Marco Cammi

Zaczęty przez Showmag, Pn, 03 Wrz 2007, 06:19:34

Goku

Czyli już wiadomo, że Marco ma dzisiaj udawać Jolę - https://bb4.tivi.pl/Portal/Default.aspx?MediaId=24720 Czekam na jutro na 20.00(bo dzisiaj skoro nominacje to chyba nie będzie pokazane??) żeby zobaczyć więcej xDD...

marco

GRANDE MARCO !!!!!!! :-)

chatiflatt

Ja przetłumacze - Cholera Marco, jak słuchasz lub oglądasz zamykaj buzię!!!!!! :-)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

slawek

No to mnie uprzedziłeś bo już chciałem pisać co to znaczy hehs :)  :ubaw:
Sławek

marco

jestem szokowany z powodu waszego wysokiego poziomu znajomości włosiego!!! ;-) ciao!

chatiflatt

hiehie, moja znajomość języków obcych jest "baaardo wysoka" ;-)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Matthew

Z początku czasem nie rozumiałem co mówi, teraz już się przyzwyczaiłem. Natomiast i tak go podziwiam (podobnie jak wszystkich obcokrajowców) za nauczenie się języka polskiego. Ja włoskiego nie potrafiłem się nauczyć.

marco

CytatPAMIĘTACIE MOJE SŁOWA? :-)

Cytat"będzicie go pokochali za szczerosć, radosć i bezkonfliktowosć (tak się mówi? ...) "

NO I CO? MIAŁEM RACJĘ? ;-)

chatiflatt

ja go nawet nie lubię - jak się słucha to się buzie zamyka xDD
Barbara Weston

marco

chatiflatt...po prostu jesteś wyjątkiem który potwierdza regułę ;-)

chatiflatt

no pewnie tak :D - zawsze byłem jednym wielkim odstępstwem od norm ustalonych xD

zróbmy mini-sondę:
co sądzicie o Marco? Wypowiadajcie się, piszcie, i zobaczymy - czy go kochamy, czy jest nam obojętny.
Barbara Weston

mseptember

jest sympatyczny ale nie chcę żeby wygrał

marco

no nieeeeeee ja go nie kocham bo potem jeszcze ktos mowi ze jestesmy parą !!!!!!!  :?!:
tak jak wiele osób mówi widząc nas sie razem bawić po lokalach...  :plask:
ale uwielbiam go jak brat, to tak   :buzz:

no chatiflatt...powiedz prawde ze tez go bardzo lubisz  :P

FK

Mnie jest obojętny. Totalnie.

Rosa

Ciekawszy niż Dawid z BB2 ale rownież wolalbym aby nie wygrał tego programu.