Joanna Chmielewska

Zaczęty przez Showmag, Nd, 14 Paź 2007, 20:59:35

Rosa

Cytat: kris30lW rozmowie z Czacza powiedziala " My tu nie jestesmy zeby sie przyjaznic, my tu jestesmy zeby grac" .
No i?
Powiedziała prawdę której taki Marco który gra na całego nigdy by nie powiedział.

FK

CytatPowiedziała prawdę której taki Marco który gra na całego nigdy by nie powiedział.
:bravo:
Chamska i wulgarna, ale trzeba przyznać, że o kasie rozmawiała konkretnie. Chociaż z Jej wypowiedzi niejednokrotnie wynikało, że zależy Jej mocno na rozłosie. Pewnie na jednym i na drugim.
Dostała to drugie - w kiepskiej formie i oprawie.

arturxd

Joanna znowu wchodzi????

Jason

weszla. I fajnie. Szkoda, ze tylko na czas zadania tygodniowego. W ogole szkoda, ze odpadla. Ale wazne, ze wróciła :D

FK

Wróciła ze zdwojoną siłą (...) Mówię zarówno o Jej Siostrze, jak i Jej zachowaniu :kreci:

Goku

Nie wiedziałem gdzie to wkleić więc wkleję tutaj - jeśli pasowałoby lepiej do innego tematu, to proszę przenieść :).

Poznajecie tą panią na górze?? Tak, tak! Dokładnie! To nasza "kochana" siostra Chmielewska dorabia sobie w reklamie.

didi

Wiesz to troche dziwne bo w tej reklamie biora udzial tylko pracownicy biura obslugi klienta i PR PLAY. Pewnie zbierznosc...

Jason

szkoda, ze nie zrobiono tak, ze Chmielewskie nie weszly od poczatku dwie razem.

molko

zamiast KASI S i AGATKI

Luxis

on była "bekowa" i śmieszna,  za całokształt i przyprawianie gorącej atmosfery ją lubiałem, ale miała oczywiście więcej minusów
P.S.Podobało mi się, jak Asia i Iga posprzeczały się raz jak były same w salonie o zadanie, akurat innych uczestników nie było przy nich :D hehe

kris30l

One robia ta szopke dla kasy .Aska wczoraj powiedziala  ze za kase wszystko zrobi :) .Wczoraj w show to sie dopiero dzialo .Asdka przyszla z pustakiem budowlanym w reku i podziekowala ludziom ze nazywaja ja pustakiem. Przekrzykiwala wszystkich az prowadzacy ja uspokajal .

podmark

Piękna Joanna całą sobotę spędziła w Galerii Dominikańskiej, gdzie podrywała facetów. Wszystko oczywiście było rejestrowaną ukrytą kamerą. Jej ofiarą (albo ona jego) padł mój kolega. Właściwie to trafił swój na swego - IQ na podobnym poziomie. Ta przysiadła się do stolika, gdzie siedział z nowo poznaną dziewczyną i go kokietowała. Gdy chciała numer telefonu, on powiedział, że jej da pod warunkiem, że wstanie i powie, że się w nim zakochała. Ta naturalnie wstała i zaczęła drzeć mordę "Niech mnie usłyszy cała galeria, zakochałam się w Karolu"  :los: . Później sobie poszła, a do mojego kolegi podbiegła facetka, żeby podpisał zgodę na wyemitowanie. (ten kretyn oczywiście podpisał)

Najlepiej potraktował ją inny mężczyzna - odepchnął, aż ta zatrzymała się na ścianie  :zabek:

FK

Powyższy post został bezczelnie skopiowany na stronę NSBB przez użytkownika szpieg.
Za grosz własnego zdania i charakteru :nie!:
A Chmielewska dalej robi tanie show...

podmark

z tamtej strony już chyba to zdjęli (bynajmniej ja tam tego nie widzę). Szpiedzy są chyba nie tylko z konkurencyjnych witryn, ale coś mi się również wydaje, że są tutaj (być może tylko obserwują) ludzie z Endemola, ATMu. No, ale dowodów na to nie ma.

Joanna powinna moim zdaniem dostać szansę poprowadzenia piątej edycji. Na pewno lepiej sprawdziłaby się w tej roli, niż Karina. Przynajmniej byłoby wesoło :D

FK

Nie zdjęli, niestety: https://notsobigbrother.pl/bigbrother/1,84872,4747664.html (godz. 17.58).
Szkoda, że szpiedzy z innych witryn nie wyciągają wniosków z tego, co mogą tutaj przeczytać (...)
Gdyby Joanna prowadziła następną edycję BB, to zapewne trudno byłoby komukolwiek dojść do słowa ;)