Agata Gawęda

Zaczęty przez Showmag, Nd, 09 Wrz 2007, 20:52:57

mseptember

To chyba zależy od definicji seksu... ale gdyby naprawdę był, to by naprawdę cos pokazali, tak nakazuje ta.. no... ELEGANCJA ;)

mir123bych

nie było ;( ale może będzie <Lol> Agata czekamy hehehe

Pudelek

Wam w głowach tylko ten sex! :los:
Pocieszcie się, że macie lepiej bo nic Was nie ogranicza, żadna kamera Was nie przesladuje.
Wydaje mi się, że pomimo tego że Agata jest zwariowana to nie odważy się na taki krok, który kosztowałby ją utratę godnosci. Zwłaszcza z gostkiem który się tylko lansuje.

mir123bych

no to by było ciekawe jakby z Bartkiem zakręciła, chociaż myslę że ona bardziej by tego chciała niż on sam. Nas kamery nie krępują, ale ich tak i mają gorzej ;> ale może się zapomną ;)
no i Agata nie jest nominowana do opuszczenia w niedzielę domu, więc jest lubiana mimo że jest na razie trochę cicha

Pudelek

Gdy wchodziła do programu byłem zdecydowanie na nie. Robiła wrażenie głosnej dziewuchy, próbującej na siłe zwrócić uwagę widzów i uczestników swoją głupotą.
Teraz mogę stwierdzić, że nie jest tak źle, a sama Agata wzbudza moją sympatię jako typowa (nieprzesadzona) nastolatka.

Lenka186

Ludzie zabierzcie tą Agate spowrotem do jej domu !!! :]  :plask:

Luxis

Agata jest wporządku, taka nastolatka, fajnie, że styknęła się z Jolką :D

Tom Kruz

Cytat: mir123bychniom Agatka zaszalała, pokazała że nie jest szarą myszką :D i fajnie że się z Jolką skumała :D

Luki bez plagiatowania proszę   :zabek: .

Luxis

hehe ;) ale to prawda :)

FK

OK dziewuszka, ale póki co, nic tam nie działa w Domu BB. Mam nadzieję, że jeszcze się rozkręci. Z Jolką, oczywiscie ;)

chatiflatt

emm, ma dziewczyna tak zwane wyczucie osobowości

nominacje:
- Iza, bo czasami nie potrafi słuchać i jest nieobiektywna

ŁoŁ..
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

molko

Cytat: PudelekWydaje mi się, że pomimo tego że Agata jest zwariowana

błagam! gdzie Ty widzisz to jej szaleństwo? chyba jesteś informatykiem :P

małomówna konformistka, prywatna praczka Marca, a jej hobby to kupowanie butów...

szalonnna dziewczyna! Agatko! przystopuj :P

Pudelek

Od publikacji tego posta wszystko się zmieniło. Pamiętasz jeszcze jej wejście?

FK

Dla mnie mocno zagubiona w tym domku... Może i taka osoba winna była się tam znaleźć...

Lenka186

tak.. zgadzam sie z Toba FK. ale nic takiego nie wnosi do domu ;]