Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:00:23

FK

Oczywiście, że prowokował. Żadne z nich nie potrafi drugiemu ustąpić. Jolka zachowywała się tak wielokrotnie i jakoś nikt nie uznał tego za przemoc. Zresztą, ktoś tu już słusznie zauważył: Lenert oblał Jolkę wodą a Wielki uznał to za przemoc i wywalił Go z Domu BB.
A Jolka?
Cytat: mseptemberw programie trzymają ją i nominują producenci, bo jest kurą znoszącą złote jaja...
:bravo:
I te słowa są dla mnie idealnym podsumowaniem całej tej sytuacji (...)

Tom Kruz

Cytat: MatthewPustaczek? Brzydal? Równik? Jak ją jeszcze nazwiesz, obrazisz? I oczywiście pisz dalej, że ona nie ma szacunku dla innych, ale tak na przyszłość - spójrz na siebie, bo jednak łatwiej jest obrażać kogoś pisząc zza klawiatury, niż być w Domu Wielkiego Brata i publicznie się kłócić - bo do tego trzeba mieć też odwagi. A nie sądzę, żebyś "poza" forum był taki odważny i cwany. Zresztą obrażanie innych wynika z niedowartościowania własnej osoby "Tomie Kruzie"...

Widzę, że powrócił na forum Rycerz Niepokalanej Jolanty, który jakiś czas temu próbował udowadniać, że Jolanta jest osobą inteligentną :zabek: (tymczasem nawet większość jej fanów pisze, że głosuje na J. bo ''jest szczera''. ''jest sobą - czasem piszą sobom'', albo ''bez niej program byłby nudny'', ale jakoś nikt nie pisze o jej inteligencji ........).

Pustaczek, Równik - owszem używam takich sformułowań, bo jak inaczej określać osobę, która twierdzi, że równik przebiega przez Polskę (to chyba program IV klasy podstawówki)?

Brzydal - na 99 % nie użyłem takiego określenia, chociaż przyznaję, że Jolanta, mimo, iż ma zadbane ciało ma jednocześnie - moim zdaniem - brzydką twarz ( i mylne przekonanie, że jest pięknością).

Rozumiem, że wielu fanom Jolanty może nie podobać się fakt, że nie klęczę na kolanach przed jej ''urodą'', ''inteligencją'' i ''zajebistością'' i jako jedyny do niedawna na forum (obecnie sytuacja się nieco zmieniła) pisałem na jej temat otwarcie krytyczne, a nawet - przyznaję - złośliwe posty. Niestety, drodzy fani Jolanty to wolny kraj i mam do tego prawo, czy Wam się to podoba czy też nie. Przyznaję, że nie trawię tej dziewczyny i od dawna irytuje mnie jej groteskowa postać oraz fakt, iż jest bezczelnie faworyzowana przez producentów, którym zapewnia dopływ gotówki z smsów, czemu daję wyraz na forum ( i zamierzam to czynić nadal, jeśli będą ku temu powody) , ale uważam, że nigdy nie przekroczyłem pewnej granicy. Nadaję jej przydomki, podobnie jak innym uczestnikom, tak samo jak inni userzy na tym forum nadają przydomki innym uczestnikom BB 4.1, tak jak np. użytkownik ch. (pozdro), który nazywa Adiego ''Flecikiem'.

''Matthew'' pisze, że okreslajac Jolantę, jako ''Pustaczek '' czy '' Równik'' obrażam ją :hmm:.
Szanowny Forumowiczu jeżeli chcesz przekonać się na czym naprawdę polega obrażanie uczestników BB 4.1 zapraszam na forum oficjalnej strony programu na profile np. Katarzyny Lenartowicz (zwłaszcza w nocy), Magdaleny Czmudy czy Tomasza Peczaka (obecnie mniej popularny). Aż roi się tam od ''ku.....'', ''szmat'', ''suk pier......'' etc. Jeżeli Ty i inni fani Joli nie widzicie różnicy w nazwaniu kogoś Pustaczkiem, czy Równikiem a ''k......'' czy ''szmatą'' to gratuluję. Dziwnym trafem te same osoby, które wypisują wulgaryzmy i groźby w profilach wymienionych przeze mnie osób, na profilu Niepokalanej Jolanty wypisują peany na jej cześć w stylu ''Jola the best'' itp. Zastanawiające  :hmm: (przecież to są osoby dowartościowane, więc po co ta krytyka i to tak wulgarna?).

