Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:00:23

Luxis

Ona jest coraz bardziej beznadziejna... Najlepiej podsumował Jagielski to prawda :D
na stronce BB4 jest filmik Cześc Jola - Jola nagrywa tam ludzi  z ulicy jak się z nimi wita i jaka to ona nie jest popularna... cóż - woda sodowa udzerzyła jej do głowy jak mało komu

Jason

Jolka chce wydac płytę!!!

Cytat: Jola
SLUCHAJCIE,NIE UWIERZYCIE ALE NAWET JA,PRZYLOZYLAM SIE DO TEGO ZADANIA I ZASPIEWALAM BLEEDING LOVE BY LEONA LEWIS.I WIECIE CO??WYWNIOSKOWALAM??CHCE SPIEWAC TAK TAK,WYDAM PLYTE!!!!!!!!!!!ODKRYLAM SWOJ TALENT,WCZORAJ KIEDY NAGRYWALISMY TEN MATERIAL..TAK SIE ZAZCELAM WCZUWAC I TWRAZ WIEM ZE JESTEM STWORZONA PO TO ABY SPIEWAC!!!JUZ WKROTCE MOJA PLYTA!OUTLOV TY TEZ JESTES NIEZLY,ALE JA LADNIEJ SPIEWAM!!!!!!!!WIEC,NIE MA NA CO CZEKAC MOZE TO WLASNIE..WY KRYJECIE W SOBIE UKRYTE TALENTY I PORA ABY JE ODKRYC!!SPIEWAJCIE!!!SWIETNA ZABAWA,WYOBRAZACIE SOBIE MNIE TAKIEGO LENIA,KAZDE ZADANIE W DOMU WIELKIEGO BRATA,BYLO KATORGA.A tu prosze jak Jolanta sobie poradzila...teraz wasza kolej czekam na was!!!!!!!Powodzenia!!!!!!!!!

https://bb.tivi.pl/BlogEntryPreview.aspx?BlogEntryId=71

a w środę o godz. 16:15 "Rozmowy w Toku" z Jolantą :D Ciekawe jak Ewa sobie z nią poradzi, hehe

Showmag

Jakby Jolka wpadła na nasze forum, to za taką pisownię zostałaby zbanowana po 3 postach  :los:

(o ile faktycznie to ona pisze te bzdury - mam wrażenie, że ma własny zespół propagandowy)

chatiflatt

Cytat: Jasona w środę o godz. 16:15 "Rozmowy w Toku" z Jolantą :D Ciekawe jak Ewa sobie z nią poradzi, hehe
niestety, pracuje w tych godzinach.. :(
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Pewnie skończy się to tak samo jak plan założenia partii obrońców koni.
Jolka rzuca tylko hasła. Nie jest w stanie zrealizować tego wszystkiego (w zasadzie niczego). A zainteresowanie ludzi z produkcji oraz fanów już powoli się kończy. Przy nowej edycji oleją Jolantę i już nawet Jola sobie nie będzie miała gdzie wygłaszać tych swoich przemyśleń.

Jason

mnie dziwi, ze tv4 pozwala Jolce na wystepy w tvn. To juz drugi raz bedzie.

Pudelek

TVN ośmiesza Jolkę i przy okazji całego Big Brothera produkowanego przez konkurencję. Można zaryzykować stwierdzenie: jaki zwycięzca taki program.
A Tv 4 bierze to za dobra monetę i uważa, że Jola u konkurencji to sygnał, że TVN chyli czoła przed konkurencją (i zazdrości TV4 odkrytych osobowości).
:los:

chatiflatt

ale po 'wyryciu' jej przez prowadzących DDTVN Czwórka powinna zdać sobie sprawę z tego, że Jolka nie powinna być towarem eksportowym
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Goku

To wyglądało jak kiepska parodia "Rozmów w Toku". Jolka nie potrafiła odpowiedzieć na żadne pytanie - jej jedna odpowiedź wykluczała poprzednią. Albo jak się zachowywała gdy jej konia przyprowadzili. "Ale ma włosy wyprostowane. Prostowaliście mu prostownicą?", "To jest do rzęs?" xDD

Jason

Jolka jak zwykle byla sobą. Taka Jolka jest. Chyba nikt juz nie ma wątpliwosci, ze w programie nie grala. Jak ona sie gdzies pojawia, to zawsze daje ludziom radosc i usmiech na twarzy. A to najwazniejsze. Więcej takich barwnych postaci w polskim showbiznesie :D

Z kazdym pytaniem sobie poradzila, calkiem sensownie mowila jak na nią, hehe :D

ogólnie mi sie podobalo, wiecej Joli w tv!! :D

Jason

Showmag

Jolanta Rutowicz w "Rozmowach w toku"
Opublikowano: 2008/2/20 18:10:00

Zwyciężczyni czwartej edycji "Big Brothera" pojawiła się w dzisiejszym odcinku "Rozmów w toku" w TVN.

Tytuł dzisiejszego programu brzmiał "Galaktyka - czyli spowiedź vipa". Gośćmi Ewi Drzyzgi były Ewa Szabatin, Teresa Lipowska, Zofia Czerwińska i Jolanta Rutowicz.

Uczestniczka "Wielkiego Brata" miała tak wielu zwolenników, że zgarnęła główną wygraną, ale dorobiła się też wielu negatywnych przydomków, takich jak "pustak", "tipsozaurus" czy "Jola-równik". W "Rozmowach w toku" publiczność w studiu i widzowie przed telewizorami mieli możliwość zweryfikowania poglądów na temat Joli.

kryki

Szkoda ze nie macie takich info przed wyemitowaniem programu w ktorym bierze udział Jola badz ktos z BB gdyz z przyjemnoscia bym obejrzał.

Jason

Jason