Agata Gawęda

Zaczęty przez Showmag, Nd, 09 Wrz 2007, 20:52:57

FK

No właśnie... Mimo wszystko, wolimy oglądać postaci, które mają coś do powiedzenia, zaoferowania, które zwracają naszą uwagę... Nieprawdaż..?

Goku

Obecnie Agata jest (oprócz nowych) jedyną osobą, która jest dla mnie obojętna. Jest w domu, ale jej nie ma. I tak samo wg. mnie nawet jak odpadnie to niezbyt dużo w domu Wielkiego Brata się zmieni. Ale wolę żeby ona wygrała program niż np. Kaśka L. czy Magda...

cranberry

Jeszcze nie slyszalam, żeby jej wypowiedź zawierała więcej niż dwa pełne zdania. Nie zabiera głosu praktycznie w żadnych dyskusjach, chyba że WB ją poprosi o przedstawienie stanowiska i to też jej to słabiutko wychodzi..Czyżby nie miała nic do powiedzenia?  Ciekawe jak sie wypromowała u producentów programu skoro sie wysłowić, a co dopiero sensownie wypowiedzieć nie potrafi (nie wspominając już o jakimkolwiek działaniu:) )

Pudelek

Ona sobie znalazła takie bepieczne miejsce między Kasią L. i Magdą. Robi to co one i nawet nominuje tak samo (jak Magda). Niepotrzebne są takie osoby, które kopiują zachowania i opinie innych. Wcześniej naśladowała Jolkę. Zero oryginalności! Dlatego mam nadzieję, że opuści dom wcześniej niż osoby które tak naśladuje.

Matthew

Czasem zapominam, że niejaka Agata jest w Big Brotherze. Zresztą od samego początku jest jakaś taka "niewidzialna".

FK

Nie podoba mi się: jest nijaka. Jest a jakby Jej nie było. Rozumiem, że jest osobą cichutką, spokojną, ale żeby nie miec własnego zdania..? Nie pasuje mi tutaj...

chatiflatt

jakbyś zobaczyła jak podskakuje i piszczy z powodu fajek to byś sie uśmiała i zmieniła o niej zdanie - Agatka POTRAFI być aktywna  XD
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Showmag

I z taką aktywnością ma szansę na finał.
Wszak tzw. "normalni" (nudni?) ludzie są w cenie i zawsze jakoś się prześlizgną do końca...

Tom Kruz

Zgodnie ze starym rosyjskim przysłowiem ''ciszej jedziesz, dalej będziesz''.

FK

Się okazało, że najbardziej inteligentna ze wszystkich ;)

gulczas

No dokładnie. 28+3. :D

Luxis

Ona tego nie robi celowo, nie jest wcale taka inteligentna... po prostu taka jest i już

FK

Dziewuszka popłakala się dziś i uciekła do kąta - dlaczego..? Bo musiała przebierać fasolę z robakami a "czwórce wspaniałych" Wielki Brat zafundował SPA w Sekretnym Pokoju... Agatko - nikt nie mówił, że będzie łatwo (...)  :buzz:

slawek

Zupełnie nie zrozumiałem o co Jej poszło
Sławek

FK

Zwyczajnie puściły Jej nerwy, no bo jak to? Jej Kasia Ją okłamała, że robiła okropne rzeczy z myszami a tak naprawdę się relaksowała? Jak mogła??!!