Marco Cammi

Zaczęty przez Showmag, Pn, 03 Wrz 2007, 06:19:34

FK

Rozpłakał się w łazience...
Ujęcia z kamery specjalnej  :szok:
Skoro jest za słaby na ten program, niech wyjdzie.

slawek

Cytat: FK
Ujęcia z kamery specjalnej  :szok:

A ktoś może się orientuje dlaczego te ujęcia były z kamery specjalnej?
Przecież jak chwilę potem pokazywali już obraz z "normalnej" kamery to wszystko było widać wyraźnie ...
Sławek

FK

Nie wiem - kiedy Go pokazywali widniał tylko tekst na belce: ujęcia z kamery specjalnej.

slawek

Wiem wiem, oglądałem odcinek. Obraz z kamery specjalnej był trochę nieostry
Sławek

chatiflatt

no i mówi sam do siebie, nie pierwszy raz.. Symptom samotnego człowieka.. ;(
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

pokazał piękną grę aktorską pod kamery...

żenuaaaaaaaa

wypad w końcu bo jest nudny!

marco

No tak, zgadzam się, pokazał piękną grę aktorską :-) i to właśnie dla nas którzy oglądamy program w TV i tu komentujemy ;-)

Dziękuję wam bardzo w jego imieniu :-)

chatiflatt

no tak, kto jak kto, ale TY znasz go najlepiej....
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

best1706

Marco jest bardzo milym czlowiekiem,mowi  szczerze idlatego mi sie podoba.
Pozdrawiam Best :love:

Showmag

Dopiero dzis obejrzalem odcinek sprzed tygodnia...
Marco pajacujący w łazience, siedzi na pralce i gada do siebie.

Wielkie brawa za naturalność  :zgon:

A i jeszcze jedno...
Cytat: MarcoPo cholere mi byl ten reality show? Robic sobie problemy w zyciu.
Czy coś mnie ominęło? Jakie oni tam mają problemy?
Żrą za darmo, rachunków nie płacą, śpią do południa, w tv puszczają ich puste życie, dostają za to kasę i ten ma jeszcze odwagę (czelność?) mówić, że sobie problemów przysporzył. Litości. :ubaw:

Albo to bardzo kiepściutka i nieprzemyślana gra pod kamery, albo Marco oderwał się realiów :knockout:

chatiflatt

Świetne podsumowanie :bravo:

Marco - niedojrzały dzieciak, nie docenia tego co ma, bo nie potrafi
Barbara Weston

Jason

niecierpie go a znowu nikt go nie nominowal. Mieszkancy to sa chyba slepi. Z Jolką na czele. Wielki minus dla Marco za nominację Jolki. Jest falszywy i tyle i wie, ze Jolka jest dla niego zagrozeniem, bo on chce wygrac ten program jak nikt z mieszkanców. I tylko Jolkę wykorzystuje. Wykorzystal do popularnosci a teraz chce sie jej pozbyc. grrrr

chatiflatt

Cytat: Jasoni wie, ze Jolka jest dla niego zagrozeniem,
niee, nie jest na tyle inteligentny żeby to dostrzec ;)

Chciałem zauważyć że Marco Cammi ma kiepską pamięć - pamięta jak Jola narzekała na formułę programu, za to juz nie pamięta jak siedział na pralce [?] i ryczał, i łaził po łazience powtarzając w kółko 'Po co mu to było, po co mu ten program, po co na co'.
Więc jak to - a może ktoś mu nakazał tak zagłosować? Biegając po łazience usłyszał głos dobiegający z reżyserki a wydobywający się z panelu od prysznica.
Barbara Weston

marco

Robi się nudno...znów Marco nie dostał żadnej nominacji!
Ciekawe co w nim widzą inni mieszkańcy...pewnie to co ja ;-)

Ale na szczęście niektórzy doświadczeni psycholodzy widzą w nim dziecko, zło, grę, wykorzystywanie, fałsz, braki pamięci...

WIELKI BRACIE !!!!!!!
Mam nadzieję że czytasz te opinie i podejmujesz adekwatne konsekwencje żeby każdy w końcu się dowiedział jaki jest naprawdę Marco Cammi !!! ;-)

Kazuki

Marco dobrze wie że wszystko kręci się w okół Joli, dlatego po tym całym "rozwodzie" na siłę chciał do niej wrócić , bo dobrze wiedział że bez Joli jego popularność spada... no i udało mu się to, bo przez kilka odcinków prawie cały czas oglądaliśmy tylko jego i Jole.
A co do dzisiejszej nominacji...  wiedział że po odejściu Wiśniewskiej Jola mogła by nie być nominowana, dlatego zajął jej miejsce w nominowaniu Joli... tylko nie przewidział tego że Kasia jej nie nominuje xD
Ma szprytny plan, nie ma co :P

edit
Co do nominacji Marco, jak to mówią : przyjdzie kryska na Matyska.