Joanna Chmielewska

Zaczęty przez Showmag, Nd, 14 Paź 2007, 20:59:35

podmark

No fakt - lepiej, żeby została Wielką Siostrą  :los:

W Joannie tkwi duży potencjał (głupoty), który warto wykorzystać. Chyba każdy przyzna, że gdy razem z Igą przebywały w Domu przynajmniej się coś działo. Joanna dodawała takiego kolorytu całej zabawie. Będę za nią tęsknił  :wisienka:

Rosa

Joanna i Iga były bardzo dobrymi uczestniczkami które chyba wykorzystały szansę na wypromowanie siebie (CO wypromowały to już zupełnie inna kwestia)

Dżem

Mi sie wydaje że Joanna nie jest wcale taka głupia.Poprostu genialnie zagrała idiotke.Zauważyłem że wiele osób powiela jej hasełka teraz w życiu codziennem np. "No dawaj dalej a ja rosne","jestem od tego daleka" :D Robiła show.

FK

Zapomniełeś o najważniejszym: HELLOŁ!!?? O CO KAAMAN??!!

maniakTV

Może to nie na temat Joanny, ale na temat jej siostry...

CytatIga Heloł Chmielewska prezenterką Vivy?

Już dawno nie pisaliśmy o siostrach Chmielewskich. Ale siostrzyczki nie dadzą o sobie zapomnieć. Zobacz gdzie pojawiła się Iga.

Iga Chmielewska pojawiła się w programie "Hot or Not" telewizji VIVA. program ma na celu wyszukać nowych prezenterów muzycznej telewizji. Czy Iga Heloł Chmielewska zostanie jedną z nich? Mamy nadzieje, że nie, w przeciwnym razie program zamieni się w pobojowisko a zamiast muzycznych klipów będziemy oglądać zapatrzoną w siebie Igę. Szczęście w nieszczęściu, że w śród kandydatek nie pojawiła się Joanna Chmielewska - królowa reality show. To byłby dopiero meksyk.

:buzz:

Mój boże tylko nie to... Błagam!    :prosi:

Goku

Viva to stacja w sam raz na poziomie Chmielewskich. Jest tak samo żenująca, a Iga wcale by się tam nie wyróżniała, bo iloraz inteligencji prezenterów Vivy jest na podobnym poziomie do jej. Jedynym wyjątkiem tam była Małgośka, ale ona już chyba zauważyła, że inteligentna dziewczyna nie pasuje do tej bandy i odeszła do VH1 :).

maniakTV

Ona nawet do VIVY nie pasuje! :devil:

chatiflatt

Cytat: Goku w Nd, 27 Kwi 2008, 22:55:46Jedynym wyjątkiem tam była Małgośka, ale ona już chyba zauważyła, że inteligentna dziewczyna nie pasuje do tej bandy i odeszła do VH1 :).
Dziwne że przez długi czas tego nie dostrzegała. A może po prostu poleciała tam, gdzie więcej miodu dali :devil:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

maniakTV

Mam nadzieję, że żadna Chmielewska nie będzie prezenterką w żadnej stacji nawet na VIVIE.
No może w TV TRWAM bo i tak tego nie oglądam i oglądać nie zamierzam. :devil:

Goku

W Hot or Not na Vivie w tamtym tygodniu mogliśmy oglądać Igę, która na dodatek wygrała odcinek(jakiś juror stwierdził nawet, że jest naturalna xDD), a dzisiaj Joanne, która powtórzyła sukces siostry. Siostrzyczki robią karierę :P Nie zdziwię się jak Viva da im obu do prowadzenia jakiś program xD.

Pudelek

Chmielewska (Joanna)  idzie jak burza w programie "Hot or not". Już jest w finale pomimo dość negatywnych opinii jej konkurentów.

maniakTV

Jeżeli wygra ten program to stracę całkowity szacunek do tej stacji, pomimo muzyki jaką można tam usłyszeć.

PS. Nie oglądam tego programu więc stąd moje pytanie: Czy ona w tym programie zachowuje się tak jak BB4.1?

Pudelek

Z tego co widziałem to ta sama niesmaczna Joanna.  :los:

joker

Joanna Chmielewska pokazała nagą pierś

Chodziła po centrum Warszawy i eksponowała wszystkim swój goły biust

Czego to ludzie nie zrobią dla kilku minut sławy? Joanna Chmielewska próbowała już swoich sił w programach takich jak "Big Brother", "You Can Dance" czy "Hot or not". W żadnym z nich nie zdobyła satysfakcjonującej jej popularności. Jednak Joasia znalazła inny sposób zwrócenia na siebie uwagi. Ostatnio "SE" spotkał ją na zakupach w samym centrum stolicy. Dziewczyna rozmawiała przez telefon i nie "zauważyła", że zsunęła jej się sukienka. Cały sklep ujrzał nagi biust Joanny.
Wywołała sensację. Jedni byli oburzeni, inni się śmiali. Ale nikt nie pozostał obojętny - mówi "Super Expressowi" świadek zdarzenia.
fotki na stronie plotka :devil:
https://plotek.pl/plotek/1,78646,5424511,Joanna_Chmielewska_pokazala_naga_piers.html

chatiflatt

No i akurat w tym samym czasie, w tym samym miejscu, w momencie 'pokazania cycków' pojawił się reporter SE. Ciekawe ile polscy celebryci płacą gazetom za "wynajęcie" artykułu o sobie.

EDIT
A te piersi to już chyba kiedyś widziałem hahahaa
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston