Katarzyna Lenartowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:42:27

chatiflatt

to nie nowość, molko, ktoś już to podawał.

Czy Lenartowicz ma siostrę? Wie ktoś? parę dni temu obsługiwałem niską dziewczynę, baaaardzo podobną i równie rozgadaną co Lenartowicz. Szpanowała telefonem, a a jej facet co chwila podpytywał - Kochanie, a to chcesz? A to? A to..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Rosa

Kto z nas po pierwszym tygodniu i pierwszych nominacjach by pomyślal że dotrwa ona do finału :) A tu nie tylko dotrwała ale uważam że ma realne szanse na zwycięstwo. :ubaw:

Don

Cytat: molkohttps://grono.net/users/522428/ proszę bardzo! cieszcie się i radujcie
Ale co autor miał na myśli ?

Jason

Cytat: RosaKto z nas po pierwszym tygodniu i pierwszych nominacjach by pomyślal że dotrwa ona do finału :) A tu nie tylko dotrwała ale uważam że ma realne szanse na zwycięstwo. :ubaw:

nie pomyslalem. Nie zasluzyla. I nie wygra, bo nawet w finale nie bedzie. Odpadnie we wtorek. I smieszylo mnie jak do Jolki powiedziala z wielką radością 'Jolka! zdajesz sobie sprawe, ze jestesmy w finale?!" Nie moge sie doczekac jak wyleci jak Marco.

Rosa

Cytat: Don
Cytat: molkohttps://grono.net/users/522428/ proszę bardzo! cieszcie się i radujcie
Ale co autor miał na myśli ?
A tego to niestety nie wiemy. Molko dał jakiegos linka i kazał nam się z niego cieszyć to się cieszymy ale o co w tym chodzi i co to ma wspólnego z KL to do tego jeszcze nie doszliśmy. :zabek:

FK

Musielibyście zalogować się na grono.pl, żeby obejrzeć profil Kasi L. Jej numer, to 522428.

molko

Cytat: RosaA tego to niestety nie wiemy. Molko dał jakiegos linka i kazał nam się z niego cieszyć to się cieszymy ale o co w tym chodzi i co to ma wspólnego z KL to do tego jeszcze nie doszliśmy.

kto nie wiedział o co chodzi to niech się zgłosi do BB, przecież nie dawałbym linka na strone o sobie

Cytat: JasonI smieszylo mnie jak do Jolki powiedziala z wielką radością 'Jolka! zdajesz sobie sprawe, ze jestesmy w finale?!"

bo też się niespodziewała tego pewnie, jak się jest do kogoś uprzedzonym to wszedzie się widzi rzeczywistość w krzywym zwierciadle

Jason

tyle, ze chodzi o to, ze ona jeszcze nie jest w finale.

zauwazyliscie, ze od pewnego czasu (afery z Mirkiem chyba) albo ona sie uspokoila albo po prostu pokazują ja jako taką milutką, grzeczniutką bidulkę. Ja w taką zmianę z falszywej PIIIIIIPPP nie wierzę.

chatiflatt

ja myśle ze ktoś jej przekazał info z zewnątrz że to nie Wiśnia wcale była i jest postrzegana jako ssuka ale ona - przystopowała. ciekawe tylko ktoo.. :hmm:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Jason

Jolka idealnie ją podsumowala w antyreklamie jak mowila o tym, ze Lenartowicz biegała za prawie kazdym facetem w bb.

fionka

Drugie miejsce to i tak sukces przy tak stronniczym przekazie TV. Kasiu byłaś super !!! www.kasialenartowicz.ovh.org

chatiflatt

Kasia Lenartowicz była dzisiaj gościem programu Happy Hour.

Katarzyna przed wejściem do Domu WB mówiła, że jest wieczną studentką. Dziś dowiedzieliśmy się, że po raz kolejny przerwała studia, tym razem na kierunku pedagogika, jednak już myśli o kolejnym, związanym z mediami. "Żyję chwilą, korzystam z życia" - przyznała Katarzyna, odpowiadając na pytanie, co robi po wyjściu z Domu. Prowadzący kilkukrotnie wypytywali gościa o stosunki z Jolantą, których jednak dziewczyna nie chciała komentować. Przedstawili również Kasi materiał filmowy, zatytułowany "the best of". "Telewizja kłamie" - powiedziała Kasia po obejrzeniu swoich "najlepszych" scen i wypowiedzi z Domu WB, których nawet nie warto cytować.
Lenartowicz zapowiedziała również, że wyjeżdża z Polski do Londynu.
Barbara Weston

Pudelek

Cytat: chatiflattLenartowicz zapowiedziała również, że wyjeżdża z Polski do Londynu.

Niestety tylko na dwa tygodnie do znajomych...
Widzałem ten wywiad. Kaśka normalnie czuje się gwiazdą. Zobaczymy jak długo.
Kaśka w tym wywiadzie uchylała się od odpowiedzi na prawie każde pytanie. Ale może to i lepiej bo po co teraz popadać jeszcze w jakieś konflikty...

chatiflatt

Najbardziej rozśmieszyło mnie to, że nie spotkała się z negatywnymi uwagami na swój temat.

Gdyby nie Wiśniewska zapewne spotkalibyśmy się w Multikinie na maratonie Piły. Cóż, nie zdobędę autografu...
Barbara Weston

FK

A ja sądzę, że w świetle tych wszystkich rzeczy, które powiedziano i pokazano o Niej, całkiem sprytnie wybrnęła od odpowiedzi. Przynajmniej nie lansowała się, jak Jolka. Gdybym Jej wcześniej nie poznała w BB, pomyślałabym, że jest fajną dziewuchą.