Katarzyna Lenartowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:42:27

Don

a ja uważam, że Kaśce tez się coś od życia należy !
A ci, którzy tu mają jej za złe, że poszła do łóżka ... no cóż ... nie skomentuję.

FK

Akurat cała sytuacja z 'pójściem do łóżka' to tylko domysły i spekulacje: było coś, nie było..? To nie ma żadnego znaczenia. I najlepiej wiedzą o tym sami zainteresowani.
Zgodzę się jednak z Pudelkiem, że to Kaśka zaciągnęła Mirka do panterki. Tu nie ma mowy o żadnej podwójnej moralności. Chodzi po prostu o granice dobrego smaku (...)

Don

Już o tym była mowa wyżej Ewo ... trudno zrozumieć Twoje stanowisko. Bo gdyby to Mirek ją zaciągnął, to granice dobrego smaku nie byłyby przekroczone ? I to pisze kobieta !
Kasia, jak normalny człowiek, miała ochotę (a i wina było sporo) to i zaciągnęła, cóż w tym złego ? Młodej, zdrowej dziewczynie się nie należy, czy co ? Dobry czy zły smak nie ma tu nic do rzeczy. Zagrały hormony i to wszystko ... od milionów lat tak to działa.

FK

Jasne, szczególnie, że dominującymi słowami Kasi w dialogu z Mirkiem były k***y, pier***nie i temu podobne... Zawsze granice dobrego smaku zostają przekroczone w sytuacji, gdy przez ludzi przemawia alkohol. Tak - to jest moje stanowisko. I tak pisze kobieta. Ja tak piszę.

Pudelek

Cytat: DonBo gdyby to Mirek ją zaciągnął, to granice dobrego smaku nie byłyby przekroczone ?

Też byłyby przekroczone. Bo przecież jak można wykorzystać pijaną dziewczynę!  :los:

molko

nie no ale przecież o tym jak faceci gadali o seksie w bardzo "ciekawy" sposób to już nikt nie pamięta! bo i po co? to przeciez z kobiety zróbmy istotę której NIE WYPADA!!!

dużo piszecie że BBmiał być, a nie jest nowej generacji, ale podejście do różnych spraw macie z lekka zacofane, staroświeckie... wake up! mamy XXI wiek!

Tom Kruz

Cytat: molkoale podejście do różnych spraw macie z lekka zacofane, staroświeckie... wake up! mamy XXI wiek!

Powinieneś raczej napisać ''.........heloooooł ! mamy XXI wiek !''. Byłoby bardziej po bigbraderowemu  :los:

mseptember

mnie to bardziej wygląda na XIXw. :] jak w piosence śp. Jacka Skubikowskiego

Jason

ok, XXI wiek, spoko, sex uprawiac mozna wszedzie i z kazdym, nie mam nic przeciwko. Ale heloł! nie na wizji!!! a jak sexu nie bylo to po co stwarzac pozory, ze byl? latka 'damy lekkich obyczajów' (chcialem ostrzej ale by mnie usunieto i dano ostrzezenie :P) i tak do niej przylgnela na zawsze...

chatiflatt

na zawsze albo i nie na zawsze.
do Frytki na zawsze - bo ona robi wszystko żeby o niej pamiętać. Lenartowicz nie ma takiego parcia na szkło.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Rozumiem te wszystkie emocje Kaśki... Ale skoro powiedziała Mirkowi: OK, chilliout - niech przestanie teraz na Niego nadawać i niech nie robi z siebie widowiska.

Jason

boszszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, 80% odcinka dzis na temat biednej Lenartowicz i jej uzalania sie nad sobą. Świetna z niej aktorka, wykorzystała sytuację, tyle mowila o tym, ze Mirek zrobil show (co jest prawda zapewne i to przy wspoludziale producentow) a sama zrobila o wiele wieksze, majac tego pełna swiadomosc. A producenci zrobili z niej bidulkę, ofiarę, ja nie wiem naprawde dlaczego. Zeby wygrała? brrrrr I te jej łzy i gadanie, ze tylko w pokoju zwierzen moze byc sama, smiechu warte! Dobrze wiedziala, ze patrza ludzie i ze to bedzie pokazane.

Lenka186

Kurcze nie wiem co o tym myslec.Z jednej strony wiedzialam ze sie to tak skonczy.Ale mi jej szkoda.Bo dziewczyna sie zaangazowala i narobila nadziei.A teraz widac jak bardzo to odreagowywuje(rozmowa w PZ i rozmowy z mieszkancami).Z jednej strony ma za swoje.Nie pamieta jak skakala z kwiatka na kwiatek[Adrian-grzesiek->mirek]jedni mogą powiedziec ze o co mi chodzi w koncu dziewczyna szukala tego wlasciwego.  :hmm: śledzilam ich milosne sciazki w DWB i wydaje mi sie ze to wszystko troche za szybko wyszlo.Najpierw Mirek nie chcial z nia gadac a juz po kilku dniach sie mizili do siebie.Teraz widac ze z jej punktu widzenia byla to szansa na zwiazek ale nie wedlug Mirka. Wiec nie dziwie sie ze czuje sie oszukana.Kazda dziewczyna na miejscu kaski czula by sie tak samo.tylko dziwie sie ze Mirek zrobil to w niedziele, podczas Ringu.(wedlug mnie to byl pomysl producentow- w koncu jakas nowa sensacja).. ehh ciekawe co to bedzie jak sie Kasia spotka z Mirkiem.Czy tak jak opowiadala i obiecywala w rozmowach z mieszkancami czy potulnie jak owieczka??? :obrazony:

Jason

nie dosc, ze 80% odcinka o 20.30 to jeszcze 99% odcinka extra poswiecone Lenartowicz. aaaaaaaaaaaaa!!!!!!! jak ja nie chce juz jej ogladac! A oni serwuja jej coraz wiecej. Bidulkę lansują, serduszko zlamane, bo to niby taka wielka milosc była, pfffffffff

Don

A dla mnie wczorajszy odcinek i Kaska's story jest OK. O coś takiego (tego typu sprzedaż emocji) właśnie chodzi w takich programach,  Jasonie ...