Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:00:23

mseptember

Ale dostała SuperHita..

Tom Kruz

Brzezina nie zamieszczaj takich zdjęć bo straszysz ludzi hehe. Będę miał w nocy koszmary. :zabek:

chatiflatt

Ale ty nie jesteś jej fanem, Tomku Kruzie, zaryzykowałbym wręcz twierdzenie - antyfanem ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

slawek

Cytat: chatiflatt

a to dla fanów modelingu w wykonaniu Jolanty[zauważcie, w jakim subtelnym miejscu Jolanta chowa błyszczyk]

To jest Jolki tajna broń, chowa za pasem i sięga po niego gdy odważy się go użyć :D
Sławek

FK

Zszokowała mnie dziś tekstem: "JA wszystko robię dobrze..."

Luxis

Po tym zdjęciu kilka postów wyżej można wywnioskować jedno ... - ona jest taka sama jak na zewnątrz i nie gra, co do tego jestem przekonany w 100% .

chatiflatt

zauważyliście, że przeprosiny Jolanty, na których pomysł rzekomo wpadł sam Bartek, w rzeczywistości były wpisane w scenariusz??  xDD

Bartek: Potrafię się się przyznać do błędu, chciałbym ją przeprosic
Maciek udaje głupiego: Taaaak? No to łączymy się z Jolą, oo, Jola właśnie wchodzi do pokoju zwierzeń..

poza tym, to było nienaturalne - baardzo

kolejna manipulacja...
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

slawek

A może było tak że jak zaczęli rozmawiać o przeprosinach to chcieli zobaczyć czy rzeczywiście do tego dojdzie i szybko wezwali Jolkę do pokoju zwierzeń i dali Mu taką możliwość
Sławek

chatiflatt

nie mogło tak być, bo to były uczestnik, gość BB Show, wybiera z kim z Domu chciałby porozmawiać.

poza tym - ich łączenie było najdłuższe

czy tylko ja niucham spisek?? :los:
Barbara Weston

slawek

A widzisz to nie wiedziałem że to na tym polega, bo ostatnio nie widziałem wogóle a wczoraj tylko końcówkę i żadnego wcześniejszego łączenia nie wyłapałem.
Sławek

chatiflatt

czy 27,5% minus 20,9% to jest 4,1% ?????
Barbara Weston

Tom Kruz

O tym samym chciałem napisać. Widzę, że nie tylko pewien nerwowy user ma kłopoty z matematyką, ale nawet producenci BB 4.1 hehe :zabek:

chatiflatt

Jolka podgrzewa atmosferę w domu :D Ma dosyć - ale trwa.
Jolka jest moim totemem xDD
Barbara Weston

Luxis

Zaczynam się zastanawiać, czy gdybym był tam w środku w domku z nią to by mi przeszkadzała i dochodze do wniosku, że raczej tak, ze względu na to, że olewa wszystko, nie sprząta, nie gotuje, dla niej najważniejszy jest wygląd... :? :&, wszędzie zostawia burdel (zobaczcice jak wygląda sypialnia tam gdzie ona śpi)... hmm

jako widz ją lubię, ale czy bym chciał z nią zamieszkać w środku?? :? mam wątpliowści..

FK

Dopiero w Omnibusie zobaczyłam, że Jolanta poprosiła o kluczyk do Pokoju z Panterką. Czy wiecie coś więcej na ten temat..?