Katarzyna Wiśniewska

Zaczęty przez Showmag, Nd, 30 Wrz 2007, 22:24:39

Lenka186

Kasia w zaczela juz swą grę ... :]

Luxis

Wspominaliście coś o osobie z Baru, która też to powiedziała (że jest suką), wydaje mi się, że była to także Magda (ta blondi co miała romans z Robertem).
Kasia jest narazie dla mnie ... "dziwna"..

Lenka186

hmm jak dla mnie to cisza przed 'burzą' ... :| :obrazony:

Pudelek

Burza już była, przed wejściem do programu...

Lenka186

chodzi mi o burze w srodku domu Wielkiego Brata :]

FK

A jak to się stało, że środowe nominacje ominęły pannę Katarzynę..? Kiedy pierwsza "siódemka" wchodziła w niedzielę do Domu BB - musiała nominować we środę i nie było przeproś. Jakieś specjalne względy, czy... polityka WB..?

mseptember

Oczywiście, że polityka. Przestraszyli się, że będzie zbyt łatwym celem dla nominacji i wyleci zanim zdąży coś nawywijać :). Tylko póki co na żadne ekscesy z jej udziałem się nie zanosi.

joker

Kurcze, ona jest tragiczna - miała być z niej taka "suka", a okazało sie, że jest jeszcze mniej interesująca niż Agata :los:
Każdy nowy uczestnik jest gorszy od poprzedniego :disappointed:

Luxis

nie no Kasia nie jest gorsza od Agaty, bez przesady...
ale faktycznie gdzie się podziały jej oraz jej mamy zapowiedzi o kontrowersyjności Kasi???
- chyba na zapowiedziach się skończyło :devil:

Showmag

proste. zeby sie dostac do programu powie się byle co.
dostala się i nie ma potrzebny, zeby robić z siebie "sukę".
Wy byscie dalej grali czarny charakter?

chatiflatt

Cytat: AaragornWy byscie dalej grali czarny charakter?
ja jestem wredny z charakteru od urodzenia, więc może nie 'sukę, ale TAK ;P
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Cytat: Aaragornproste. zeby sie dostac do programu powie się byle co
:bravo:  :bravo:  :bravo:
Dokładnie tak! Podpisuję się pod tymi słowami z pełną świadomością, gdyż pamietam, jak Ci ludzie zachowywali się podczas castingów a co reprezentują sobą teraz :plask:

Lenka186

Kasia Wiśniewska to malo aktywna osoba w domu WB!!!

Luxis

A ja ją zaczynam lubić :)

Pudelek

Pierwsze wrażenie jest ważne...
Dlatego już zawsze będę miał do niej zastrzeżenia. Choćby dlatego, że na wejściu kłamała.