Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:00:23

chatiflatt

aluzja do Kasi, hehe, lubię kąśliwe uwagi ;)
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

Powinieneś ucieszyć się z tego, że Joka ma kolejną fankę ;)

Izolda

Jola jest taka sobie
w zadaniu z bombą zrobila z siebie idiotke
przeciez mogla robic co kazano a ona poprostu to olała
ale Tomek tez mial swoje za uszami xd

Rsk

Jolka wkurzyla Marco tekstem ze wyjdzie na idiotke jak bedzie spala
kolo niego po kolacji z Mirkiem. Dziwne to dziewcze  :plask:
BTW. Marco ma troche racji ze ona gra przed kamerami.

donia

A ja Jolke uwielbiam....dziewczynka z charakterkiem....

Lenka186

Jak by nie bylo to Jolanta jest the best pod kazdym wzgledem ... ;PP

mseptember

Cytat: RskMarco ma troche racji ze ona gra przed kamerami.
Jak ktoś gra tutaj, to gra i w życiu, więc tak czy inaczej jest sobą :).

molko

co to znaczy gra lub nie gra? każdy gra swoją rolę, kązdy zachowuje się jak aktor i dostsowuje swoje zachowanie do sytucji i innych ludzi

Jola też gra jak i inni domownicy tyle, że ona jest słodka

Pudelek

Cytat: RskMarco ma troche racji ze ona gra przed kamerami.

Przygadał kocioł garnkowi. Pewnie każdy przed kamerami trochę się hamuje lub reaguje trochę dziwnie. Ale reakcje Jolki wydają mi się bardziej prawdziwe niż pozostałych uczestników.

molko

czekałem aż to ktoś napisze, sam nie chciałem...
zgadzam się!
Jola częsciej zachowuje się tak samo w kazdej sytuacji i dlatego jest odbierana tak, a nie inaczej
lubi się osoby które w czasach konwencji, zasad i reguł kiedy ktoś kto to łamie i robi to na co ma ochotę, robi na przekór

Joli grą jest np. to, że nie chce spać z Marco bo boi się jak ją ktoś spostrzerze z widzów bo odgrywa role takie i takiej osoby - chce żeby tak ją odbierali widzowie i uczestnicy, którzy traktują ją tak ja ją odbierają.

FK

molko - zakręciłeś na maxa  :hmm:  Myślę jednak, że chodziło Ci o taką grę Jolki, która nie wpłynie niegatywnie na Jej reputację. Nie mylę się? Zresztą nawet jeśli troszkę pogrywa, bo
Cytat: Pudelekkażdy przed kamerami trochę się hamuje lub reaguje trochę dziwnie
to i tak robi to niezwykle wdzięcznie ;)

slawek

Oj Jolka dziwne te Twoje argumentacje w kłótni z Marco były.
Sławek

Tom Kruz

A co tam dziś nasz uroczy Pustaczek nawywijał? Czyżby pierwsza rysa na kryształowym wizerunku idolki? Musze luknąć jutro powtórkę  :los:

Rsk

Przydalyby sie streszczenia kazdego odcinka, na stronie glownej pustki.  :gwizd:

paola

Siemka kochani.Ja tam lubie Jole...moze troszke jest zakrecona i leniwa ale wierze ze jakby wiedziala ze musi koniecznie to by i sprzatala:) przynajmniej jest szczera