Marco Cammi

Zaczęty przez Showmag, Pn, 03 Wrz 2007, 06:19:34

chatiflatt

oi - wydaje mi się że na naszym forum zarejestrował się jakiś kolejny 'przyjaciel' Marco Cammi. Albo jakaś modelka z wybiegu Marco :hahaha:

fajnie podsumował go Podmark - był słodki aż przesłodki - ode mnie: widzowie zwymiotowali w końcu :lol:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Cytat: zks16bez niego nie ma juz programu... teraz to jest najnudniejszy program jaki oglądałem

Jak do tej pory we wszystkich program był Marco. Nawet kiedy wypadł we wtorek to w środę pojawił się jeszcze w studiu. Więc nie wiem kiedy zdążyłeś zauważyć, że bez niego program jest nudny.  :hmm:
Zresztą Marco za bardzo nie udzielał się w programie. Pokazywano go głównie w związku z Jolą więc jego brak raczej nie spowodował grobowej ciszy...

FK

W Happy Hour Cammi powiedział, że tę edycję BB wygra głupota, czyli Jolka. I cały wywiad znów kręci się wokół Niej...

chatiflatt

Przepraszam bardzo - czy Cammi jest gwiazdą..?
hmmm.. Proponuję zrobić edycję BB Celebrity z Cammi jako głównym 'WiP'em* :hahaha:

podmark

Ten człowiek dopiero teraz pokazuje swoje prawdziwe oblicze. Czy to naprawdę taki problem odejść z honorem ? Z każdym kolejnym występem w tv pokazuje, że jest żenujący. A po prostu tak bywa - tego, kogo lubią mieszkańcy, widzowie mogą nienawidzić.

chatiflatt

Dokładnie Podmark.
On naprawde pragnął tej kasy. No niestety.. :(
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Lenka186

W oncu marco pokazal jaki jest na prawde.  :szok:  Brawo marco. To żałosne co mowiles do  Yo-lanty. Juz nie moge  go zniesc w tym programie. Prosze zabierzcie go z tego domu!  :bye:

FK

Myślałam, że Mu żyłka pęknie kiedy wrzeszczał na Jolkę. Błaźni się tym zachowaniem. Coraz bardziej :nie!:

Goku

Brawo Marco!!! Wreszcie ktoś powiedział Jolancie prawdę... Szkoda tylko, że jej nie przywalił w mordę - i tak nie jest już uczestnikiem to co mu może grozić??

Jason

Cytati tak nie jest już uczestnikiem to co mu może grozić??

więzienie

żałosny, cały czas żałosny. Strach pomyslec jakby mial zostac do finalu i nie daj Boże wygrac. Mógł jakos swój wizerunek przez te 2 dni poprawic a zrobil z siebie totalną łajzę i jeszcze go pogorszył.

I Marco mógłby sie wreszcie nauczyc odmiany rzeczownika 'uczestnicy'

chatiflatt

Najbardziej podobała mi sie wypowiedz Adiego - "Myslałem, że kiedy wejdzie Marco wyjasnią sobie wszystko. Niestety, doszło do ostrej wymiany zdań.." >> jak zwykle z boku, jak zwykle nie zajmuje żadnego zdania. Nawet kiedy sie okazało że 'Przyjaciel' z programu był nieszczery wobec niego - odpuścił.. :plask:

Podobało mi się co Jolka wykrzyczała - "Jesteś ciota, wyleciałeś na zbyty pysk już po pierwszych nominacjach, wstyd! Jesteś głupi, ja wiem że ty czasem nie rozumiesz nie kontaktujesz" - świetne :zabek: po tym wszystkim co usłyszała od Makarona powinna go zjeść bez żadnego sosu :hahaha:
Barbara Weston

Jason

no i prawde powiedziala. To powinno mu dac do myslenia. Nie byl nigdy nominowany i dopiero jak wszyscy byli to akurat on wylecial. Ale zadnych wnioskow nie wyciagnal i zachowywal sie te 2 dni tak samo a nawet gorzej niz wczesniej.

CytatW Happy Hour Cammi powiedział, że tę edycję BB wygra głupota, czyli Jolka. I cały wywiad znów kręci się wokół Niej...
o po co on te ciuchy przyniósł? tak bez modelek to efektu nie ma. lans lans lans i tylko lans a i tak pokazal sie z nienajlepszej strony. Jak zwykle.
A najlepsza byla w tym programie prowadząca. Powiedziala prawde. Marco jest dwulicowy, fałszywy i jest chorągiewką.

best1706

Witam
Marco ,zycze Tobie daszej szczesliwej drogi i tej szczerosci,kochaj tak  mocno jak potrafisz.Jestes moim fanem,uczuciowym nadwyraz czlowiekiem,oby meni wszyscy byli tacy czuli, bylybysmy w niebie.
Pozdrawiam  Marco
Best

Tom Kruz

Cytat: best1706.Jestes moim fanem
:zabek:

Myślałem, że takie rzeczy to tylko na onet.forum.

Jason

Cytat: Tom Kruzbest1706 napisał/a:   
.Jestes moim fanem   
:zabek:

Myślałem, że takie rzeczy to tylko na onet.forum.

dokladnie. A ja myslalem, ze chociaz tutaj sie od tego uwolnię. Bez kitu.