Zresztą, aby daleko nie szukać. Kilka dni temu na forum pojawił się nowy użytkownik J. - fan Jolanty - który w jednym z pierwszych postów napisał cytuję:
''Kasia W. wykazała dziś zupełny brak szacunku dla Mariana. Żeby sie tak ze staruszkiem kłócić no to po prostu bezczelna jest gówniara i tyle. Jeszcze by dziadek zawału dostał, ja poważnie mówię. Do starszych to trzeba z szacunkiem, a nie z kłótniami. Kłócić to sie może z drugą Kasią Szmatą. Chociaż nie, zapomiałem, ze tylko przed wejściem do programu mówiła, ze głupiej Lenartowicz nie cierpi, a jak tylko weszła to wielkie przyjaciółki i w dupę jej włazi, a sama zdania nie ma na żaden temat.

To tyle na temat obrażania i na temat relatywizmu, jaki prezentują fani Jolanty .  

Wracając do posta ''Matthew'', który w sposób mistrzowski zdemaskował moje niedowartościowanie i tchórzostwo. Gratuluję jesteś moim Mistrzem :zabek:

Na koniec przytoczę treść e-meila, jaki dziś otrzymałem od młodej forumowiczki M., który skłonił mnie do napisania tego posta. Analiza mojej nędznej persony została w tym e-meilu przez kolejną zwolenniczkę Zajebistej Jolanty znacznie pogłębiona i rozbudowana w stosunku do posta ''Matthew''. A zatem cytuję (pisownia oryginalna):

''Witaj Tom Kruz, Sam jestes pustak u to do poteki .MOzesz nazywac pustak swoja mamusie , a nie obcyh ludzi .Jestes prosty zwykly facet bez wykształcenia , i rozumu , zazdroscisz loli ze ma takie wziecie bo ty jestes nikim .Zmien twarz i głowe bo dziwie sie ze jeszcze wegetujesz na tym swiecie .Jestes niedowartosciowany wiec krtykujesz innych i wydajesz opinie na innych bo sam jestes taki gnojku.Idz do szkoły podstawowej i moze sie nauczysz słow''

Obawiam się, że zawartość stylistyczna i merytoryczna tego mejla jest charakterystyczna dla zdecydowanej większości fanów Jolanty (akurat ta uwaga nie dotyczy ''Matthew''). Ocenę pozostawiam forumowiczom.

P.S. Jolu, czy równik przebiega przez południową część Polski czy północną?  :terefere:

mseptember

Cytat: Tom KruzOcenę pozostawiam forumowiczom.

Może faktycznie jest młoda.. i dopiero się pisać uczy ;).

Ja chyba w sumie Jolantę lubię (na tyle, na ile można lubić kogoś na ekranie tv), a o tym kogo lubię,  a kogo nie, raczej nie decyduje inteligencja. Jeżeli mnie coś w Jolancie denerwuje to czasami jej zachowanie, kłótliwość, upór, lenistwo, zapatrzenie w siebie. Ale mam wrażenie, że jest dobrą osobą, do tego szczególna wiedza i inteligencja nie jest niezbędna.

PS. Fakt, że są gorsze słowa niż "Pustaczek", nie oznacza wcale, że to nie jest obraźliwe. Ale reguły wypowiadania się na forum określa administrator - myślę, że tutaj nie przeszłyby takie wyrazy jak na oficjalnej stronie..

Matthew

Cytat: chatiflatt
Cytat: Matthewbo jednak łatwiej jest obrażać kogoś pisząc zza klawiatury
znad klawiatury
:|
Chciałeś zabłysnąć, a się spaliłeś - obie formy są poprawne. Można stać nad klawiaturą i wtedy pisze się znad, ale można też siedzieć za klawiaturą (co raczej robi większość użytkowników komputerów) i wtedy piszę się zza.

