Katarzyna Lenartowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:42:27

FK

Cytat: chatiflatta ja się nie zgodzę.
wypadnie Kaśka
Oby Twoje słowa okazały się prorocze :)

Goku

Kaśka nie może odpaść, a jeśli odpadnie to niech chociaż zostawi misia! On jest jedynym uczestnikiem, który powinien wygrać ten program!

Jason

niedobrze mi sie robilo jak ogladalem jej zadowolona mine ze zostaje. ehhhh... ile jeszcze bedziemy sie z nia meczyc, przeciez bardziej nieszczerej, wulgarnej, chamskiej i zboczonej laski to w tym programie nigdy nie bylo. Patrzec na nia nie mozna juz. Nic sie jej nie podoba to wypad! Po co ona tam siedzi jeszcze, ehhh

mseptember

Nie lubię KL, żeby nie było wątpliwości. Ale.. ostatnio sobie pomyślałem tak... w programie zostały trzy osoby, które weszły do domu pierwszego dnia. Byłbym usatysfakcjonowany, gdyby to te osoby trafiły do finału. To by było ok. Nawet jak kogoś nie lubię.

Pudelek

A jaka jest wina na przykład Marco lub Izy, że producenci wstrzymywali ich wejście przez tydzień. Myślę, że to głupi powód aby przepuścić Lenartowicz tak daleko.

mseptember

Moja wina to też nie jest. Widać mieli jakiś powód. Równie dobrze mógłby wygrać Outlaw, który jeszcze nie wszedł. A teraz znowu muszę napisać coś na temat Kaśki, żeby było na temat... co by tu napisać.. hmm.. hmm.. ona jest taka nieciekawa... ;P Zdania nie zmieniam. Nie napisałem wcale, że byłbym z tego powodu szczęśliwy, ale jest to jedno z rozwiązań, które mógłbym zaakceptować.

Luxis

za przebaczeniem, ale muszę :D : jaki Kaśka ma wielki tyłek :D hehe, od kilku dni to zauważyłem (szczególnie to widać w jej szarym dresie), faktycznie jest potrzebne jej to odchudzanie...
ale, żeby nie było tyle negatywów, to na plus oceniam jej lekką modyfikację fryzury i make-upu, teraz jest ładniejsza, poza tym troche się uspokoiła, nie razi mnie już tak bardzo w porównaniu do Joli. ehh

FK

A taka była naturalna na castingu, prawda..?

Jason

ja nie moge, ale sie spiła i zaciegnąla Mirka do łóżka. Teraz juz nikt nie ma chyba watpliwosci jaka to k...

slawek

Czy ja znowu o czymś nie wiem  :hmm:
Sławek

molko

Cytat: Jasonja nie moge, ale sie spiła i zaciegnąla Mirka do łóżka. Teraz juz nikt nie ma chyba watpliwosci jaka to k...

:?!: jesuuu! jeżeli oni uprawiali seks to nie nie tylko ona, tak? a czemu nie powiesz, że może to on ją zaciągnął do łóżka?
a w ogóle czemu miała nie uprawiać seksu? dał jej kase za to, że tak o niej piszesz?

nie przepadam ze Kaśką, ale poprostu nie mogę jak piszesz takie bzdury, nacechowane emocjami i to jeszcze prymitywnymi i wulgarnymi bo wiadomo co kryje się pod literką "k"

Pudelek

Akurat w tym przypadku to Kaśka ewidentnie zaciągnęła Mirka to pokoju w panterkę...

molko

i co z tego? jakby facet ją zaciągnął to reakcja ludzi by była pozytywna! na bank! ale co? że kobiecie nie wypada? haha!

i ta wasza podwójna moralność! a wy jesteście cnotki nie wydymki?

Pudelek

Ty lepiej pilnuj swojej moralności.
Niech każdy robi co chce. Nie oceniam zachowania Kaśki, tym bardziej używając słów obraźliwych. Tylko stwierdzam jak sprawa wygląda. Bo kto kogo zaciągał do łóżka to chyba każdy zobaczył.

Jason

heloooł!? jak ktos jeszcze nie zobaczyl jaka Kaśka jest no to sorry. Ślepota nie boli. Prawda widocznie tak.  Wystarczy przypomiec jak opowiadala o swoich praktykach seksualnych, a teraz totalnie pijana zaciąga Mirka do łóżka. I nie chodzi o zapomienie bo wiedziala, ze ludzie patrza i na 10000% bedzie to pokazane. Jest bezwstydna i tyle. i koncze bo sie epitety   gorsze zaraz poleją...