Katarzyna Lenartowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:42:27

Goku

Kasia znalazła sobie nową strategię - obgadywanie wszystkich dookoła. Adrian, Jolka, Iza... Kto następny?? :/ Coś mi się wydaje, że dzisiaj Kasia zostanie nominowana i w niedzielę opuści program...

FK

Piszecie, że Kaśka jest olewana przez Mirka a ja dziś w BB Extra zauważyłam coś zupełnie odwrotnego. Zmieniło się coś..?

mseptember

Pewnie się żegnali przed niedzielą ;P.

Pudelek

Dla mnie dużym zaskoczeniem było nominowanie Adriana przez Kaśkę. Wygląda na to, że skoro pojawił się nowy adorator, z którym można pokazać coś nowego to starego powinno się usunąć.
To chyba świadczy o tym, że Kaśka lubi wykorzystywać ludzi.
Chociaż może istnieje inne wytłumaczenie...

Luxis

Ona ma bardzo wiele twarzy, nie znam osoby bardziej sztucznej, udawanej i tak dwulicowej... :/ bleee

Lenka186

jak dla mnie to Kasia L.. to zwykla ,,zdz**a" nie moge sie na nia juz patrzec.. tylko z jednego lozna na drugie sie przeklada ... hmm mam nadzieje ze nie wygra BB bo sie zalamie ...

chatiflatt

bosh.. Lenka, ty już nie oglądaj tego BB, bo to może się stać 'pożywką' dla psychoterapeuty w przyszłości...

Kaśka jak Kaśka, wielu takich ludzi znam, bo i wielu takich chodzi po świecie
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

chatiflatt

WIDZIELIŚCIE!!??
Lenartowicz w ogrodzie wtula się w Agatę, podchodzi do nich Iza, również się przytula. Podchodzi Jolka, a Lenartowicz: Weź weź, nie podchodź do mnie, nie dotykaj mnie!

będzie się mścić?..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Goku

Jej mina po ogłoszeniu wyników była zabójcza xDD Zdychałem ze śmiechu xDD... A potem nie chciała puścić Mirka xDD Mam nadzieję, że dotrzyma tego co mówiła i wyjdzie za nim xDD

slawek

Cytat: chatiflattWIDZIELIŚCIE!!??
Lenartowicz w ogrodzie wtula się w Agatę, podchodzi do nich Iza, również się przytula. Podchodzi Jolka, a Lenartowicz: Weź weź, nie podchodź do mnie, nie dotykaj mnie!

będzie się mścić?..

Też to usłyszałem ale nie wyłapałem do kogo to było przesłane.
Sławek

mseptember

Gdyby tylko Jola miała na tyle w głowie, żeby jej przypomnieć, kto z Mirkiem o nominacjach gadał, i z czyjej winy był nominowany...

Lenka186

Goku własnie o to samo mialam pytac... Czy Kasia dotrzyma slowa i wyjdzie ??  Jak myslicie ? bo moim zdaniem ona nie jest taka głupia.. to wszystko 'gra i publika'...

Chociaz bardz bym się cieszyla jak by ona wyszla....  :obrazony:

chatiflatt

nominowany był ze swojej winy.. chociaż, idąc tropem myślenia Aaragorna, pokazano nam tę rozmowę od pewnego momentu i niejako wystylizowano go przez to jako osobę która złamała regulamin. Ale istotnie, nie wiadomo, czy to on zaczął tę rozmowę.
Barbara Weston

mseptember

gdzie tam wyjdzie, przejdzie jej do jutra, a jak może jeszcze wpuszczą burdacha to będzie wniebowzięta, że ptaszydło wyszło

FK

Na zewnątrz czeka jeszcze 13 meżczyzn - finalistów z czego przynajmniej czterech, to blondyni. Kaśka nie wyjdzie - znajdzie nastepny obiekt westchnień.