Cytat: Tom KruzWidzę, że powrócił na forum
Powrócić to ja mogę z dalekiej podróży.

Cytat: Tom KruzRycerz Niepokalanej Jolanty
Proponuję zajrzeć do książek. Średniowiecze w Europie skończyło się ponad 500 lat temu.
No chyba, że następnym razem mnie nazwiesz Zamrożonym Szlachcicem, którego rozmroziła głupota Jolanty. Wtedy by się zgadzało, że mogę być rycerzem. Chociaż nie, bo wtedy Jola musiałaby być zamrożonym mamutem, którego strzegłem w średniowieczu. A tak na poważnie, to na wszystko i wszystkich masz takie kreatywne nazwy?

Cytat: Tom Kruzktóry jakiś czas temu próbował udowadniać, że Jolanta jest osobą inteligentną
Mój drogi, obawiam się, że muszę Cię brutalnie uświadomić iż to właśnie ty próbowałeś udowadniać, że "Jola jest głupia". Ja ci udowodniłem, że według wiarygodnych źródeł typu Słownik Języka Polskiego, Jolanta jest osobą inteligentną. Ty natomiast odwołałeś się do... Wikipedii.

Cytat: Tom Kruz(tymczasem nawet większość jej fanów pisze, że głosuje na J. bo ''jest szczera''. ''jest sobą - czasem piszą sobom'', albo ''bez niej program byłby nudny'', ale jakoś nikt nie pisze o jej inteligencji ........).
Mało mnie interesuje co piszą jej fani, nie odpowiadam za nich. Odpowiadam za to, co JA piszę. Dla jednych szklanka może być do połowy pełnia, a dla drugich do połowy pusta. Poza tym nie widzę związku z porównywaniem mnie do fanów Jolanty. A może od jakiegoś czasu po prostu chcesz mi wmówić, że jestem jej fanem? Przykro mi ale kolejny raz muszę Cię rozczarować, otóż nie jestem jej zapalonym sympatykiem.

Cytat: Tom KruzPustaczek, Równik - owszem używam takich sformułowań, bo jak inaczej określać osobę, która twierdzi, że równik przebiega przez Polskę
Jeżeli nie wiesz jak inaczej określać taką osobę to tym gorzej dla Ciebie. Poza tym robisz z igły widły, to że większość ludzi coś wie (czy aby na pewno?) nie oznacza, że reszta jest głupia bo nie wie. Dla niektórych pewne rzeczy są oczywiste, dla innych nie. Jeżeli dla Ciebie najważniejszą wartością w życiu jest wiedza gdzie leży równik to życzę powodzenia w dalszym wyśmiewaniu się z ludzi, którzy mają mniejszy zasób wiedzy. Niewiedza nie jest zakazana, owszem może być czasem kompromitująca, ale publiczne wyśmiewanie się z tego i tzw. "odgrzewanie starych kotletów" przynajmniej dla mnie jest jeszcze bardziej żenujące.

Cytat: Tom KruzBrzydal - na 99 % nie użyłem takiego określenia, chociaż przyznaję, że Jolanta, mimo, iż ma zadbane ciało ma jednocześnie - moim zdaniem - brzydką twarz
Wiem, że nie użyłeś. Celowo je napisałem, bo było za dużo wyrazów pokrewnych typu "brzydka".

Cytat: Tom Kruz( i mylne przekonanie, że jest pięknością).
Czy jest coś złego w tym, żeby się samemu sobie podobać? Czy lepiej być człowiekiem dowartościowanym i akceptować to jakim się jest niż zamykać w sobie, odwracać od ludzi, słuchać ludzi którzy wmawiają nam różne, podłe rzeczy?  Czy wiesz do czego może doprowadzić to drugie? Jeśli nie to przytoczę Ci chociażby przykład masakry z 20 kwietnia 1999 roku, kiedy w liceum Columbine w Littleton 2 uczniów zamordowało 17 osób: koleżanek, kolegów, nauczycieli którzy się z ich naśmiewali.

