Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:00:23

Goku

Jolka naprawdę jest taka naiwna czy tylko taką udaje?? Rozbroiło mnie jak wczoraj mówiła, że musi ukarać konia i że ona pozna jego pismo... xDD

Jason

i to jest w niej wlasnie najlepsze. Duze slodkie dziecko. Moze czasem udaje ale w tak zabawny sposob, ze po prostu jest swietna w tym co robi.

Goku

To wcale nie jest najlepsze... Myślałem, że do Big Brothera jest wstęp od 18 lat, a ona zachowuje się jakby miała dopiero 7... Strach się bać co będzie w piątej edycji - pewnie będą się zgłaszały same takie Jolanty, Joanny i Kasie "Suki" Wieśniackie...

Luxis

popatrzcie na Joli nogi i dłonie od dołu :/ bleeeh, chce mi sie żygać, dziś na live'ie miała całe żółte dłonie od spodu oraz nogi, to chyba od niedomytego samoopalacza, któego nie wtarła, bo jak można mieć dłonie od spodu żółte?? to jest obleśne, Jola faktycznie jest jakaś dziwna, może faktycznie śmierdzi, nie pierze ciuchów i się nie myje?? po dzisiajszym w to bym uwierzył.. moja mama prawie zwymiotowała, serio... fatalny widok
nie myje dłoni czy co??
P.S.Już wiem po kim Jolka jest taka "piękna", ma "prześliczne" ryjkowate :P siostry, one są "piękne" po porstu, aaaaaaa

Lenka186

witam ;) Faktycznie Luxis masz racje. Jolka wczoraj w programie miała żółte rece. Tak to prawdopodobnie od samoopalacza.Dobrze powiedziales że "nie domyła" Ale to że od niej śmierdzi to nie dla tego ze sie nie myje ale dlatego ze śmierdza jej ubrania. Tak powiedzial Marco w BB show. Marco: " Jolka sie myje codziennie wieczorem ale śmierdza jej ubrania bo zuzyte sklada na czyste" I wlasnie taki jest tego efekt.Wiec piszcie ze to smierdza ubrania.

voytasss

ej Luxis :/ co ty chcesz od JOLI :/

Dlaczego tak ją obrazasz tutaj...

zawiodlem się :/

FK

Odnośnie samoopalacza Jolki:
Cytat: pomponik.plGłupota czasami jest bardzo opłacalna - przekonała się o tym Jola Rutowicz, która, jak pisaliśmy wczoraj, wygrała IV edycję Big Brothera i zainkasowała 100 tysięcy złotych. Teraz zwierza się prasie, czego najbardziej brakowało jej w domu Wielkiego Brata.

23-letnia Jola wygrała bezsprzecznie dzięki swojej bezpretensjonalnej i naturalnej głupocie. Mieliśmy okazję obejrzeć, jak zmywa naczynia, mając na rękach worki na śmieci (bo nie było gumowych rękawiczek), czy też nakłada ustami prezerwatywę na atrapę penisa.

Mocna opalenizna, ostry makijaż krzykliwe stroje i tipsy, jakich pozazdrościłaby jej Doda - to znaki rozpoznawcze zwyciężczyni. Sama przyznaje, że podczas programu najbardziej tęskniła za... solarium:
"Trudno się żyło bez solarium" - skarży się w "Super Expressie". "Cały czas smarowałam się samoopalaczami, ale efekt jest marny. Teraz mam całe dłonie pomarańczowe i widać, że nierównomiernie jestem opalona. Dramat!"
Jola mieszka w Londynie i zamierza tam wrócić, bo jak mówi, "w Polsce ludzie nie są tolerancyjni". Jednak na razie z pewnością czeka jna propozycje pracy w telewizji.

Po każdej aplikacji wystarczy umyć dłonie - efekt czystej skóry gwarantowany :P

Jason

na oficjalnej jest juz 1 cz wywiadu z Jolką. Mówiła m.in. ze startowala do brytyjkiej edycji i przeszla 2 etapy ale odpadla bo nie miala statusu rezydenta Anglii. Ciekawe, nie wiedzialem o tym. Widocznie musi calkiem dobrze znac angielski.
Ciekawe czy będa też wywiady z Adim i Lenartowicz.

Showmag

Wywiad z Jolantą Rutowicz
Po opuszczeniu Domu Wielkiego Brata, Jola udzieliła krótkiego wywiadu "Super Expressowi".

Lateksowe ubranka, tipsy, wrzaskliwy głos, skąpa inteligencja - to cechy charakterystyczne zwyciężczyni czwartej edycji "Big Brothera" w TV4. Jola Rutowicz wygrała i w nagrodę dostała 100 tysięcy złotych. Ale Joli w Domu Wielkiego Brata wcale łatwo nie było.

"Trudno się żyło bez solarium. Cały czas smarowałam się samoopalaczami, ale efekt jest marny. Teraz mam całe dłonie pomarańczowe i widać, że nierównomiernie jestem opalona. Dramat!" - wyznała zrozpaczona Jola. Zwyciężczyni powiedziała, że była zaskoczona obrotem spraw. Jej faworytem był Adrian. "On jest mądrzejszy ode mnie" - przyznała.

Jednocześnie, Jola zamierza ponownie opuścić Polskę i wrócić do Londynu, gdzie mieszka od kilku lat. "W Polsce ludzie nie są tolerancyjni" - stwierdziła.

[Super Express]

FK

Ale tolerancyjna była dla wygranej w złotówkach (...)

Jason

CytatJak radzi sobie z popularnością? Co zrobiła tuż po powrocie do domu rodzinnego?

Specjalnie na Wasze prośby i życzenia przedłużymy nieco czwartą edycję Big Brothera! Codziennie będziemy zamieszać dla Was specjalne materiały video z Jolką w roli głównej, także ona sama będzie nadawać do Was ze swojego prywatnego pokoju zwierzeń! Odwiedzajcie naszą stronę!

info z oficjalnej. Fajny pomysł :D

kasia3

to numer gg od joli 1074388

Zico

Tak,a propo Joli.Wiecie kiedy najlepiej wyglądała.W tygodniu PRL-u kiedy jej zabrali cały arsenał kosmetyków.Jakoś naturalnie,a nie z toną pudru,bez tych beznadziejnych kremów brazujących przez co wyglądała jakby się za długo na słońcu przypalała.Ten jeden tydzień kieeedy autentycznie ładnie wyglądała

Tom Kruz

Cytat: kasia3to numer gg od joli 1074388

Błagam - tylko niech nikt nie zaprasza prof. Rutowicz na nasze forum. Wystarczy, że na oficjalnej stronie BB 4.1 zapowiadają ciąg dalszy promowania głupoty.

Don

Cytat: Tom KruzBłagam - tylko niech nikt nie zaprasza prof. Rutowicz na nasze forum. Wystarczy, że na oficjalnej stronie BB 4.1 zapowiadają ciąg dalszy promowania głupoty.
Dlaczego nie ? Na forum poświęconym m. in. BB nie chcesz zwycięzcy ?
Że niby głupia ?
Ja nie mam nic przeciwko obecności Joli R. ! wśród użytkowników forum. To byłby chyba pierwszy zwycięzca. I wcale nie taki głupi, jak niektórzy na tym forum piszą ... IMO nie głupszy od niektórych z jej krytyków.