Gerard Seczkowski

Zaczęty przez Showmag, Nd, 09 Wrz 2007, 21:01:00

mseptember

Szczerze mówiąc jak sobie teraz przegląd zrobiłem, to tam nikogo ciekawego nie ma... może z wyjatkiem Jolanty..

Lenka186

Dokładnie... Ach ta Jolanta .. ;P A gerard ???? Wracaj do Domu! Bo jak na razie nie ma z Ciebie żadnego pozytku !!!!!!! :]

chatiflatt

wszyscy chcemy żeby ten 'kogut' opuscił program. Ale nie opusci. Identycznie było z KL. I została....
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

kaja

Ja juz zaczynam go lubieć po tym co tomek powiedział w ogrodzie na temat każdego uczestnika to geard rozmawiał z adrianem mówił mu żeby nie dał sobą pomiatać a pózniej stając z bartkiem i magdą na dworze sam powiedział że tomek wylatuje z tego programu

FK

Cos mi tu nie pasuje... Gerard trzyma się z Tomkiem a z rozmowy w ogrodzie wywnioskowałam, że Adrianowi nie mówił jednak miłych rzeczy... Zresztą: jest w dalszym ciagu nijaki.

joker

Także miałem wrażenie, ze Gerard udziela mu wskazówek, żeby nie pozwalał sobą pomiatać. Chyba podobnie jak Marco odwraca się od Tomka i Bartka, chociaż jemu trochę gorzej idzie odcięcie się od nich.

chatiflatt

tylko leży na kanapie, bije brawo, nosi walizki.. i PSUJE TWISTY!
poza tym nie podobało mi się jego zdanie na temat udziału w POLSKICH wyborach - Gościu, jeśli ci to wszystko zwisa, to po kiego bierzesz udział w POLSKICH edycjach programów, w których można wygrać POLSK¡ kasę??
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Luxis

powinien wylecieć, klaska z łaską, bo widzi, że reszta klaska, wypowiada sie bez sensu, zachowuje sie jak jakis "step"...

cranberry

No co Wy... Gerard to bardzo barwna postać...szkoda, ze tylko w wykonaniu Joli  :zabek:  Do tej pory jej parodia należy do najbardziej udanych - Kogucik, bierz przykład jak nabrać żywotności  :P

Lenka186

hmm proste :) a w pokoju zwierzen sam powiedzial ze nawet fajna ta parodia ale cos powiedzial o tym ze jolka nie ma za grosz kultury bo wziela sobie jego rzeczy bez pytania ... Gerard.. cos ty taki nie tykalny ?? ;]  :szok:

Showmag

"W moim przypadku było to, że"
Gerard podczas nominacji o Izie/Joli: "Prowokuje tutaj kłótnie"

Gerard, 32 lata.

chatiflatt

Panu juz dziękujemy.. naprawdę.. Dał pan dzisiaj popis  :plask:
co miały znaczyć te słowa o nakładaniu facetom prezerwatyw przez Jolę? Żenujące...

Gerard Seczkowski, lat 32
Barbara Weston

Tom Kruz

Rzeczywiście to stwierdzenie Gerarda wydaje się być z cyklu ''ni przypiął, ni wypiął''. Chyba, że w ostatnich 2-3 dniach Jolka narobiła jakiejś grubszej kaszany w domu, co zdawali się wczoraj sugerować Gerard i Marco (pamiętacie, jak Marko zareagował na pytanie Peczaka ''Czy coś z tego będzie?''), ale Pan Big Brader nam tego nie puścił. Nie można przecież pokazać nic, co stawiałoby Jolkę w niekorzystnym świetle bo ona jest kul i ma wielu fanów, którzy wysyłają smsy (popatrzcie jaka jest mobilizacja na oficjalnej stronie hehe - jak wczoraj przewidywałem fani Tipsów cudownie dali się podpuścić). Może jednak dziś czy jutro doczekamy się jakiegoś rozwiązania tajemnicy słów Gerarda o tych prezerwatywach ?

P.S. Gerard Seczkowski lat 32, ale facjata jak 50 :).

Matthew

"Gościu" twierdzi, że Jola jest mało inteligentna, a sam się tak zachowuje. Już podczas pierwszego zadania od Wielkiego Brata, kiedy miał coś przeczytać o jakimś pisarzu (?), opowiadał o nim w sposób mało mądry ("no gościu był generalnie (...) no i generalnie gościu był (...)").
Żenada.

FK

Mam nadzieję, że skoro obecni nominowani dostali po 4 głosy a Fircyk 3, to On będzie następny...