Cytat: Tom KruzRozumiem, że wielu fanom Jolanty
Czyżbyś kolejny raz przyklejał mi łatkę jej fana?

Cytat: Tom Kruzmoże nie podobać się fakt, że nie klęczę na kolanach przed jej ''urodą'', ''inteligencją'' i ''zajebistością''
Nikt Ci nie każe ubóstwiać Jolanty, ale czasem lepiej pomyśleć zanim się coś napisze.

Cytat: Tom Kruzpisałem na jej temat otwarcie krytyczne, a nawet - przyznaję - złośliwe posty.
Złośliwe to trochę mało powiedziane. Odpowiedniejsze byłoby tu słowo "podłe". Przyznawać to ty się możesz, szkoda tylko, że nadal nie rozumiesz pewnych rzeczy.

Cytat: Tom KruzNiestety, drodzy fani Jolanty to wolny kraj i mam do tego prawo, czy Wam się to podoba czy też nie.
Jakaż szkoda, że nie mogę odpowiedzieć na Twoje pojęcie "wolnego kraju". Na przyszłość jeśli odpowiadasz na mój post, to zwracaj się do mnie. A jeżeli chcesz wydać jakieś oświadczenie to załóż temat.

Cytat: Tom Kruzoraz fakt, iż jest bezczelnie faworyzowana przez producentów, którym zapewnia dopływ gotówki z smsów
Czyste spekulacje. Potrafisz to udowodnić? Nie sądzę.

Cytat: Tom Kruzale uważam, że nigdy nie przekroczyłem pewnej granicy.
Szczerze mówiąc zdziwiłbym się, gdybyś uważał inaczej. W końcu "złodziej się nie przyzna, że kradnie", a "alkoholik, że pije". Aczkolwiek potężny ten, który potrafi dostrzec własne błędy.

Cytat: Tom KruzNadaję jej przydomki, podobnie jak innym uczestnikom, tak samo jak inni userzy na tym forum nadają przydomki innym uczestnikom BB 4.1, tak jak np. użytkownik ch. (pozdro), który nazywa Adiego ''Flecikiem'.
A co ma piernik do wiatraka? Nie zakrywaj się innymi tylko patrz na siebie...

Cytat: Tom Kruz''Matthew'' pisze, że okreslajac Jolantę, jako ''Pustaczek '' czy '' Równik'' obrażam ją :hmm:.
Szanowny Forumowiczu jeżeli chcesz przekonać się na czym naprawdę polega obrażanie uczestników BB 4.1 zapraszam na forum oficjalnej strony programu na profile np. Katarzyny Lenartowicz (zwłaszcza w nocy), Magdaleny Czmudy czy Tomasza Peczaka (obecnie mniej popularny). Aż roi się tam od ''ku.....'', ''szmat'', ''suk pier......'' etc.
Jeżeli porównujesz to forum do tamtego to gratuluję niesamowitej spostrzegawczości poziomów, jakie reprezentują oba fora.

Cytat: Tom KruzJeżeli Ty i inni fani Joli
Powtarzasz się. W takim razie ja też powtórzę: nie jestem fanem Jolanty Rutowicz.

Cytat: Tom Kruznie widzicie różnicy w nazwaniu kogoś Pustaczkiem, czy Równikiem a ''k......'' czy ''szmatą''
Ja różnicę widzę - tu są moderatorzy/administrator, tam ich nie ma. To forum jest kulturalne, tam jest piaskownica.

Cytat: Tom KruzZastanawiające  :hmm: (przecież to są osoby dowartościowane, więc po co ta krytyka i to tak wulgarna?).
W którym momencie pisałem, że fani Joli są dowartościowani? Ech, "mówił dziad do obrazu..."

