Katarzyna Lenartowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:42:27

FK

Mmmm... Widzę, że kolega doskonale poinformowany. Tylko pozazdrościć - można zaoszczędzić na kablówce.

Jason

wyrażam swoją dezaprobatę faktem, iż pani Katarzyna Lenartowicz zaprezentowała wczoraj (w dzisiejszym programie)  swoje wiersze, nie umiejąc ich nawet przeczytać, a sama ich treść była na najniższym poziomie.

chatiflatt

jeszcze tak obłudnej osoby nie widziałem, nie spotkałem, nie słyszałem - i nie chcę :szok:
[obrabianie przyjaciółki Kasi 'suki']
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

O dziwo "obrabiała" przyjaciółkę Kasię W., ale przy Jolancie. Odebrałam to, jak poszukiwanie mocnych sprzymierzeńców.

chatiflatt

Ale Jolanta podsumuje to w PZ podczas nominacji: 'Nominuję Lenartowicz bo jest obłudna. Przyjaźni się z Wiśniewską a obrabia jej tyłek. O co jej chodzi??'
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Goku

Patrząc na to co się tam dzieje zaczynam lubić Lenartowicz... Jolka jest już nie do zniesienia, do tego dochodzi Joaśka "Kaman"... Ześwirować tam idzie... I dlatego obecnie Lenartowicz podniosła się w moim rankingu o kilka miejsc w górę...

Lenka186

hmm tak jakby Kasia L sie jakos wyciszyła ... ciekawe dlaczego??

mseptember

Może po prostu inni są głośniejsi :)

Lenka186

Nie nie .. moim zdaniem to cisza przed burzą ... :]

Pudelek

Jaką burzą? Już raczej w programie nie pojawi się żaden nowy blondyn. Zresztą nawet gdyby się pojawił to już Kaśki nie ruszy. A ona sama według mnie już nic ciekawego do końca nie pokaże.

FK

Poza gadaniem za plecami i jaraniem fajek - nie wnosi już nic i nic z Niej już nie wycisną. Zastanawiam się tylko z kim będzie wychodzić na "balkon", kiedy wyleci Kaśka W...?

chatiflatt

Cytat: FKPoza gadaniem za plecami i jaraniem fajek - nie wnosi już nic i nic z Niej już nie wycisną.
..dlatego produkcja podziękuje jej już [lub dopiero] w tym tygodniu :D
Barbara Weston

Rosa

Nie podziekuje, nie podziękuje :zabek:   Za dużo SMSów dzięki niej dostają. :terefere:

FK

Ale trzeba przyznać, że ucichła. Teraz jest nominowana z takim szacownym gronem, że ma lekkiego pietra (...) Niemniej jednak uważam, że może być spokojna - dziś chyba pożegnamy Izabelę.

chatiflatt

a ja się nie zgodzę.
wypadnie Kaśka, bo już się jak widać wypaliła, i tylko zatruwa atmosferę plotami i dymem papierosowym.
Barbara Weston