Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:00:23

didi

Zwisa mi co napisza o mnie...od tego jest forum by wyrazac swoje opinie i od tego jest wolnosc slowa wiec moge pisac co tylko zechce. Dla mnie jest pusta laleczka ktora uwaza sie za bóstwo oh i ah...nie wytrzymalbym tam psychicznie nawet 10 min w jej towarzystwie dziwie sie jak inni to jeszcze wytrzymuja bardzo im wspolczuje...

Lenka186

Niestety i ja musze sie z wami zgodzic. Nie dalo sie wytrzymac 'rozmowy" o 18.30 ani całego podkreślam... CAŁEGO odcinka o 20.00. Co sie z Tą Jolka dzieje? Moim zdaniem poczula troszedczke wladze. Bo tyle razy co jest juz nominowana i jeszcze nie odpadla to czuje sie bezpieczna. A to dobrze nie wplywa na jej zachowanie. Jestem zniesmaczona zachowaniem jak i wygladem Yo-lanty... !! mam nadzieje ze cos z tym zrobia producenci bo jak nie to polowa widzow odejdzie od TV. Heh zeby to jeszcze bylo mozna zrozumiec co ona Krzyczy... A to nawet ani słowa nie usłyszalam tylko Odgłos krzyku !!!!  :plask:  :plask:

chatiflatt

Cytat: LenkaCo sie z Tą Jolka dzieje?
wahania nastrojów, odpływ hormonów >> przekwita kobita :(
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

kris30l

Za mloda na przekwitanie .

chatiflatt

o co kaman tej dziewczynie?
chyba ma zachwianie emocjonalne
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Z niej to taka domina wychodzi! :P

chatiflatt

akcja z koniem mnie rozbroiła :plask:

ale Jolanta dobrze zauważyła - chcieli udowodnić że mają jaja
Barbara Weston

Lenka186

Prosze bardzo. oto link do pewnego profilu ns fotka.pl : https://fotka.pl/profil/blizniaczek87/

przyjaciel czy ktos wazniejszy dla Joli Rutowicz????? :]

Jason

hmmm, a czy to nie on był raz w bb show?

w kazdym razie to chyba ten o ktorym Jolka mowila na castingu, ze sie prawie przed niego spóźniła. Razem w Londynie mieszkają. Ale on mlody w ogole. 20 lat ma, mlodszy od Jolki. No nie wiem czy to jej chlopak. Troche mi wygląda na geja.

Goku

Ajj... Niestety jestem prawie pewien, że Jola wygra... Po pierwsze - producenci ją uwielbiają, a po drugie - wystarczy spojrzeć na wyniki ankiety na Not So Big Brother... Ehh... Jeśli ona i Lenartowicz będą w finale i któraś z nich będzie miała wygrać a trzecia osoba będzie gdzieś w tyle, to już wolałbym, żeby wygrała Lenartowicz... Wolę Jolę, ale moim zdaniem nie powinna dostać 100.000 zł... Strach pomyśleć co mogłaby zrobić z tymi pieniędzmi... Chociaż ogólnie mam nadzieję, że program wygra Izka :).

btw. Na profilu na fotce ten przyjaciel Joli(tak, to chyba ten sam co był w BB Show, czy tam BB Ring - już nie pamiętam w którym on był) napisał że ma dość małolat wypytujących go o Jolę... Nie dziwię się mu... Wypytywanie o takie rzeczy jest chamskie... To co łączy go i Jole i to czy są przyjaciółmi czy kimś więcej(a wydaje mi się, że raczej tylko przyjaciółmi, bo wątpię by wtedy Jola tak się zachowywała) jest ich prywatną sprawą...

Rosa

Jolę można lubić  lub nie ale tylko ona w tej chwili zasługuje na zwycięstwo w tym programie. Cały BB kręci się wokoł niej (i troszkę mniejszym stopniu Lenartowicz)i niesprawiedliwością by było gdyby wygrał ktos taki jak Adrian czy Marco.

mseptember

Jolka mnie przeraża. Ale jeszcze bardziej przerażające jest to, że zastanawiając się kto mi najmniej przeszkadza w domu BB dochodzę do wniosku, że.. Jolka!

gulczas

Cytat: RosaJolę można lubić  lub nie ale tylko ona w tej chwili zasługuje na zwycięstwo w tym programie. Cały BB kręci się wokoł niej (i troszkę mniejszym stopniu Lenartowicz)i niesprawiedliwością by było gdyby wygrał ktos taki jak Adrian czy Marco.

To prawda gdyby nie Jolka i Kaśka nie byłoby tego programu.Reszta uczestników to nudni nieciekawi ludzie.

Wydaje mi sie że tych nowych-starych uczestników przysłali po to żeby były konflikty z Jolką.Najzabawniej będzie jak Ona jeszcze ich wszystkich wykończy psychicznie. :D

Lenka186

hmm jak na razie to Jola zaczyna się źle czuć. Weszło kilka osob i juz zaczynaja jej troche mieszac.Iga juz na wejsciu zaczela sie lizac do Marco i Jolka poszula zagrozenie ze strony igi i Yo-anny. hmm A do tego Bartek i Tomek :] Hmm Bartek to jak na razie to jakos nie wplywa zbyt negatywnie na Jolkę. Ale Tomasz... O matko!!! Jolka chodzi caly czas za nim i go prowokuje. A Tomasz cały czas ją olewa... ( hehe smiesznie to wyglada) :bravo:  Jolka "produkuje" sie i gada do niego, krzyczy,podpuszcza go. A On nic. Nawet nie zauwazyl jej jak wszedl do domu ;P ten epizod moze byc całkiem ciekawy :P

chatiflatt

Cytat: RosaCały BB kręci się wokoł niej
czy więc rzeczywiście zasługuje na tę stówkę?
Barbara Weston