Cytat: Tom KruzZresztą, aby daleko nie szukać. Kilka dni temu na forum pojawił się nowy użytkownik J. - fan Jolanty - który w jednym z pierwszych postów napisał cytuję:
''Kasia W. wykazała dziś zupełny brak szacunku dla Mariana. Żeby sie tak ze staruszkiem kłócić no to po prostu bezczelna jest gówniara i tyle. Jeszcze by dziadek zawału dostał, ja poważnie mówię. Do starszych to trzeba z szacunkiem, a nie z kłótniami. Kłócić to sie może z drugą Kasią Szmatą. Chociaż nie, zapomiałem, ze tylko przed wejściem do programu mówiła, ze głupiej Lenartowicz nie cierpi, a jak tylko weszła to wielkie przyjaciółki i w dupę jej włazi, a sama zdania nie ma na żaden temat.
A nie pomyślałeś, że może bierze przykład z Ciebie?

Cytat: Tom KruzTo tyle na temat obrażania i na temat relatywizmu, jaki prezentują fani Jolanty .
Nie przeczę, ale ty jako antyfan wcale nie jesteś lepszy.

Cytat: Tom KruzWracając do posta ''Matthew'', który w sposób mistrzowski zdemaskował moje niedowartościowanie i tchórzostwo. Gratuluję jesteś moim Mistrzem :zabek:
Kpina jest bronią właśnie ludzi tchórzliwych i niedowartościowanych.

Cytat: Tom KruzNa koniec przytoczę treść e-meila, jaki dziś otrzymałem od młodej forumowiczki M.,
Jeżeli chciałeś sprawić, żebym poczuł się jakbym bronił idolki niemądrych małolatów to Ci się nie udało. Dobrze wiem(y), jakich Jola ma fanów, więc nie musisz przytaczać tego typu e-mailów, aby potem powtarzać znane już nam opinie o poziomie jaki reprezentują fanatycy Jolanty.

To by było na tyle. Chciałbym uprzedzić, że jeśli przez niezdolność do znalezienia kontrargumentow lub ich braku zamierzasz powielać swoje wypowiedzi to daruj sobie. Szkoda Twojego i mojego czasu. Pozdrawiam

[ Komentarz dodany przez: Pudelek: Sob 10 Lis, 2007 22:15 ]
To jest temat dotyczący Jolanty z Big Brothera, a nie jej fanów i antyfanów. Proszę trzymać się tematu!

Tom Kruz

Cóż za błyskotliwa riposta - nie tylko Jola byłaby pod wrażeniem. Szerokie rozważania z zakresu historii - od kultury rycerskiej średniowiecza do masakry w Littleton, wszystko to w aspekcie poważnych problemów współczesnego społeczeństwa (złodziejstwo, alkoholizm). Było nawet coś o mamutach. :zabek: Nagroda za najdłuższego posta murowana.
Nawet Bogu ducha winnemu chatiflattowi się dostało na początku.  
A wszystko przez tego podleca TK, który ośmielił się dogryzać biednej, inteligentnej Jolancie m. in. za to, że umieszczała równik najpierw w południowej części Polski, a potem północnej (albo odwrotnie), mówiła w programie setki innych głupot i w każdym z quizów wykazywała się wiedzą ogólną na poziomie przedszkolaka (a raczej nie wykazywała się wcale).

Mógłbym i ja - Szanowny Adwersarzu - poszatkować Twojego posta i ustosunkowywać się po kolei do jego poszczególnych fragmentów bo zapewniam Cię, że wbrew końcowemu fragmentowi Twojej wypowiedzi - argumenty bym znalazł (jak choćby na absurdalność stwierdzenia, że użytkownik J. określając na naszym forum Katarzynę Lenartowicz ''Szmatą'' miał brać przykład ze mnie, z kolei fakt faworyzowania Jolki przez produkcję zauważyło wiele osób na tym forum i to tych najbardziej znaczących etc, etc, etc.), ale nie zrobię tego. Uważam bowiem, że tylko nakręcilibyśmy ''spiralę śmierci'', w ramach której każdy z nas odnosiłby się do kolejnego posta drugiego, pisząc w efekcie coraz dłuższe elaboraty, a to nie ma sensu, zwłaszcza, że moderatorzy już najwyraźniej są zniecierpliwieni.

