. A widzicie??? Mówiłem wam że wygra, jest sympatyczny, fajny, seksowny, pociągający, dlatego musiał wygrać i wygrał :-)
Barbara Weston

Don

Cytat: chatiflattZ drugiej strony my wiemy coś innego, dlaczego Cammi wygra, i już sobie wyobrażam wpis tutaj w tym temacie M.B.  pt. A widzicie??? Mówiłem wam że wygra, jest sympatyczny, fajny, seksowny, pociągający, dlatego musiał wygrać i wygrał :-)
Łał ! Wiesz zatem coś, czego i my chcielibyśmy doświadczyć ! Możesz rozwinąć myśl ? Dlaczego Marco miałby wygrać ?

chatiflatt

powiedzmy że w ramach rozwijania przez produkcję przyjaźni polsko-włoskiej.
Podobnie bylo z Ericiem.
Barbara Weston

marco