Bartosz Lenert

Zaczęty przez Showmag, Nd, 09 Wrz 2007, 20:54:03

FK

Cytat: dragoDzisiaj swoim zachowaniem wobec Grzeska udowodnił, że jest zwykłym prostackim i krzykliwym chamem...
Tja... TIMBERLEJK w uproszczonej wersji i ekonomicznym opakowaniu.

Goku

A ja lubię Bartka :)... Jest spox :)... Ma poczucie humoru i od kiedy wszedł do domu jest ciekawiej :)... Mam nadzieję, że nie odpadnie po dwóch/trzech tygodniach :)..

chatiflatt

nie odpadnie bo do tego potrzebne są nominacje...

Cytat: dragoDzisiaj swoim zachowaniem wobec Grzeska udowodnił, że jest zwykłym prostackim i krzykliwym chamem...
nie nie, drago, on jest NAAAAJS!!  XD
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Jego się nie da słuchać nawet bez tych angielskich wstawek! Strasznie denerwujący gostek.
A tak wogóle cos musi być w tym, że każdego dnia przymierza jakies damskie ciuszki...

PoPek

Mam totalnie dosć tego typa .. myslę że bys my się nie polubili

chatiflatt

nie nie, Pudelek, chęć bycia w centrum uwagi ale nie uczestników [oni go w większosci lubią] tylko widzów. Zauważyłem podczas nominacji - zaraz po wyjsciu z PZ powiedział cicho, obgryzając paznokcia "no to mogę się już przebrać". No i się przebrał...

to jest strategia zarówno Bartosza jak i tego cudnego Marco
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

To jak zaatakował, a później obgadywał Grzeska wskazuje na to, że czuje się przez niego zagrożony i ma jakies kompleksy w związku z jego osobą. Pewnie te kompleksy są większe niż te które ma sam Grzegorz...

chatiflatt

tak czy inaczej, w taki sposób kompleksom buzi nie zamknie.. będą o sobie przypominały...
Barbara Weston

Tom Kruz

Cytat: PudelekTo jak zaatakował, a później obgadywał Grzeska wskazuje na to, że czuje się przez niego zagrożony i ma jakies kompleksy w związku z jego osobą. Pewnie te kompleksy są większe niż te które ma sam Grzegorz...

Myslę, że to jednak Grzesiek jest bardziej zakompleksiony. Bartek po prostu go nie lubi. Przyznaję, że sposób bycia Najsa jest baaaaaaaaaaardzo irytujący i zdecydowanie za dużo błaznuje, ale taniec a,la Jim Carrey w scenie z domu wariatów w ''Ace Ventura - psi detektyw'' był niezły hehe. Magda Czmuda była zachwycona :).

molko

hmmm. powiem wam, że ja zachowuje się czasem tak jak Bartek i mnie przypadł akurat do gustu. Ogólnie jest wariat do kwadratu :) i w końcu cos się dzieje w tym domku. A ciuchy damskie? na pewno chęć zwrócenia na siebie uwagi? ale kto z nas tego nie robi? oczywiscie nie każdy zakłada sukienkę, ale zawsze checemy być zauważeni jako wyjątkowi. Chłopak ma do siebie maksymalny dystans i to jest duży plus (ale nie ten Barowy :P),

Samych ochów i achów nie będzie: bardzo bardzo naganne zachowanie w stosunku do Grzeska.

slawek

Cytat: chatiflattto jest strategia zarówno Bartosza jak i tego cudnego Marco

Ale Marco robi to jakos inaczej, momentami wydaje się że Bartek robi cos na siłę że staje się to denerwujące
Sławek

Lenka186

Nie czaje goscia...   :hmm:  ale czasami zdarza mu sie byc zabawnym... ;]  :P

Showmag

Przy tylu próbach nie wiem, czy mozna to uznac za sukces.

Mam nadzieję, że szybko go mieszkancy znominują, bo mylę, że cierpliwosć widzów do błazenady i swiecenia głupotą ma swoje ograniczenia

:blazen:

molko

wiesz, takich ludzi jak Bartek albo bardzo się lubi, albo bardzo nienawidzi, na pewno nie pozostaje się wobec nich obojętnym

Lenka186

Zgadzam się z Aragornem.bartek to błazen... :terefere: dlatego mam nadzieje ze szybko wyleci z domu ... :]