Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:00:23

joker

Z odcinka na odcinek co raz bardziej ją lubię i jej kibicuję. Częsciej na ekranie możemy zobaczyć tą Jolkę, która jako jedna z nielicznych mysli w tym programie i potrafi inteligentnie odgryźć się na uwagi Tomka.

Pudelek

Żeby nie było, że wszyscy kochają Jolkę to powiem, że moja kuzynka nie może oglądać programu bo nie wyrabia widząc Jolkę. Okresliła ją takimi epitetami, że tylko "krzywe pazury" nadają się do cytowania tutaj.  :los:
Ale gdyby oglądała program ostatnio to może zmieniłaby zdanie...

Pudelek

Według mnie skomentowanie zachowania Tomka przez Jolę było właściwe. Użyła przekonywującego argumentu, który przekazała we właściwy sposób. Może moment był trochę niewłaściwy...

FK

Właśnie - pytanie ze strony Klawitera dotyczyło zareklamowania Peczaka/Pęczaka (spotkałam się z obiema formami) i to nie był czas na tego typu komentarz ze strony Jolki. Aczkolwiek bardzo elegancko Go podsumowała  :los:

Rosa

Nie rozumiem skąd to nagłe oburzenie innych. Jola powiedziała prawdę a wszystkich jakby szlag nagle trafił i zaczeli bronić Tomka jakby naprawde bylo czego bronić. A jak Jolka mowila czy wy nie słyszycie co on do mnie mówil to tamci nie reagowali. Szok, po prostu szok że tak się praktycznie wszyscy mieszkańcy zachowali.

Lenka186

hmm wydaje mi się że wszyscy mieszkancy tak zareagowali bo jak by nie patrzec... bali się Tomka. Tomek byl silna osobowoscią! i szybko focha strzelal wiec kazdy bal sie o sobie zeby tylko nie popasc w konflikt z tomkiem...

Luxis

Przecież z nim w konflikcie była także Iza..
Dla mnie też to był szok... nie rozumiem tego
czy ona coś bardzo mocnego powiedziała?? wg. mnie nawet nie obraziła jego rodziny, tylko Tomek tak to sobie tłumaczył... i niestety została źle zrozumiana przez resztę..
P.S.Chore było z Tomka strony powiedzenie SIEDZIEĆ na pożegnanie... masakra :/

ixa86

CI ludzie tam są chyba zaślepieni bo każdy człowiek widział, że to panT. był agresywny i wulgarny i wyzywal ją (nie będę cytowac jak) i samo wielokrotnie używał argumentu, że nie wyniosla z domu kultury ze ją nie wychowali więc jego reakcja była tak samo tragiczna i żałosna jak on sam :sciana:  :sciana: nikt nigdy chyba nie wywołał u mnie tak negatywnych emocji jak ten T. szok. a reszta tylko mu przyklaskiwała... :plask:  :nie!:

Lenka186

Jolu badz taka jaka jestes!! smiej sie wszystkim w twarz jak Ci wrzucaja albo cos nei milego Ci mowia .. ;PP  :los:

chatiflatt

Cytat: Lenka186Tomek byl silna osobowoscią! i szybko focha strzelal wiec kazdy bal sie o sobie zeby tylko nie popasc w konflikt z tomkiem...
Dokładnie, lepiej mieć Tomka za przyjaciela, niżeli za wroga, zwłaszcza iż bój się pustaku, zobaczysz na zewnątrz, leżysz, je*nę ci z bańki
Jolka się tylko wyłamała od tej śmiesznej 'zasady'
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Lenka186

hmm zgadzam sie :) Jola jest mądra choc troche roztrzepana ;)

Tom Kruz

Moim zdaniem to, że Jolka nie dawała się Tomaszowi nie świadczy o jej mądrości tylko o tupecie, bezczelności i małej wrażliwości. Musze jednak przyznać, że od dnia, w którym ogłoszono wyniki poprzednich nominacji zachowanie Tomka wobec niej było szokujące i kompromitujące. Takiego pokazu chamstwa chyba nie było dotąd w historii reality show w Polsce. Szkoda tylko, że Jolka - osoba o inteligencji pantofelka i urodzie Baby Jagi stała się przez to murowanym faworytem do zwycięstwa. Chyba tylko poważne złamanie regulaminu i dyscyplinarne relegowanie z domu BB może pozbawić jej zwycięstwa. Sledząc głosy na naszym forum, a przede wszystkim na forum strony BB 4.1 mam wrażenie, że nawet gdyby Jolka jutro weszła na stół i zrobiła ...... kupę, to większość internautów byłaby zachwycona i pisałaby, że J. jest ''zajebista'' i ''cool'' hihihi. :zabek:

chatiflatt

Cytat: Tom KruzMoim zdaniem to, że Jolka nie dawała się Tomaszowi nie świadczy o jej mądrości...
zgadzam się
Cytat: Tom Kruz...tylko o tupecie, bezczelności i małej wrażliwości.
a tu się zupełnie nie zgadzam. To Tomasz pokazał swój tupet [atak na Jolkę za wymienienie imienia jego dziewczyny, dodajmy EX, dodajmy że przez niego pobitą jak ktoś się dopatrzył w prasie - ale to szczegóły..], pokazał jaki jest bezczelny i jak to brakuje mu wrażliwości w sensie obrażania kobiety.

Cytatwiększość internautów byłaby zachwycona i pisałaby, że J. jest ''zajebista'' i ''cool'' hihihi. :zabek:
a nie sądzisz, że internauci robią sobie przysłowiowe 'jaja'?
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Cytat: chatiflatta nie sądzisz, że internauci robią sobie przysłowiowe 'jaja'?

90 % osób tak piszących nie robi sobie jaj. Odnaleźli w ''Czekoladowym Einsteinie'' prawdziwego idola tv naszych czasów. To nie ironia, ale autentyczne zaangażowanie emocjonalne ludzi po jej stronie.

chatiflatt

jeżeli tak jest naprawdę - cieszy mnie to.
I mam nadzieję że Jolka wygra.
Barbara Weston