Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:00:23

mseptember

Cytat: AaragornPytanie, kiedy producenci dojdą do takiego samego wniosku
podejrzewam, że już doszli, skoro tyle osób dochodzi tutaj do tego samego wniosku. przeciez to od nich zależy jak ja pokazują :)

FK

I niestety od nich zależy, kto ma w programie zostać a kto nie - podejrzewam, że zmiany zasad nominacji będą jak najbardziej na korzyść Jolki :los:

Lenka186

Witam. Zaczynam zauwazac ze nie tylko ludzie w BB zmienia swoje pogladay ale ludzie na forum również... do tej pory Jolanta byla the best ( z wyjatkiem 2 - 3 osob na tym forum) Poprostu mimo ze byla glupiutka i nie robila nic to wszyscy ja uwielbiali.. I jestem pewna ze gdyby nie wprowadzili Joanny do Programu bylo by tak nadal. Ale niestety albo i stety Joanna weszla do programu.. a tu nagle wiekszosc pisze ze jolanta jest nudna. nie bawi juz i co raz bardziej ironicznie sie o niej wypowiadacie. czy faktycznie jolanta juz wyczerpala swoje pomysly... czy moze to Joanna Zakryla swoja osobowoscia Jolante ???  :?!:

FK

Lenka186 - Joanna nie ma z tym nic wspólnego. I nie chodzi o to, że Jolka zaczęła się nudzić tylko o to, że stała się już nie do zniesienia nawet dla oglądających. Nie zdarzyło Ci się nigdy w życiu mieć znajomych, cenić ich za pewne wartości a kiedy zachowali się tak, że Cię to zmroziło - odsunęłaś ich z lekka na bok..? I sądzę, że tak jest z Jolką. Jest szczera, nie obgaduje ludzi za plecami - OK. Ale jest też pyskata, nie ma poczucia humoru i gwiazdorzy. Na litość Boską - zakładać na dłonie worki na śmieci, żeby umyć naczynia??!! Bez przesady...

Tom Kruz

Czy Równik kiedykolwiek odpowiedziała prawidłowo na zadane jej pytanie w ramach teleturniejów BB 4.1? Osobiście nie widziałem. Dno .........

Showmag

A ja podejrzewam, że Pani Jolcia niebawem "zniknie" tymczasowo z anteny. Producenci zorientują się, że przejadla się ona widzom i zaczną ograniczac jej "wejscia".
Tak samo, jak mialo to miejsce z Adrianem po "aferze gejowskiej".

Ot, dadzą widzom odpocząc od niej, a potem wyskoczą z "Jolantą Kontratakującą".

mseptember

No cóż, mnie Jolanta też już troszeczkę denerwuje, i widzę że nie tylko mnie. Może po prostu potrzebowaliśmy więcej czasu niż mieszkańcy - oni mają ja na co dzień, a my raptem kilka godzin w tygodniu. Ale mieszkańcy też nie są sprawiedliwi. Dzisiejsza scena: WB puścił teledysk Spice Girls - Jolanta jak zwykle zaczyna komentować, wszyscy na nią wrzasnęli, żeby się zamknęła, bo chcą posłuchać. I się zamknęła. Za to oni zaczęli gadać, i to wszyscy na raz. Wcale nie jestem pewien, czy jest tam ktoś dużo mądrzejszy od Jolanty.

Luxis

Cytat: mseptemberMoże po prostu potrzebowaliśmy więcej czasu niż mieszkańcy - oni mają ja na co dzień, a my raptem kilka godzin w tygodniu.
i to jest puenta, mieszkańcy mają ją na codzień, dlatego sporo osób jej nie lubi, natomiast my kilka godzin w tygodniu...

Pudelek

Ja kibicuję Jolce. Niech dalej pokazuje jak można wodzić produkcję za nos! Udowodniła, że to ona rządzi i ustala reguły, a innym pozostaje się tylko dostosować.

FK

Produkcja ma z Niej największą kasę, bo wzbudza największe emocje: i te dobre, i te gorsze. Uważam też, że to nie Jolka wodzi za nos Produkcję, tylko Produkcja wodzi za nos widzów za pomocą Jolki. Ale to tylko moje subiektywne odczucie...

Rosa

Jolka mogła DUUUŻO zyskać dzięki temu tygodniowi. Gdyby zaprzyjaźnila się ze zwierzątkami (co w tym trudnego?) a przy okazji przez cały tydzień rozgrywała kartę pod tytulem "jestem tu ofiarą WB" to mogłaby odzyskac zwoją popularnośc a tak to jej koniec w tym programie zbliża sie wielkimi krokami.
Janusz miał swoje kury którymi sie opiekował, Marzena dostała Szamanka który wybitnie jej pomógl w zwycięstwie i tu mogło byc tak samo ale lina ratunkowa rzucona przez ATM została odrzucona :sciana:

Goku

Ale moim zdaniem Wielki Brat już sam gubi się w "swoich własnych" pomysłach... Pewnie ta automatyczna nominacja Joli to po to, by zdobyć więcej kasy za smsy... Przecież ona nie wiedziała, że to zadanie, nikt nie poinformował o tym ani jej ani Marco, więc tak jakby powiedziała pewna mieszkanka domu BB "O co kaman?"

Tom Kruz

Cytat: FKUważam też, że to nie Jolka wodzi za nos Produkcję, tylko Produkcja wodzi za nos widzów za pomocą Jolki.

:bravo: 100 % racji.

Dziś oglądałem powtórkę wczorajszego programu w całości (wczoraj było Archiwum X, więc oglądałem BB 4.1 tylko w trakcie reklam, które przerywały serial). Miałem z Jolki Równik niezłą bekę, jak rzucała w zwierzęta pokrywkami, jedną ręką (i to lewą bodajże) szuflą pokracznie zagarniała siano i nasypywała ziarno, a w drugiej cały czas trzymała tego swojego ''nosorożca'' i krzyczała na koguta, aby się zamknął :plask:.

Producenci nie mogli lepiej wybrać osoby do chlewika :).

Luxis

Jola zaczyna mi działać na nerwy coraz bardziej...
w moich oczach strasznie straciła po chlewie ( i mam szczerą nadzieję, że w niedziele powiemy jej papa) oraz sytuacji z Marco także w chlewie... nawet wolę Panią Helloł od Jolki... znudziła mi się konkretnie, wiecznie się pcha wszędzie pierwsza - ile można.>? i dalej jest LATEKS(X) LADY  :/

Pudelek

A ja uważam, że jej zachowanie ws chlewu było jak najbardziej zrozumiałe. Jeśli ktoś uważa coś za poniżające to powinien zrezygnować, a nie na siłę udawać, że to całkiem zabawne jak się z niego robi głupiego!