Katarzyna Lenartowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:42:27

FK

Tak - i to w najbliższym czasie  :terefere:

Lenka186

skad te przypuszczenia? niy za kogo ?> kto to mialby byc?? :)

FK

Lenka186 - temat dotyczy Katarzyny Lenartowicz i tutaj powinnyśmy pisać o wszystkim, co dotyczy Jej osoby. Spekulacje, przypuszczenia, domysły dotyczące innych uczestników pozwól, że zostawię sobie na deser i nie będę zaśmiecać tematu Kaśki L. (...) :obrazony: A co do nowej uczestniczki... Oglądaj BB. Mirka też Wam zapowiedziałam  :gwizd:

Lenka186

hmm tak apropo wejscia kaski w .. czy kasia lenartowicz to zna wszystkich ktorzy wchodza do domu czy tylko tak za kazdym razem sie rzuca w ramiona zeby zapamietac ja jako dobra i zyczliwa wspolmieszkanke?

FK

Na castingu Finałowym dziewczyny miały okazję się poznać (...)

Lenka186

aha.. rozumiem.. ale to nie jest dobre rozwiazanie ... :|

FK

Ciekawa jestem, czy rzeczywiście Kaśka skorzysta jutro z psychologa..? Wrzody żołądka na tle nerwowym, czy jakaś inna nerwowa historia... Czyżby Pruszków Ją tak wyeksploatował? :los: I skąd te nerwy..? Czyżby nie dawała sobie rady z tym, że Jolka w dalszym ciągu gra skrzypce przed Nią..?

suzi414

Kaska zaczyna siadac juz psychicznie nie jest tak jak by ona chciała pewnie zeby wszyscy faceci tylko kołoniej gonili to by nie miala depresji

Lenka186

Mirek ja olewa - Brawo!! Mądry chlopak ;)   :bravo:  zas dzisiaj zauwazylam to ze jest zazdrosna o to jak jolka jest po za domem postrzegana ;] hmm jak moze byc ktos lepszy od niej??? "gwiazda" tak kasia nazwala jole ... :|

suzi414

No własnie okropnie jest zazdrosna a druga gwiazda to Agata to to sie ubiera totalna klapa

Lenka186

zgadzam sie :] czy mi sie wydaje czy kasia cos ma bardzo do Mirka? powiedziala ze jak on wyjdzie to ona tez.. haha najsmieszniejsze jest to ze on ja olewa ;P Brawo mirek  :bravo:  :) czy to tylko jej strategia aby nie byc przez niego nominowana?

suzi414

Przeciez Kaska chciała blondyna. Adrian to juz ja olał jak zobaczył jak skacze z kwiatka na kwiatek a Mirek tez ma racje

cranberry

Ona ma jakiś problem ze sobą chyba...Jawne podlizywanie się co i rusz innemu facetowi jest żenujące  :kreci:  Ja nie wiem czy to ma byc sposób na podbudowanie swojej wartości - raczej "podbudowanie" swojej "wartości". Porażka za porażką, dziewczyno gdzie ty masz honor - koleś cię olewa i nawet sie nie kryje z tym, a ty jeszcze wychodzić z programu będziesz za nim bo.. jest blondynem  :plask:

suzi414

Ona tak widocznie lubi byc nachalna. No ale nie wszyscy kolesie to lubia

chatiflatt

obłuda i chamstwo to jej główne cechy i cnoty...
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston