Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:00:23

Tom Kruz

Cytat: chatiflattI mam nadzieję że Jolka wygra.

Odpowiem cytatem z klasyka (co prawda klasyk bardzo świeży, ale jednak hehe) ''Jeżeli to czekoladowe coś wygra to nie ma już Rzeczypospolitej'' :zabek: :terefere:

Szkoda tylko,że cytowany klasyk nie miał zielonego pojęcia jakie Czekoladka ma poparcie w Narodzie.

chatiflatt

zauważ, że w swojej prostocie i naturalności jest najciekawsza.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

Cytat: Tom KruzSzkoda tylko,że cytowany klasyk nie miał zielonego pojęcia jakie Czekoladka ma poparcie w Narodzie.

Szkoda też, że cytowany klasyk nie ma pojecia, czym jest kultura, a jeśli idzie o poziom znajomości jezyka polskiego, to jak najbardziej mozna go zrównać z Jolką i bracmi Kaczyńskimi :D
Tu cytat: "Mam nadzieję, że Rzeczypospolita (...)" :devil:

Tom Kruz

Bingo. Nie wyobrażam sobie bez niej tego programu. Zwłaszcza w momentach, kiedy nie potrafi zbudować poprawnie zdania podczas swoich ciekawych wypowiedzi hehe.

A Ty Brzezina jej tak nie broń, bo jakby Jola zobaczyła Twoją brykę to miałbyś przechlapane hehe. Mimo, że nie jest blacharą :P.

Tom Kruz

Cytat: Aaragorn
Cytat: Tom Kruza jeśli idzie o poziom znajomości jezyka polskiego, to jak najbardziej mozna go zrównać z Jolką i bracmi Kaczyńskimi :D
Tu cytat: "Mam nadzieję, że Rzeczypospolita (...)" :devil:

Hahaha. Brakuje mi jeszcze ''z ziemi polskiej do Wolski''  :zabek:  (chyba to tak leciało - jeśli coś przekręciłem to poprawcie, bo premiera nie będę budził o tej porze, aby wyjaśnić moje wątpliwości u źródła.)

chatiflatt

Tomku, analizując przedstawionych w poruszanym przez nas w dyskusji reality show pt. BB4 uczestników, mogę z całą stanowczością stwierdzić, iż - w skrócie - JOLA WILL BE A WINNER!  XD

Cytat: Tom KruzA Ty Brzezina jej tak nie broń, bo jakby Jola zobaczyła Twoją brykę to miałbyś przechlapane hehe. Mimo, że nie jest blacharą :P
Noo, zgadzam się, pewnie dlatego że nie mam prawka i nie mam samochodu, więc raczej nie zwróciłaby na mnie uwagi [chyba kiedyś coś wspomniała, że prawdziwy facet powinien mieć super samochód :D], na codzień dorabiam warszawskie MZK :P

EDIT
I jestem z tego dumny :P :P :P
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Mogliby jeszcze do domu wpuścić Oksanę z podpisu Brzeziny. Na pewno skumałaby się z Jolką i byłoby zajebiście hehe. Dwie szczere i naturalne dziewczyny. Ciężko ocenić, która by wygrała hehe.

chatiflatt

oi, ty się nabijasz a dziewczyna naprawdę się stara..

swoją drogą, Oksana dałaby popis [a może POPiS? - niee, to za trudne dla niej.. XD]
Barbara Weston

Pudelek

A ja uważam, że Jola jest jedną z najmądrzejszych osób w domu Wielkiego Brata!
Głupia też nie jest bo dość często ostatnio mówi dość mądre rzeczy. :P

chatiflatt

baardzo podobało mi się jej zachowanie po wejściu
Wszystkich was szanuję, będę dla was inna, nie chcę żeby ta sytuacja z Tomkiem to popsuła, to była sprawa między nami
Pokazała klasę :bravo:
Barbara Weston

Lenka186

hehe Jola ... Nniby tak sie odgania od Marco ale za razem go prowokuje ... ;P Julu ...  :aniolek:

kaja

jolka mowila na kaske ze "puszczalska jest bo spi w sypialni chlopakow" a sama to zrobila :/ to bylo zenujace!

FK

Kurczę a ja Ją chciałam pochwalić, że wzięła na bok Kaśkę i powiedziała, że ma się dziewczyna szanować (...)

chatiflatt

Kaju,
Jola powiedziała, że ona nie jest taka jak koleżanka puszczalska, co śpi najpierw z jednym, a potem z drugim facetem
[nawiasem mówiąc, powiedziała to zaraz po tym kiedy pożegnała się z Kaśką - Dobranoc, Kasia, śpij dobrze - i zaraz potem ją spointowała, hehe, nie-obgadała, bo wzięła ją na bok i powiedziała co o niej sądzi]
Jola zresztą cały czas śpi z tymi samymi facetami - Marco, Adrian i Miś [no i Koń]
Barbara Weston

FK

W dodatku Jolka trzyma na dystans facetów. I mówi wprost. I nie prosi: "Przygarnij kropka..." :P