Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:00:23

chatiflatt

proponuje hazard na Forum
obstawiamy - czy Jolka zrobi karierę w pudelkach plotkach lansikach itd. :D
a może zobaczymy ją w nastej edycji GTnL :hahaha:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

arturxd

"Lubisz Jolę Rutowicz, jej błyszczyki i dobre jedzenie? Teraz możesz mieć to wszystko jednocześnie. Jola wystawiła kolację ze sobą na Allegro.
"NIEZAPOMNIANA BŁYSZCZYKOWA KOLACJA Z JOLANT¡ !!!" - pod tym zachęcającym hasłem czeka na Was wieczór marzeń pełen opowieści o koniu i błyszczykach z piękną zwyciężczynią Big Brothera - Jolą Rutowicz! W dodatku w szczytnym celu - kasa z aukcji na Allegro zasili konto tegorocznej Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. "
plotek.pl

link: https://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=157555

chatiflatt

Oto jak korzysta się z 'gwiazdorstwa' i pustej głowy Dżolanty...
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

... a jednak są zainteresowani tą kolacją :P

Niestety licytować nie mogę, ponieważ w przeciwieństwie do wszystkich zainteresowanych ja mam "ileś tam" komentarzy na swoim koncie Allegro...

joker

Czwórka próbuje wyeksploatować Jolantę na maxa, pewnie niedługo dadzą jej własny teleturniej :los:
Swoją drogą chętnie zobaczyłbym ją w BBUK – jak by się sprawowała w prawdziwym bb :devil:

slawek

Cytat: arturxd
"NIEZAPOMNIANA BŁYSZCZYKOWA KOLACJA Z JOLANT¡ !!!"
link: https://aukcje.wosp.org.pl/show_item.php?item=157555

Nawet trochę ofert kupna jest :)
Ale zauważyliście że wszystkie oferty od użytkowników z zerowym kontem... ?
Czyżby jakaś podpucha :hmm:
Sławek

FK

Cytat: slawekzauważyliście że wszystkie oferty od użytkowników z zerowym kontem... ?
Sugerowałam to we wcześniejszym poście. Chyba jednak podpucha to nie jest, bo dziennikarze z Happy Hour Ją o to pytali i potwierdziła.

arturxd

ale to nie jest tak ze na aukcje WOŚP-u punkty są od nowa i dostaje sie jakies erduszka czy coś

gulczas

Cytat: jokerCzwórka próbuje wyeksploatować Jolantę na maxa,
Póki można chcą coś z Niej mieć.Niedługo nowa edycja, ludzie mogą znaleźć nowych "idoli" z czasem może Jola pójdzie w odstawkę.

Tak przy okazji-Jola pojechała Marco na oficjalnej:

https://bb4.tivi.pl/NewsDisplay.aspx?newsId=1057

:hahaha:

chatiflatt

świetnie skomponowany i zretuszowany tekst. obstawiam, że Marco upomniał się po swoje [za darmo do programu przecież nie wchodził, coś mu na pewno obiecano] a oto właśnie odpowiedz na jego upomnienie. Jolka jest marionetką.
Barbara Weston

gulczas

Cytat: chatiflattświetnie skomponowany i zretuszowany tekst.
Co masz na myśli pisząc że tekst jest zretuszowany?

Cytat: chatiflattobstawiam, że Marco upomniał się po swoje [za darmo do programu przecież nie wchodził, coś mu na pewno obiecano]
Myślisz że producenci obiecują uczestnikom za wystąpienie w programie jakieś konkretne korzyści?Zawsze mi sie wydawało że oni sami sie tam pchają i niejeden nawet by dopłacił aby trafić do domu BB.

Cytat: chatiflatta oto właśnie odpowiedz na jego upomnienie. Jolka jest marionetką.
Każdy kto wchodzi do reality show jest mniej lub bardziej marionetką.Nie piszę tego aby obrazić uczestników rs-ów.Taka jest moim zdaniem prawda.

Osobiście wydaje mi sie że Jolka po prostu nie przepada na chwilę obecną za Marco i że wcale nie musieli nią specjalnie manipulować.Co najwyżej zaproponowali Jej żeby napisała co o tym sądzi.Może Ją troszkę ewentualnie podpuścili. :gwizd:

chatiflatt

Zretuszowany - Jolka nie wypowiadałaby się tak pełnymi zdaniami. Skoro spała na lekcjach geografii to zapewne również na języku polskim.

Marco został zaproszony do udziału w programie, można domniemywać iż nie zgodził się 'za nic', przynajmniej piszę - co istotne - jak sam uważam. Być może obiecano mu medialną promocję jego CammiFashion. Z promocji nici, więc wystosowano list do internautów, rzekomo od Jolanty, by pseudozareklamować Cammi.

z drugiej jednak strony, antyreklama tego uczestnika rozpoczęła się już w programie, kiedy zaczął się konflikt na linii Cammi-Rutowicz. Być może to jest po prostu zwykła kontynuacja.
Barbara Weston

FK

Cytat: chatiflattwystosowano list do internautów, rzekomo od Jolanty

Mam dziwne wrażenie, że takie słowa z ust Jolanty gdzieś słyszałam... Jedzie z Marco po całości. Tak samo było w programie, więc nic mnie tu nie zaskoczyło.
Natomiast Jej gwiazdorski styl staje się dla Niej samej żenującym upodleniem.

joker

Cytat: FKNatomiast Jej gwiazdorski styl staje się dla Niej samej żenującym upodleniem.
Popieram ;)
Sam nie wiem, czy ona naprawdę myśli, że stała się gwiazdą, czy każdą jej się tak kompromitować - odkąd wyszła z domu jest komentatorem życia plotkarskiego w Polsce, jeśli jakiś portal chce mieć sensację, nie ma nic prostszego - trzeba zwrócić się do Jolki :)

Jason

w programie Happy Hour z ust Jolki padało podobne stwierdzenie jak te w liscie:
Cytat: Jola
Dodzie sprzedałeś jakąś kieckę – pewnie za grosze, bo sama nie chciała kupić. Zabrała Cię do Mediolanu tylko po to, żeby nie zgubić się na zakupach. (...) Nosiłeś jej zakupy jak piesek (...) Marco Cammi to żaden projektant, on nie ma pojęcia o ciuchach! W programie nic potrafił zrobić z kawałka materiału! (...)