Dlatego, wracając do tematu , czyli J. R. 7232, poprzestanę tylko na stwierdzeniu, iż wbrew Twojemu przekonaniu nie udowodniłeś mi (i chyba większości forumowiczów), że jest ona osobą inteligentną i pozostanę przy swoim zdaniu na jej temat. Z jakich powodów nie trawię właścicielki ''nosorożca'' (nie tylko za ''inteligencję'' i ''urodę'', chociaż być może to najbardziej eksponowałem) pisałem już wielokrotnie i jak słusznie zauważyłeś powtarzanie dotychczasowych argumentów w tym względzie byłoby niecelowe, wystarczy poczytać wpisy na forum.

Przez wzgląd na forumową kurtuazję, która zapewne i Tobą kierowała, rewanżuję się pozdrowieniami. Jednocześnie odradzam na przyszłość takie nadymanie się i napinanie na forum, jakie prezentujesz w swoich postach. Złość piękności szkodzi. Bez odbioru.

FK

Nie poznałam Jolki przez szklany ekran na tyle, by móc o Niej powiedzieć wiele... Ale Jej ostatnie zachowania pozostawiają według mnie mnóstwo do życzenia. Nazywanie uczestników idiotami czy debilami jest poniżej jakiegokolwiek poziomu. Dziewczyna zachowuje się tak, jakby miała resztę mieszkańców w nosie. A to wcale o Niej dobrze nie świadczy. Tutaj, Jej kultura dorównuje poziomem Peczakowi.
Urodę trudno oceniać, bo każdy ma inne upoodobania. Jolka natomiast ma niezłe ciałko, ale koszmarne nogi i nos oraz przyciski od windy zamiast piersi. I tego ukryć się nie da, niestety. A nawiązując do powyższej dyskusji na temat Jej inteligencji: przypominacie sobie rozmowę Jolanty z Joanną o testach na inteligencję, które musiały zrobić na castingu finałowym..?
Joanna: "Jakieś kółeczka, kwadraciki - nie wiedziałam, co zaznaczyć"
Jolanta: "Ja to kompletnie nie wiedzialam o co chodzi. Wszystko strzelałam!".
I tutaj już nie było ani Równika, ani Ludwika z "Królowej Śniegu".
Te testy były naprawdę banalne...

chatiflatt

let me see, guys..

Cytat: Matthew:|
Chciałeś zabłysnąć, a się spaliłeś - obie formy są poprawne. Można stać nad klawiaturą i wtedy pisze się znad, ale można też siedzieć za klawiaturą (co raczej robi większość użytkowników komputerów) i wtedy piszę się zza.
nie, robisz błąd logistyczny. Nawet jak stoisz, jak napisałeś, nad klawiaturą to jesteś za klawiaturą, nie zwisasz w powietrzu nad nią. Z tym znad chodziło mi o Twoje palce, które uderzając w klawisze są nad klawiaturą właśnie. Poza tym, nigdy nie spotkałem się z formą zza klawiatury. Być może prof. Bralczyk ująłby to inaczej, być może tak jak napisałeś, ale ja nie jestem humanistą tylko biologiem. Do tego dodam, że czytając Twoje początkowe posty wziąłem Cię za neo, i chciałem w ten sposób 'czegoś nauczyć'. Inteligentnych użytkowników nie strofuję. Sorry, zwracam honor.
Cytat: MatthewKpina jest bronią właśnie ludzi tchórzliwych i niedowartościowanych.
chyba się mylisz. A świadczy o tym przykład masakry którą podałeś. Bo my [ja i TK, i wielu inteligentnych userów] nie uprawiamy tu kpiny, ale ironizujemy. A ironia, jak wiadomo, tworzy sie w umysłach ludzi inteligentnych. Poza tym, bardzo się nakręciłeś odpowiadając na posta mojego i TK. Więc to my, spokojni-gniewni, jesteśmy niedowartościowani? Zastanów się. Bo być może dla Ciebie Jolanta [temat Jolanty] jest tylko pretekstem do czegoś. Znajdź to coś. A Jola chyba nie jest warta kłótni.. :D

