Marco Cammi

Zaczęty przez Showmag, Pn, 03 Wrz 2007, 06:19:34

chatiflatt

Cytat"mam jej dosyć"
Cytat"wolałbym być z koza niż z nią"
a tu nagle obrona - moze ona naprawdę się podjarał że Jolka jest 'pierwszą' która na niego nie laci, i to go... i to mu się podoba, więc chce się jej przypodobać
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Może się podjarał tym, że Jolka jest właśnie pierwszą laską w programie, która na niego leci... :los:
Jak dla mnie Marco jest OK!

marco

FK

marco - Ty pisz a nie wstawiasz adres strony Marco II ;)

marco

:F  a nie wiem co pisac! marco już sam sobie radzi, ja tylko pilnuję żeby nikt nie interpretował źle to co on robi czy mówi   :bicz:

:szczery:

FK

Boski pomysł z niespodzianką dla Jolki. I fajnie ze strony Marco, że się do tego nie przyznał. Przynajmniej na początku.

chatiflatt

Marco z BB jest śmieszny
I ma jak widać osobistego bodygourda w osobie Marco z forum
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

marco

hehe  :sun:

czasem sie zgadzamy  :D

milego weekendu!!    :pa:

FK

Jak zareagował Marco na wszystkie wyzwiska w kierunku Jolanty (np.: szlaufiara lateksowa)?? UŚMIAŁ SIĘ SETNIE!   :?!:
EDIT:
Oczywiście wylało się z Katarzyny L.

chatiflatt

chciał się podlizać Lenartowicz - podlizał, liiiiiiiiiiznął, mniam mniam Marco, co??

"Kiedy Big Brother śpi, budzi się romantyczna Jola" - to że facet obmacuje kobiete, kiedy kobieta sobie tego nie życzy to sie nie liczy, bo Marco po 50 dniach jest wygłodzony.

Marco, tam są drzwi, zawsze możesz opuścić ten Dom  :?!:

EDIT
CytatObiecałem że jusz s niom koniec..
taaaa, a jutro przyjde do niej pod kołdrę znowu
Barbara Weston

Fireman

Po tym jak nazwal Jole pustakiem jest dla mnie nie wiecej jak miękką p***ą ! :)

marco

ja bardzo lubię Jolkę  :bravo:
jest świetna, śmieszna, pomysłowa, niemożliwa...

ale jest róźnica między wrażeniem które ma się przez ekran i wrażeniem które ma się z kimś mieszkając

więc jestem przekonany że jeśli Marco ma taką opinię o Joli (nie oglądałem niestety ostatnich odcinków) to musi być jakiś przekonujący powód

FK

Halo, ale jaki powód może mieć dżentelmen, by nie zareagować na obraźliwe epitety w kierunku kobiety?!

chatiflatt

Zaczyna mnie już wkur....ać to jego brak zrozumienia polskiego, bo jest to czasem [podkreślam czasem] przyczyną konfliktów.

Cytat: marco(nie oglądałem niestety ostatnich odcinków)
więc niestety nie możesz się obiektywnie wypowiedzieć
Barbara Weston

joker

hym... czy Marco C. ostatnio nie mówił, że zadnia na temat kogoś nie zmienia się tak nagle o 180 stopni?! :los: