Izabella Szubarga

Zaczęty przez Showmag, Nd, 09 Wrz 2007, 20:53:37

FK

Cytat: Aaragornco rusz zmienia opinie na czyjś temat...
A i o sobie myśli w dwojaki sposób: wyjdę - nie wyjdę, wyjdę - nie wyjdę...

slawek

Cytat: FKA i o sobie myśli w dwojaki sposób: wyjdę - nie wyjdę, wyjdę - nie wyjdę...

Aż Jej ktoś nie zdenerwuje to z tym wyjdę - nie wyjdę będzie spokój, bo dzisiaj to jakoś ucichło (jak zwykle zresztą)
Sławek

FK

Wiedzieliście, że Iza jest/była mężatką..?

Pudelek

Oglądałem "Prosto w oczy". Obstawiam, że zrobiła to by uzyskać obywatelstwo. Bo zbyt uczuciowo nie wspominała o mężu.

joker

Iza się strasznie zmieniła - teksty typu "jak nie wiesz to się ku*wa nie odzywaj", albo mocny maijaż w stylu Kaśki L. mi się nie podobają. Szkoda trochę Izy :(

FK

Cytat: PudelekObstawiam, że zrobiła to by uzyskać obywatelstwo. Bo zbyt uczuciowo nie wspominała o mężu.

Tymbardziej mnie do siebie zraziła (...)

Don

A mnie nie !
Mnie się podoba ... (dobrze, że moja kobieta tu nie zagląda ... chyba).

Luxis

Nam się wydaje, że Iza zmieniła front... a może to jest to, że ona pokazała jaka jest naprawdę?? Strasznie wkurzyła mnie jej dzisiejsze niby nie zrozumienie i niby obrona Aniołków Charliego... ehhh
P.S.Mimo wszystko nie nie lubie jej. Po prostu lubie, ale mniej..

Rosa

Iza też nie jest głupia i MUSIAŁA zmienić front.
Kiedyś była po stronie Jolki i byla nominowana. W chwili gdy się zorientowała jak Jola jest popularna a zarazem nielubiana w domu miała do wyboru albo byc nominowaną i z pewnością wylecieć lub też przejść do drugiego obozu , nie byc nominowanym i przeczekać.
Ona podobnie jak Marco jest tam graczem ktory myśli o końcowej wygranej i robi co może aby dojść w tej grze jak najdalej.

Luxis

Rosa, wiesz co, możesz mieć racje, tak sobie teraz układam "wszystkie klocki w całość" i się zgadza...

Tkk_Bolly

Mysle podobnie jak Luxis.Znowu powtórzę moją finałowa czwórke czyli Iza Jola Adrian i Marco.T osoby niezmiennie są u mnie na czele już od 3-ech tygodni.Iza się zmieniłą co mnie dziwi, ale czy na gorsze to niewiem. Zawsze uważałem ją tam za najmądrzejszą . A dzisiaj broniła aniołków charliego..
Zupełnie niewiem co o niej teraz sądzicz.Bardzo chce zobaczyć co będzie dalej z Iza, mam nadzieję , że przetrwa w programie jeszcze długi czas

Goku

Cytat: Tkk_BollyMysle podobnie jak Luxis.Znowu powtórzę moją finałowa czwórke czyli Iza Jola Adrian i Marco.

Tyle, że w finale niestety są tylko 3 osoby ;)

Izę przez jakiś czas nawet lubiłem(chociaż nie bardzo), ale obecnie znów jest u mnie wśród nie lubianych... I moim zdaniem ta zmiana frontu jej się nie opłacała, bo po odejściu Kasi Lenartowicz przyjdzie pora na Agatę i Kaśkę W.(jeszcze gdzieś pomiędzy nimi z programu wyleci Joaśka) i co zrobi Izka??

Rosa

Cytat: GokuI moim zdaniem ta zmiana frontu jej się nie opłacała, bo po odejściu Kasi Lenartowicz przyjdzie pora na Agatę i Kaśkę W.(jeszcze gdzieś pomiędzy nimi z programu wyleci Joaśka) i co zrobi Izka??
Ale dojdzie kilka nowych osób i sytuacja się może totalnie odmienić.
Zmiana frontu BYŁA opłacalna bo gdyby nie to to Izki może już by nie było w programie a tak to ciągle jest i chwilowo jest bezpieczna.

FK

W czym Ona ma problem z Czaczą..? Myślę, że najpierw powinna sobie uświadomić, że jest dojrzałą kobietą a Mariusz dopiero dojrzewa... Huśtawki nastrojów widać dotykają i mężczyzn :los:

Luxis

"Helloł?!! O co kaman?!" Co ma wiek do stosunków wzajemnych/międzyludzkich, tym bardziej taka mała różnica wieku?