Tak jak napisała FK, jeśli ktoś nie panuje nad słowami, nad tym co do kogo mówi [a tak z Jolką jest, nawet na lajfach] to nie reprezentuje żadnego poziomu. Zwłaszcza, że jeszcze tydzień temu dziewczyna leżała w łóżku Marco a jakiś miesiąc temu [niedawno przypominali] w ekstazie gładziła jego dłonią swój dekolt. Teraz on jest debilem, półgłówkiem, idiotą [nie bronię Marco, wyrażam opinię o Jolce] w sumie nadal nie wiem: czemu. I jak ta osoba może mówić o swojej moralności, o tym że nie 'seksi się' na pierwszych randkach 'ani na drugich', i że ma jakieś zasady, skoro ich NIE MA. Dlatego czasem trudno jest napisać tylko potępiam zachowanie Uczestniczki Joli Rutowicz, nie podoba mi się jej zachowanie, nie jest fajne, nie jest miłe dla oka, ucha i nosa. Czasem wymaga to doboru innych słów [poczytaj temat Marco Cammi]. Zresztą, na pewno zrozumiesz.
Cytat: FKJolka natomiast ma niezłe ciałko, ale koszmarne nogi i nos oraz przyciski od windy zamiast piersi.
:hahaha: spadłem z łóżka...  xD xD
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

ixa86

Dajcie spokój, Nie każda kobieta musi mieć miseczke D lub C,  :plask: małe piersi też mają swój urok :nie!:

FK

A ktoś z nas twierdzi, że nie mają..? Ilu ludzi, tyle upodobań - to wszystko. Ja wymieniałam akurat cechy zewnętrzne, które mi się u Jolki nie podobają. Może dlatego, że wolę własne F :devil:

chatiflatt

a ja się nie znam na miseczkach i co - żyję, trwam [TV Trwam.... :)]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

didi

Zaczyna mnie wkurzac naprawde po tym co teraz zobaczylem...powinna byc nominowana powinna odejsc.jak karabin maszynowy nie wyutrzymalbym 5 min z taka osoba albo wepchalbym jej swoja stara skarpetke w pysk albo udusil... Jedrych ze swoja gadka kiedys w HOP BEC wysiada przy Jolce...

edit:
20:33

Czy realizatorzy nie maja nic innego ciekawego do pokazania niz to ta kretynke?przeciez tego sie nie da ogladac...kur...takie jazdy to mam z sasiadami jak sie kloca ten program naprawde siegnal dna...zamknac jolce usta chociaz na chwile!

FK

Mam dla Niej nową ksywkę: KAKADU. Wrzeszcząca, rozczochrana i przesadnie kolorowa.

slawek

Nie daję rady przed tym telewizorem :kreci:  Kiedyś jeszcze tą Jolkę dało się znieść, miała lepsze i gorsze momenty no ale co dzisiaj pokazuje to jest szok. Pepla bez sensu, oszczędźcie Nam Tego !!!
Sławek

mseptember

Heh znalazłem na to sposób: nie oglądalem dzisiaj BB i w ten sposób mi Jolka nie przeszkadzała. :D Ale w sumie was rozumiem, to przecież nie pierwszy raz.

Tom Kruz

Cytat: didiCzy realizatorzy nie maja nic innego ciekawego do pokazania niz to ta kretynke?przeciez tego sie nie da ogladac.

Uważaj didi, bo zaraz ktoś Ci napisze, że jesteś niedowartościowanym tchórzem skoro ''obrażasz'' Jolę. Czasem lepiej nie nazywać rzeczy po imieniu. W ramach pokuty przed snem wypowiedz 10 razy ''Jola the best'' stojąc na lewej nodze i trzymając się za prawe ucho  :zabek:  

Nie bardzo wiem o czym piszecie, bo nie oglądałem programu o 20.00, natomiast w programie o 18.30 widziałem ''coś na kształt rozmowy'' Joli Właściwej z Jolą Bis, z której zapamiętałem tylko obustronny wrzask obu pań i szeroki uśmiech Klawitera. Generalnie - :plask: