Bartosz Lenert

Zaczęty przez Showmag, Nd, 09 Wrz 2007, 20:54:03

paola

Ja tez mam nadzieje ze szybko wyleci.Popieram co niektorych tez uwazam ze nie jest soba, probuje zwracac na siebie uwage, pokazac ze jest wazny...Chodzi mi tu o sytuacje z Grzeskiem...On mowi i nie wcinac sie paniczowi pajacykowi...Wiem ze sa zwariowani kolesie ale oni juz tacy sa a nie tak jak Bartek wg mnie na pokaz...buziaczki :)

molko

ZMIENIŁEM O NIM ZDANIE!!! Może i jest fajny, ale homofobii nie toleruję!!!

Lenka186

człowieku co Ty z ta homofobią ??? czytam to już w drugim temacie ...  :plask:

molko

może nie oglądałas o 21:00 programu... obgadywanie, że pedał, że to, że tamto - potem wysmiewanie się prowadzącego, i pewnosć Tomka, ze jakby on z Adrianem był nominowany to by pewnie został

Lenka186

Oglądałam ... bardzo dobrze ale jeden raz wystarczy to napisac... ;) Niestety ten Pajac Bartek musi zostac ... :( grrr  :nie!:

Rosa

Widać że on bardzo lubi chodzić w damskich ciuszkach.

FK

I chyba Grzegorz postawił Go w bardzo niezręcznej sytuacji - biedak nie wiedział, jak z tego wybrnąć.

Pudelek

Strasznie lubi oczerniać innych. Z taką pewnosć mówi na forum o problemach innych. Jestem ciekawy jakby się zachował gdyby ktos tak przy wszystkich wymienił wszystkie jego wady. Pewnie tak samo jak po usłyszeniu słów Grzeska. Ta jego mina w drugiej częsci była przednia  :yeah: .

FK

Cytat: PudelekJestem ciekawy jakby się zachował gdyby ktos tak przy wszystkich wymienił wszystkie jego wady.
Obiecuję, że jak mnie wydzwonią w trakcie, to Mu wygarnę ;)

Luxis

Cytat: PudelekTa jego mina w drugiej częsci była przednia  .
możesz strescić tą sytuację? bo nie oglądałem tego odcinka.., a chyba dużo się wydarzyło? jesli nie tu to na priv, dzięki z góry
Bartek jest u mnie trzeci do odstrzału, zaraz za Kasią i Tomkiem... :/ nie cierpie go

Lenka186

Bartek to totalny IDIOTA! Nie ma pojęcia o zasadach konwersacji ... ani nie ma za grosz kultury! Moim zdaniem to Bartek powinen być nominowany i jesli będzie tylko okazja to piwnien wylecieć na zbity pysk!!!  :boks:

kaja

niestety on niebędzie nominowany ponieważ swięta piątka czyli ewelina, magda, tomek, geard no i sam bartek będą nominować marco ( który przejrzał na oczy i troche się od nich odalił) i adriana lub kasie a reszta uczestników raczej nieda rady im bartek napewno dostanie głosy od adrian i joli i może kaskia jak dodatkowo odejdzie iza to już wogóle małe prawdopodobieństwo że on bedzie nominowany

tedzik_21

Bartus to idiota...Pasują oboje z tomkiem do siebie...nic nie wnoszą do programu a wiele wymagaja...pozatym nawet wypowiedzieć zadobrze sie nie potrafia...

kakalak

Czy on zapomniał wziąć ze sobą ubrań, bo co go widzę to paraduje w tej smiesznej sukience.
Czy on ma jakies problemy z gardłem, bo co go słyszę mówi jakims dziwnie cieniutkim głosikiem.
:plask:

FK

Z damskimi ciuchami przesadza, ale może taka Jego rola błazna w Domu BB. Co do głosu... Chyba po prostu taki głos chłopaczyna ma. Jego głos to akurat jedyna rzecz, która mi się w tym chopaku podoba, jak do tej pory ;)