Marco Cammi

Zaczęty przez Showmag, Pn, 03 Wrz 2007, 06:19:34

YOLANDA

Cytat: YOLANDASprzedałam samochód i mieszkanie, stołuję się w przytułkach dla bezdomnych, wysyłam tyle SMS-ow, ze Marco będzie musiał opuścić DWB :terefere:

Lenka, jak widzisz Marco miał na myśli moje mieszkanie.
Jestem na dworcu... jakiś miły pan użyczył mi swojego laptopa... ale... qva WARTO BYŁO  :bravo:  :zdrowko:  :jump:  :yeah:

Lenka186

aha spoko :D ale nie wiem dlaczego marco napisal to do mnie ;] ach ci makaroniarze! Kochana YOLANDO warto bylo :) Bezdomny z laptopem ?? :P Pozdro

chatiflatt

:hahaha:
pozdrów tego pana :D

Marco pojawi się w Show. Pewnie zrobią z niego idiotę jak z Wiśniewskiej :hmm:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

YOLANDA

Nie ma sprawy  ;)
Zastanawiam sie teraz ile razy w ciągu wywiadu (no i Show) Marco powie, ze był ściery? :D

Tom Kruz

Cytat: YOLANDAZastanawiam sie teraz ile razy w ciągu wywiadu Marco powie, ze był ściery? :D

Tyle razy, ile razy w każdym programie JR 7232 powtarza, że ''ja taka jestem i już się nie zmienię'' ;).
Ciekawe czy w najbliższym BB Show będzie razem z Marco Kasia Wieśniewska  :devil:

chatiflatt

no ale był - otwarcie mówił ze chce zgarnąć kasę, otwarcie kiedy mu zadano to pytanie.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Odpowiadając na pytanie ''czy zasługujesz na wygraną?'' Marco odpowiedział jak Amerykanin - ''tak''. Tymczasem w Polsce prawidłowa odpowiedz powinna brzmieć ''myślę, że są inni, którzy bardziej zasłużyli'', albo ''nie wiem, nie mnie to oceniać'', ewentualnie ''nie myślę o tym'' etc. etc. Niepotrzebnie był ściery ......

Agness80r

szkoda ze wyszedł :(

Don

Ja też żałuję, że wyszedł. No bo kto teraz zgarnie nagrodę ?

Goku

Cytat: DonJa też żałuję, że wyszedł. No bo kto teraz zgarnie nagrodę ?

Zapewne ktoś kto na to zasługuje, a na pewno zasługuje bardziej niż Pizzaman xP Nareszcie w domu będzie ciszej, bo koniowata nie będzie miała się na kogo drzeć :D.

Pudelek

Marco nie był moim faworytem. Ale dziwi mnie takie wielkie ogólne zadowolenie z jego wyjścia.Chyba nawet z wyjścia Peczaka i Bartka się ludzie tak nie cieszyli. A przecież Marco nie byl taki zły...

podmark

Marco był aż za słodki. A jak wiadomo - co za dużo, to niezdrowo, więc i jego słodkość zaczęła mdlić i w końcu ludzie wykorzystali nadarzającą się okazję i odstrzelili Italiańca z programu.

Gdyby Marco cały czas trzymał z Jolką, to pewnie zobaczylibyśmy go w finale. Ale chciał naśladować Peczaka i zgrywać superbohatera. Oplucie Jolki było przegięciem, które się pewnie nie spodobało widzom, więc komórki poszły w dłoń i MC 7232 :)

Najlepsze było to, że Marco "myślał, że ludzie lubią go tak, jak uczestniki" - pomylił się  :devil:

lukasz000

To , że odpadł to nie oznacza , że ludzie go nie lubili.W pierwszej części programu był lubiany przez większość , w drugiej przybyło mu więcej głosów negatywnych , ale w głosowaniu  wczorajszym miał najwięcej ze wszystkich  uczestników  głosów pozytywnych , więc nie można powiedzieć , że ludzie go nie polubili.

podmark

Cytat: lukasz000To , że odpadł to nie oznacza , że ludzie go nie lubili.

No tak - ludzie go wprost pokochali i dlatego dali mu możliwość wyjścia  :plask:

CytatW pierwszej części programu był lubiany przez większość , w drugiej przybyło mu więcej głosów negatywnych

Masz na myśli wczorajszy program, czy całą edycję (program to pojęcie względne) ? Bo jeśli całą edycję, to skąd możesz wiedzieć, jaka była jego popularność na początku ?
A jeśli wczorajszy odcinek - od początku przeważały głosy negatywne, więc mimo sympatii wielu osób miał on więcej wrogów.

zks16

Marco to spoko ziomek... bez niego nie ma juz programu... teraz to jest najnudniejszy program jaki oglądałem i juz wogóle go oglądał nie będe... z całego big brathera to tylko prowadzący jest fajny bo ten wielki brat (...) to totalny kretyn i idiota... Marco Respect dla ciebie byłeś wielki...