Jolanta Rutowicz

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 21:00:23

FK

No właśnie! Być może słyszałam to w HH.

Cytat: jokerczy ona naprawdę myśli, że stała się gwiazdą, czy każdą jej się tak kompromitować
Stawiam na część 1-szą..! ;)

Jason

Ja tez na cz. 1 W koncu ciagle powtarza o swoich fanach itd. No ale w koncu co tu sie jej dziwic. Wyszla z programu, (wygrala go w koncu) a tu fancluby, blogi o niej, fani. Na dodatek jezdzi wszedzie z kamerą, ludzie ją rozpoznają, mowią, ze ją lubią. No to sie dziewczyna podbudowala, cieszy sie, korzysta z tego poki moze, no i niech se mysli, ze jest gwiazda. Gwiazdą tego programu na pewno, a co bedzie dalej to zobaczymy.

Pudelek

Cytat: jokerodkąd wyszła z domu jest komentatorem życia plotkarskiego w Polsce, jeśli jakiś portal chce mieć sensację, nie ma nic prostszego - trzeba zwrócić się do Jolki :)

Podąża śladem swojej "koleżanki" Frytki...

chatiflatt

Czy wg Was ona jest świadoma tego że Czwórka kreuję ją na takiego właśnie komentatora, na taką gwiazdę na której można zarobić? Ja uważam że ona podąża ślepo tam gdzie zapali się lampka, a lampki w tym przypadku zapalają i gaszą producenci. Ona po prostu myśli że 'robi to sama z siebie', a tak naprawdę realizuje czyjś plan, scenariusz.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

gulczas

Ciężko w sumie powiedzieć czego Ona jest świadoma.Jednak co by nie powiedzieć o Jej inteligencji to jednak w programie udowodniła że  tak łatwo nie ulega wpływom.

To jest oczywiście zdanie postronnego obserwatora.Czyli moje.Tak naprawdę nie wiemy co się tam dzieje i co Ona z tego ma.

chatiflatt

Obstawiam, że tylko satysfakcję.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

gulczas

Cytat: gulczasMi sie wydaje że Ona (Jolka Rutowicz) po prostu nie chce wiedzieć gdzie jest równik i kto jest premierem.I po prostu dobrze jej z tą niewiedzą.Żyje w swoim świecie i jest szczęśliwa. :D I wydaje mi sie że jednak nie jest takim samym wstydem jak Fryta tylko znacznie mniejszym.Chociaż ta ostatnia pewnie wie gdzie jest równik.

Chyba się jednak myliłem :

https://pudelek.pl/artykul/7686/frytka_nie_wie_kto_jest_premierem_polski/

:hahaha:

Showmag

Gwiazda "Big Brothera" założy partię?
Opublikowano: 2008/1/23 19:40:00

Jak podaje "Fakt", zwyciężczyni czwartej edycji polskiego "Big Brothera" - Jola Rutowicz, zamierza założyć partię polityczną. Chce w ten sposób wykorzystać swoje "pięć minut".

"Fakt" dziwi się, że Jola chce założyć partię, bo jak zauważa, wydaje się, że Jolę bardziej interesuje kolor błyszczyka i ceny w solarium niż polityka. Kiedy zapytano ją w programie kto jest obecnym premierem Polski, nie potrafiła udzielić odpowiedzi.

To nie ma jednak znaczenia, bo według "Faktu" Joli chodzi przede wszystkim o prawa zwierząt i ich ochronę. Jak twierdzi zbulwersowana: "Przecież koni się nie je!"

[Onet.pl]

Pudelek

Jola ma rację!

Koni pluszowych i różowych się nie je! :los:

Dżem

Może zaczniecie mnie bluzgać czy śmiać sie ze mnie,ale żadna inna postać telewizyjna nie irytowała mnie tak jak ona.Poprostu wymiotywać mi sie chce gdy patrze na nią i jej zachowanie.

chatiflatt

Jolanta Rutowicz i jej 2 konie byli dzisiaj gośćmi programu Dzień Dobry TVN.

Temat rozmowy - "Błyszczyk najlepszym przyjacielem kobiety". Jolanta na samym początku pozdrowiła swoich fanów, stwierdziła, że musi, bo ich kocha. Opowiadając o swojej bujnej kolekcji, zaznaczyła, iż nie potrzebny jest jej mężczyzna, wystarczy jej błyszczyk. Powiedziała również, że "lubi także takie kształtne, a najbardziej ten [w kształcie loda]", co wywołało wybuch śmiechu prowadzących. Później, kiedy makijażystka opowiadała o roli błyszczyka w życiu kobiety, Jolanta wyraźnie się nudziła. A kiedy prowadzący podsumowywali już temat kończąc go, spointowała, że przecież ona nic nie powiedziała.

Pieńkowska była wyraźnie zażenowana "małym rozumkiem" Jolki, ale później wczuła się w rozmowę i nieco 'obniżyła' swój poziom intelektualny ;)
Barbara Weston

marekforrester

Jason

ja jakos tam Jolki nie widzę. Mignela na koncu i film uciety.

Showmag

Jola Rutowicz w "Dzień Dobry TVN"
W dzisiejszym odcinku "Dzień Dobry TVN" pojawiła się Jolanta Rutowicz - zwyciężczyni "Big Brother 4.1".

Fragment dzisiejszego "Dzień Dobry TVN" poświęcony był... błyszczykom. Program prowadzili Jolanta Pieńkowska i Wojciech Jagielski. Jolanta Rutowicz, która - jak sama przyznała - używa błyszczyków za 1-go funta, przybyła na spotkanie wraz z dwoma jednorożcami i dwiema torebkami wypełnionymi po brzegi błyszczykami. Mówiła między innymi, że jest od nich uzależniona i każdy prawdziwy mężczyzna stosuje błyszczyki. Dodała, że podczas gdy dla niektórych kobiet najlepszym przyjacielem jest błyszczyk, dla niej jest on najlepszym mężem.

Zwyciężczyni "Big Brother 4.1" pochwaliła się także specyficznym rodzajem błyszczyka w opakowaniu o kształcie loda, co wywołało śmiech prowadzących program. Podczas nagrania, Jola zajęta była samą sobą i robieniem min w stronę kamer. Gdy spotkanie dobiegło końca, zdziwiona Rutowicz powiedziała: "To już koniec? A ja nic nie powiedziałam!". "Rzeczywiście. W każdym razie nic ważnego" - skwitował Jagielski.

joker

Cytat: marekforresterhttps://dziendobrytvn.onet.pl/3,1468861,poradnik.html
Oto relacja z wizyty Joli w programie DD TVN.
Jolanta Pieńkowska chyba nie przepada z Jolką :D Wyglądała jak by jej cała krew w środku buzowała i śmiała się z Jolki tylko na siłę - do telewizji. Ale Jolka trochę przesadziła...