Ewelina Chrapa

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 20:59:37

Showmag

Temat poswięcony Ewelinie Chrapie

chatiflatt

nie mogę ocenić jej po tych paru minutach jednak wydaje mi się najbardziej normalna i gdybym był 8. mieszkańcem to - serio - czuje, że tylko z nią znalazłbym kontakt....
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Ewelina robi swietne wrażenie pod każdym względem :zabek:. Obok K. Lenartowicz zdecydowanie moja ulubiona postać jak na razie.

Pudelek

Zauważyłem, że ma bardzo podobny głos do Dody.

Goku

Ewelina jest najnudniejsza z nich wszystkich... Przewija się gdzies w tle i zazwyczaj tylko słucha tego co mówią inni samemu się nie wypowiadając... Mam nadzieję, że jeszcze się rozkręci :)

chatiflatt

ona jest sobą - i bardzo dobrze.

zapewne ją nominują w srodę. ale myslę, że nie odpadnie

[jesli w ogóle będą nominacje, bo uważam, ze nie]
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Cytat: GokuEwelina jest najnudniejsza z nich wszystkich...

Bo nie opowiada takich pierdół jak Jola i nie stara się przekrzykiwać towarzystwa to jest najnudniejsza? Ja w dalszym ciągu odbieram ją pozytywnie i zdecydowanie wolę takie ''nudne'' osoby, niż rozgadane ''krejzolki'' :). Nawet w BB :).

FK

No i jako jedna z dwóch dziewczyn odważyła się na wzięcie prysznica nago ;)

KIBIC81

Cytat: chatiflattnie mogę ocenić jej po tych paru minutach jednak wydaje mi się najbardziej normalna i gdybym był 8. mieszkańcem to - serio - czuje, że tylko z nią znalazłbym kontakt....
Mi się też wydaje najnormalniejsza z nich wszystkich. Gdyby miało się skończyć na tych 7 osobach to by zaszłą daleko razem z Adrianem.

mir123bych

no sorry ale jakby same takie Eweliny były to bysmy się zanudzili :> przecież Jola ich rozkręca powoli!

Tom Kruz

Poszperałem troche w internecie szukajac info na temat Eweliny i oto efekt

https://ftv.com/online/page.php?P=1207&m_id=1522

I love fashion tv  :zabek:

Tom Kruz

Oj mam chrapkę na Ewelinę Chrapę :P .
W domu BB Ewelina nie wydaje się aż tak wysoka (176 cm) i tak smukła jak na fotkach, do których prowadzi powyższy link. Inna sprawa, że poza Pauliną generalnie wybrane zostały jak na razie wysokie osoby i stąd zapewne to wrażenie co do jej wzrostu.

female

Moim zdaniem Ewelina jest opanowana i m¡dra osóbka,mam nadzieje,ze nie odpadnie szybko..

Luxis

Jak dla mnie jest ona nijaka, chociaż bardziej w pozytywnym wrażeniu..
nie lubie jak koleguje się z dwulicową Kasią... jak Lenartowicz odpadnie pierwsza, a Ewelina zostanie to wypowiem się bardziej wtedy.
Dużym plusem jest to, że nie gra, jest naturalna - to widać. A to, że mało się wypowiada jest uzasadnione tym, że dużo obserwuje, w końcu to początek gry...