Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:00:23

Pudelek

Ten pokój jest takim małym luksusem. To nie jakaś sala zbiorowa. Każdy pewnie chciałby skorzystać. A Marco był takim dodatkiem żeby mieć pretekst do skorzystania z czystej pościeli. :los:

FK

No tak - to, czym jest Pokój z Panterką wiem :sun: Może nie tak zapytałam: czy Jolka zaprosiła tam Marco..? No i czy spędzili tam noc czy tylko jakiś czas..?

Pudelek

Nie jest ważne ile tylko jak :P.
Jolka tylko wodzi za nos Marco. Jednak niech uważa bo Marco "dobry jest w te klocki"...

FK

Cytat: PudelekMarco "dobry jest w te klocki"...
Mówisz, znaczy, że wiesz :los:
A poważnie - jeśli Marecki Jej nie pasuje, powinna dać Jemu i sobie z Nim spokój.
A tak faktycznie... Wodzenie na pokuszenie (...)

Pudelek

Jolce Marco bardzo się podoba. Ona tylko obawia się, że widzowie mogliby ją uznać za "łatwą". Jeszcze tego brakowałoby w jej wizerunku...

FK

Jolancie Rutowicz mówię: DOŚĆ. Już mnie nie bawią Jej pomysły typu: zakładanie worków na śmieci zamiast gumowych rękawiczek celem umycia naczyń (...) Zakładanie na dłonie, oczywiście.

Goku

Lubię Jolę, ale moim zdaniem powinna już odejść z programu... Powoli staje się nudna... Do tego kiedy Jola odejście, to zainteresowanie osobą Kaśki Lenartowicz, która nie będzie już miała się na kim wyżywać i.t.d. drastycznie spadnie, więc także wyleci z programu...

Luxis

Jola zaczyna mnie wkurzać i to tak poważnie... "gada od rzeczy", jeśli chodzi o wszystko!! nie jest w niczym pomocna i nie pomaga, tylko się maluje/ubiera i obija. Też mam jej dość... Już wolę Joanne.
P.S.Chcicałem zauważyć, że w ostatnich wynikach Jola "prawie" odpadła, miała spory minus.

Tom Kruz

Czyżby kilka osób z naszego forum przejrzało na oczy i dostrzegło to, co ja widzę i o czym jako jedyny piszę od dawna? :hmm:
Stop głupocie i karykaturalnemu indywidualizmowi. Mam nadzieję, że zaczyna się schyłek pseudogwiazdy Jolanty.

chatiflatt

Tomaszu, wyjaśnij najpierw [nie mnie] co to 'indywidualizm'.

Jeśli wątek Mariusza się rozkręci i on nadal będzie tak 'ciekawy', to Jolanta nie bedzie mi potrzebna już w tym programie. Bo dzisiejsze akcje to chyba nie były efekty 'dni przed'..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Cytat: chatiflattTomaszu, wyjaśnij najpierw [nie mnie] co to 'indywidualizm'.

Są słowniki, jest internet, jak ktoś ma wątpliwości może sobie odszukać. Myślę, że wszyscy wiemy o co chodzi.
P.S. Nie mam na imię Tomasz.
P.S 2 Jola pewnie nie wiedziałaby co to indywidualizm, ale forumowicze z pewnością wiedzą  :zabek:

chatiflatt

well,

ad.1. Tom Kruz, nick - pierwsza część, 'Tom' to odpowiednik polskiego 'Tomasza', jako że nie znam Twojego imienia, i w sumie nie interesuje mnie ono, w dyskusji jakos muszę się do Ciebie zwracać. A jako że nie lubię mówić/pisać "Tomie to, Tomie tamto..." wolę polskie odpowiedniki. Ot taki zwyczajny patriotyzm. Po prostu.

ad.2. Jola na pewno by nie wiedziała.

ad.WSTĘP. Chodziło mi o coś innego, ale nie załapałeś, po raz kolejny.

I żeby nie był off topic - nuuuudna ta Jolka już..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Call me Tom :zabek: .

Cytat: chatiflattale nie załapałeś, po raz kolejny
:hmm:

Jest taka scena w Psach II ''Ostatnia krew'', w której Pazura, czyli Nowy mówi do swojej filmowej żony ''Wy nie jesteście złe, jesteście po prostu gupie'' (cytuję z pamięci, ale wydaje mi się, że właśnie tak to leciało)
Odnosząc to do Twojego posta - Jola nie tyle jest nudna (chociaż to też fakt), ona jest ''po prostu ......''. Dziękuję za uwagę.

Showmag

Jola i jej głupota już się wypalily.

Pytanie, kiedy producenci dojdą do takiego samego wniosku i pozwolą jej odejsc....

chatiflatt

CytatCall me Tom :zabek:
ja chyba pozostanę przy swoim patriotyzmie.

Co do Joli, każdy wyrobił sobie o niej zdanie. Ja nie zamierzam nikogo nawracać. Nie jestem  świadkiem Jehowy. Ale pamiętajmy, że to jest program telewizyjny. To że w rzeczywistości nie utrzymywalibysmy żadnych kontaktów z osobą pokroju Jolki, nie musi się wcale przekładać na naszą automatyczną niechęć do tych osób w programie. I teraz uwaga uwaga - JA tak uważam. Bo widzę, że mimo głupoty Jolka jest naturalna. No i szczera.

Cytatchatiflatt napisał/a:
ale nie załapałeś, po raz kolejny

:hmm:
akurat nie chodziło mi o Jolę, ale to nieważne
Barbara Weston