Adrian Nadolski

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 22:15:30

FK

Cytat: chatiflattMam nadzieję cichą że nie wygra..
Ja również.
Uważam, że wygra ktoś, kto będzie potem Produkcji przynosił zyski. Adriana nie widzę w tej roli...

Jason

jak potem ktos moze jeszcze przynosic zyski produkcji? po programie?

FK

Zwyczajnie. A Ty myślisz, że Gulczas i Klaudiusz to dla swojego widzi-mi-się reklamowali TV Market..?
Adrian nie wygra - tak sądzę. Ale cóż... Cuda się zdarzają w tej edycji (...)

molko

wasze komentarze są przerażające... żal mi Was...
jaracie się gejem... jesuuu... :-/  to nie jest małpa w zoo...
jesteście bardzo niekonsekwentni... i nagle wszyscy wiedzieli od początku!? haha! jasne! porażka! niedyspozycyjność pamięciowa... wieś tańczy i śpiewa...
KAŻDY JEST INNY! ile można WAS edukować? TRAJKOCZECIE O TYM SAMYM, PLOTKUJECIE JAK CIOTKI (i niech ktoś skasuje i da mi ostrzeżenie za to, to normalnie ręce mi opadną, że porównanie kogoś do geja jest dla was obraźliwe) ale sorry tak się zachowujecie

FK

molko - ale przecież o każdym uczestniku pisze się na tym Forum. Nie rozumiem, co znaczy tekst: PLOTKUJECIE JAK CIOTKI. U Peczaka gołym okiem widoczne jest chamstwo, u Lenerta robienie z siebie błazna a u Adriana duży pierwiastek kobiecości. No i co z tego?

chatiflatt

Cytat: molkojaracie się gejem... jesuuu... :-/ to nie jest małpa w zoo...
nie jest też kimś bardziej wyjątkowym od np peczaka, żeby o nim nie dyskutować. Wchodząc do Domu wiedział że zostawia prywatność za drzwiami.
nie rozumiem Twoich pretensji.
Ja osobiście nie mam mam nic do niego jako do geja [jeżeli jest gejem]. Bardziej jako do faceta. Bo nie podoba mi się zmanierowana męskość mężczyzn XXI w.
Tyle.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Pudelek

Cytat: molko
jaracie się gejem... jesuuu... :-/ .

TRAJKOCZECIE O TYM SAMYM, PLOTKUJECIE JAK CIOTKI

Nie wspomnę kto się tak tu tym "jarał" i kto po raz kolejny wraca do tego samego tematu...
W ogóle dziwną metodę edukowania nas sobie wybrałeś.
Wydaje mi się, że to właśnie sami geje podkręcają tę całą sytuację związaną z Adrianem.

Lenka186

Kurde mylilam sie co do Adriana. W pewnym momencie byłam prawie pewna ze nie jest gejem i moze faktycznie nim nie jest, ale nie powiedzialabym ze mial jaki kolwiek stosunek z mezczyzna... :] a Tu prosze ... ;) Przynajmniej sie co nie co wyjasnilo :)

FK

No i idąc tropem Adriana należałoby powiedzieć o Kaśce, że jest 'lesbijką', bo obwieściła wszem i wobec, że jest biseksualna (...) A z tego wynika, że miała kontakty z kobietami. Dajmy spokój orientacji Adriana. Człowiek, jak każdy inny.

Jason

oczywiscie, ze tak :D ale nie odmówię sobie przyjemnosci powiedzenia 'a nie mowilem' :P :D :P gay dar nigdy nie zawodzi.

molko

Cytat: chatiflattBo nie podoba mi się zmanierowana męskość mężczyzn XXI w.
może nie radzisz sobie z rzeczywistością? przerasta Cię to?
Cytat: PudelekWydaje mi się, że to właśnie sami geje podkręcają tę całą sytuację związaną z Adrianem.
achaaaaaa! dobrze wiedzieć, że jest to forum gejowskie :) było tak od razu

POWIEM JEDNO! widać jak Polska jest zacofanym mentalnie krajem! I NIE PIJE TU DO NIKOGO! w innych, cywilizowanych edycjach BB jak ktoś byłe gejem, albo w IDOLU niemieckim (Daniel Kublbock) to tam bez podjary wielkiej, a nawet uważali co niektórzy to za chwyt marketingowy. No nic... Korzystajcie z okazji, bo jeszcze tylko pare dni do końca programu, a po nim co niektórzy nie będą mieli już więcej okazji pooglądać (jak małpe w zoo) jakiegoś geja.
TYLE pozdrawiam!

ixa86

śmieszny jestes molko - piszesz i piszesz o jednym a tym samym, że już nie wiadomo o co CI chodzi - wrzuć na luz.

Rosa

POWIEM JEDNO! widać jak Polska jest zacofanym mentalnie krajem! I NIE PIJE TU DO NIKOGO! w innych, cywilizowanych edycjach BB jak ktoś byłe gejem, albo w IDOLU niemieckim (Daniel Kublbock) to tam bez podjary wielkiej, a nawet uważali co niektórzy to za chwyt marketingowy.
Bo tam jak ktoś wchodzi to od razu mówi że jest gejem a nie troszkę pokazuje ale boi się. Najwięcej się zawsze mówi właśnie jeśli czegos do końca nie wiadomo.

I ZUPEŁNIE nie pojmuje o co Ci chodzi z tym zacofaniem. Rozumiem że temat powinien wyglądac tak.
"OOOh on jest gejem, jaki chłopak jest cool, światowy , nie to co polska wieś. A teraz już więcej o nim ani mru mru bo nie możemy o czym gadać" :sciana:

PS Obejrzyj sobie Survivor 13. Tam też byl taki jeden o ktorym było PEŁNO spekulacji (ten amerykański zaścianek jak widac też lubi o tym gadać) i wszystko koncentrowało się wokół tego czy jest , czy nie jest.

molko

Cytat: Rosa
PS Obejrzyj sobie Survivor 13. Tam też byl taki jeden o ktorym było PEŁNO spekulacji (ten amerykański zaścianek jak widac też lubi o tym gadać) i wszystko koncentrowało się wokół tego czy jest , czy nie jest.

:bravo:  no i właśnie o to chodzi! dzięki, że mnie wyręczyłEś, teraz wiadomo kto kim jest na tym forum

[ Komentarz dodany przez: Pudelek: Sob 01 Gru, 2007 18:13 ]
No i dobrze widać kto na tym forum jest zdolny do odnajdywania ironii w postach. . .

molko

Pudelek,  show must go on!

ok! powiem coś może dziwnego, ale z 2 strony to Adrian jest dwulicowy z lekka: mówił, że nie miał nic wspólnego z gejami, płakał, oczerniał Bulonisa, martwił się o dziadka, ale miesiąc później już się nie martwił i powiedział, że spał z facetem. Zaszkodził gejom; swoim zachowaniem czyli jaki on biedny i pokrzywdzony, obmawiany przez krwiożerczych pederastów.
Sam już nie wiem co mam o tym sądzić!