Katarzyna Lenartowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:42:27

chatiflatt

ja myślę podobnie. Wyglądało, jakby była gosciem tego programu "od niechcenia". Ale ostatnia scena z filmiku 'the best of' była powalająca [dialog z Joanną], dobrze że 23 to nie mój czas kolacji ;) Swoją drogą, nie pamiętam tej rozmowy z programu.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

gulczas

Cytat: chatiflattNajbardziej rozśmieszyło mnie to, że nie spotkała się z negatywnymi uwagami na swój temat.

Chyba każdy z byłych mieszkańców to mówi :D

Pudelek

A może ludzie boją się jej powiedzieć w twarz co o niej myślą bo Kaśka to nie Adrian (który poetycko odpowiedziałby na zarzuty) i pewnie jak Jolka by nie odpuściła.

Showmag

Kasia Lenartowicz odpowie na Wasze pytania!
Katarzyna Lenartowicz - finalistka czwartej edycji programu "Big Brother" czeka na pytania od Internautów!

Już niebawem w serwisie Reality-TV.pl opublikujemy wywiad z Kasią Lenartowicz, która spędziła 106 dni w Domu Wielkiego Brata. Jednak to od Was zależy, jakiego rodzaju pytania zostaną zadane finalistce programu "Big Brother 4.1". Katarzyna odważnie zapowiedziała, że żadnych pytań się nie boi.

Pytania możecie słać do nas za pomocą formularza, dostępnego tutaj, lub też umieszczać je w odpowiednim temacie na naszym forum dyskusyjnym.

* * *

Kasia Lenartowicz ma 23 lata i pochodzi z Pruszkowa. W przyszłości chciałaby pojechać na Jamajkę, gdyż wszystko co nielegalne i przyjemne jest tam dozwolone. Marzy o znalezieniu prawdziwej miłości, a także o wydaniu książki i tomiku poezji. Ponadto maluje pejzaże i martwą naturę.

joker

ooo, a to ci heca :D
A to Katarzyna nie ma żadnej umowy podpisanej i może tak wywiadów udzielać?
Moje pytania są takie:
- Czy zgodziłabyś się wejść do BB jeszcze raz, z tymi samymi ludźmi?
- Jakiego wydarzenia ze swoim udziałem, które się pojawiło w tv wolałabyś nie widzieć?

Rosa

Jak Katarzyna z perspektywy czasu ocenia swój pobyt w BB?
Jakie są plusy i minusy decyzji o wzięciu udziału w programie?
Czy ludzie z którymi była w programie a teraz widuje "na zewnątrz" byli w BB sobą, czy tez inaczej zachowywali się wtedy a inaczej teraz, bez obecności kamer?

Exile

Jeśli odpowie szczerze, to mam pytanie na ile % była sobą w tym programie

marekforrester

Czy program spełnił jej oczekiwania, czy właśnie tak wyobrażała sobie pobyt w domu BB?
Jak wygląda sytuacja obecnie miedzy nią a Mirkiem?
Czy ma jakieś problemy po wyjściu z domu?

gulczas

Mam parę pytań:

1.Kasiu w programie pokazano że lubisz obgadywać tych którzy są akurat nieobecni.Co Ty na to?

2.Czy Twoim zdaniem to OK że Tomasz Pęczak podstępnie powyciągał "brudy" innych uczestników BB?

No i co mi tam skoro twierdzi że żadnych pytań się nie boi :D

3.Czy w panterce z Mirkiem były tylko pieszczoty czy może coś więcej?

A do kiedy można zadawać pytania?Bo może sobie jeszcze coś przypomnę.

EDIT

Zresztą co mi tam.Spróbować zawsze można.

4.Czy program BB4.1 był reżyserowany?

Piotrek

Miała być akcja: zadaj pytanie Kasi Lenartowicz... A tu Ci nic. Pytania zadane miały być dawno (?) więc... Albo coś przespałem, albo odwołane lub po prostu Kasia  nie chce odpowiadać...

Showmag

Może się przestraszyła :)

Piotrek

Nie no, ale pytam na serio... Dlaczego? :) to mogło być takie wspaniałe poznać inne sekrety BB w TV4!!! :D Krótko: będzie czy nie będzie? hehe :D

podmark

Cytat: maniakTVto mogło być takie wspaniałe poznać inne sekrety BB w TV4!!!
Przecież i tak byś nie usłyszał odpowiedzi na pytania, które najbardziej Cię interesują - Lenartowicz nadal obowiązuje kontrakt, który zakazuje jej zdradzania szczegółów zza kulis tego programu.

gulczas

Ale nie wszystkie pytania dotyczyły kulis programu.Mogła odpowiedzieć chociaż na niektóre :\ .
Mnie osobiście najbardziej interesowała odpowiedź na drugie z zadanych przeze mnie pytań.