Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:00:23

Rosa

Cytat: PudelekA ja uważam, że jej zachowanie ws chlewu było jak najbardziej zrozumiałe.
Nie, nie było.
To nie byl chlew tylko pokój w którym były świnki (dosyć małe zresztą) i nie bardzo rozumiem co stalo na przeszkodzie aby tam normalnie choć troche pobyć.

mseptember

No to mamy już przynajmniej jedną osobę chętną do zamieszkania ze świniami. :) Może jeszcze ktoś? Ja też uważam reakcję za zupełnie w jej przypadku normalną. Jeżeli ktoś myślał, że się tam rozgości i będzie robiła tipsy prosiakom, to chyba nie ogląda tego programu zbyt dokładnie.

Goku

Ja się Joli nie dziwię... Ja wyszedłbym z programu, gdyby mnie zamknęli z tymi świniami w takim małym pokoju... To jest zwyczajne upokarzanie uczestników, a na dodatek jak można tam przeżyć tydzień, skoro ten smród było czuć nawet w pokoju zwierzeń??

Z drugiej strony jednak mieszkanie ze świniami nawet w tak małym pomieszczeniu, byłoby chyba lepsze niż mieszkanie w dużym domu z jedną Kaśką L., która potrafi doprowadzić do szału nawet ludzi przed telewizorami...

Tom Kruz

Cytat: GokuJa się Joli nie dziwię... Ja wyszedłbym z programu, gdyby mnie zamknęli z tymi świniami w takim małym pokoju...

Jak widać jesteś bardziej honorowy niż Twoja - pożal sie Boże - idolka, po której ''wszystko spływa'' i która już następnego dnia zapomniała o ''upokorzeniu''.

Goku

Jola nie jest moją idolką... Jest jedną z osób w domu BB które lubię, ale moim zdaniem nie powinna wygrać(i na szczęście pewnie nie wygra) tego programu - strach myśleć, na co ona przeznaczyłaby te pieniądze - a nawet moim zdaniem nie powinna dostać się do finału(gdzie powinni się znaleźć Adrian, Iza i Marco)...

Tom Kruz

Izabella Skrybant przepięknie pojechała Pustaczka  :bravo:

Pustaczek (ciesząc maskę w przekonaniu, że jest super cool) : ''ja Pani nie znam, nie wiem w ogóle kim Pani jest''.
Izabella Skrybant (patrząc z politowaniem) : ''jak się czegoś nie wie, to się nie odzywa, bo inaczej to jest kompromitacja''.

Babka z klasą, pokazała żenującej Jolancie, gdzie jej miejsce. Jeszce raz  :bravo:

Pudelek

Ok. Jola może nie jest już taka śmieszna jak na początku. Ale i tak uważam, że przy takim układzie ludzi w domu BB to jej się należy wygrana. Dla mnie nie ma w tej edycji kogoś innego kto powinien wygrać. I w finale zagłosuję na Nią. A jak to za mało to mam nadzieję, że Produkcja coś wymyśli by Jola mogła sobie kupić konia i zostac sponsorką nosorożca z wrocławskiego zoo.

Tom Kruz

Cytat: PudelekAle i tak uważam, że przy takim układzie ludzi w domu BB to jej się należy wygrana.I w finale zagłosuję na Nią.

Ja nie mogę jakoś zdobyć się na akceptację aż tak żenującej głupoty i ignorancji, jaką prezentuje ta Pani (do tego jest zwyczajnie brzydka, a ma się za super laskę). Jeśli wygra (a tak będzie na 99,9 %) to może nie będzie to ''koniec Rzeczypospolitej'', jak wieszczył Tomasz P., ale coś w rodzaju zwycięstwa w wyborach prezydenckich Leppera - on też ''jest sobą''. Po prostu wstyd.

Pudelek

Głupota jest wszechobecną cechą wśród uczestników tej edycji. Nikt tu nie zabłysnął inteligencją więc stawiam na najsłabsze ogniwo, które przy okazji dostarczyło najwięcej emocji w tym programie.

slawek

Cytat: Gokustrach myśleć, na co ona przeznaczyłaby te pieniądze

Dożywotni zapas tipsów ;)
Sławek

Lenka186

hmm Jolanta... tak ... Osoba bardzo różniąca sie wyglądem i zachowaniem. Ale przynajmiej jest szczera .. ;D np mowiac ze wszysyc uzestnicy graja, ona tez. Sama sie do tego przyznala...a reszta uczestnikow idzie w zaparte ze jest soba i ze nie gra.. Jasne !! jedno co mnie w niej denerwuje to to ze jest leniwa i nic nie robi. tym sposobem nie daje przykladu innym. Ale co do charakteru to jest luzacko nastawiona do zycia. i to mi sie podoba. Ma swoje zdanie i mam nadzieje ze nie ulegnie calkowicie marco. bo to bedzie dopiero katastrofa. zreszta po tym co ostatnio on powiedzial.a  miedzy innymi to ze sie nia bawi. Jolanto 3maj się!! :)  :pa:

Matthew

Cytat: Tom KruzIzabella Skrybant przepięknie pojechała Pustaczka  :bravo:
Pustaczek? Brzydal? Równik? Jak ją jeszcze nazwiesz, obrazisz? I oczywiście pisz dalej, że ona nie ma szacunku dla innych, ale tak na przyszłość - spójrz na siebie, bo jednak łatwiej jest obrażać kogoś pisząc zza klawiatury, niż być w Domu Wielkiego Brata i publicznie się kłócić - bo do tego trzeba mieć też odwagi. A nie sądzę, żebyś "poza" forum był taki odważny i cwany. Zresztą obrażanie innych wynika z niedowartościowania własnej osoby "Tomie Kruzie"...

W jednym z programów mówiła, że po programie chce założyć fundacje na rzecz ratowania koni. Na ile w tym jest prawdy - nie wiem.

Showmag

Cytat: Matthew
W jednym z programów mówiła, że po programie chce założyć fundacje na rzecz ratowania koni. Na ile w tym jest prawdy - nie wiem.

Chcieć a móc :ubaw:
Do skomplikowanych czynności to nie nalezy, ale nie sądzę by Jola podolała takiemu wyzwaniu. Ponadto, ona o tych koniach nie ma zielonego pojecia... gada by gadać, co zasłyszy to opowie dalej i jej fajni mają pozniej zludne wrazenie, ze Jolka cos wie na ten temat.

Jola co najwyzej moglaby zostać główną facjatą takiej fundacji, bo samodzielnym mózgiem takiej operacji - nie ma szans :devil:

Matthew

Zamiast w programie o 18:30 słuchać śpiewania (?) Adriana, powinni zapytać uczestników co zamierzają zrobić z wygraną.

chatiflatt

Cytat: Matthewbo jednak łatwiej jest obrażać kogoś pisząc zza klawiatury
znad klawiatury

Jolka nawet nie wiedziała że konie z połamanymi nogami idą na rzeź. Gada by gadać
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston