Katarzyna Wiśniewska

Zaczęty przez Showmag, Nd, 30 Wrz 2007, 22:24:39

FK

I ja odniosłam wrażenie, że Zołza miała jedynie sprowadzić Kaśkę W. do parteru. I zrobiła to fenomenalnie: prosto, krótko i na temat. Nie wiem, czy ten atak był zamierzony, czy wydarzyło się to ad hoc. Niemniej jednak nie przepadałam za Kaśką W. i takie utarcie nosa dziewczynie, która chce za wszelką cenę zaistnieć w mediach (tylko czym??) sprawiło mi nie lada satysfakcję :zabek:

gulczas

Wyglądało to naturalnie ale zastanawiam się czy Zołza przypadkiem nie dostała takiego "zadania".Zołza już w BB3 potrafiła przygadać gdy ktoś  Jej się nie spodobał, a przez te pięć lat jeszcze doszlifowała tą umiejętność jak mieliśmy okazję się wczoraj przekonać.

kris30l

Nie sadze zeby Zolza dostala takie zadanie to wygladalo zbyt naturalnie .Pod koniec programu nie siedziala juz nawet na fotelach blisko Kasi tylko juz na trybunie i stad jej przygadala a na koniec wygwizdala ja .Ona juz taka jest ze jak jej ktos podpadnie to musi wytchnac mu wady .Pamietacie jak w swojej edycji tepila Kena ?

chatiflatt

Cytat: FKktóra chce za wszelką cenę zaistnieć w mediach (tylko czym??)
garbem :plask:

myślę że w mtv ma szansę :hahaha:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Lenka186

chatiflatt Tak niskocenisz nasza gwiazdę najpoplarniejszego Reality w Polsce B.B4.1? Chcesz ja wyslac do MTV ?? jak mozesz ...  :zabek:  :bravo:

Jason

wtedy przestane ogladac mtv

joker

Cytat: Aaragorn
A co miala niby odpowiedziec Koziolek po scenie, którą zobaczyla? Że Wiśniewska nadaje się na detektywa?
A ona zrobiła niby lepsze show na wejście :ubaw:
Wiśniewska chciała być taka fajna po wyjściu, a wszyscy ją zjechali - prowadzący, Koziołek i chłopaki  :plask: