Adrian Nadolski

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 22:15:30

FK

Nienawidzę historii! Adrian ma dopiero 22 lata, więc nawet nie dane było Mu żyć w czasach stanu wojennego. Mógł nie wiedzieć. Ja akurat to rozumiem.

chatiflatt

ja jestem studentem i nie interesuje mnie ani historia Egiptu, ani historia Polski. Nie znam żadnych dat, oprócz bitwy pod Grunwaldem
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Tom Kruz

Cytat: chatiflattja jestem studentem. Nie znam żadnych dat, oprócz bitwy pod Grunwaldem
Nie ma się czym chwalić. No chyba, że chcesz rywalizować z Jolą.

Stan wojenny to nie starożytny Egipt, lecz nieodległa przeszłość i ten temat wciąż jest aktualny w naszym życiu publicznym. Moim zdaniem jako tako wykształcony Polak powinien wiedzieć nie tylko kiedy został wprowadzony, ale także do kiedy obowiązywał. Zwłaszcza jeśli uważa się za intelektualistę i humanistę, jak w przypadku Adriana.

chatiflatt

CytatMoim zdaniem jako tako wykształcony Polak powinien wiedzieć nie tylko kiedy został wprowadzony, ale także do kiedy obowiązywał.
no i pozostańmy przy tym, że to TWOJE zdanie, z którym nie zamierzam nawet konkurować.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

clubber23

wczoraj na notsobigbrother czytalem notke jakoby Adrian byl gejem bo poprzytulal sie do Aski. Dzisiaj zamiast tego jest wazeliniarskie sprostowanie. czyzby sie przestraszyli konsekwencji?

mseptember

może po prostu przeczytali to, co napisali?

logandevil

Ten serwis notsobigbrotcher to niezly szmatlawiec ,krytykuja oficjalna strone a sami wypisuja takie chore rzeczy ze szkoda mowic .

chatiflatt

no krytykują, i co? ja też krytykuję - nie trawię zniewieściałości takich facetów, drażni mnie to Ę¡. I krytykuję to. Bo mam do tego prawo. niekoniecznie muszę 'kochać' Nadolskiego jak nastolatki z jego fanclubu.
Barbara Weston

Pudelek

Nie wiem czy jesteście świadomi ale Adrian ma chyba największe szanse na zwycięstwo. Skoro nie Jolka to tylko może wygrać Marco lub Adrian. Adrian chyba ma większe poparcie niż Marco. Ewentualnie moze pojawić się ktoś nowy kto oczaruje widzów. Ale póki co nie zapowiada się na to.

chatiflatt

oczywiście. I to mi się nie podoba - ta "super, extra" trójka finałowa.

[Tak, nudzi mnie juz Tipsomaniak. zgadza sie]
Barbara Weston

FK

Cytat: PudelekAdrian chyba ma większe poparcie niż Marco.

To zależy od aktualnego humoru Producenta, chyba :ubaw:
Zróćmy uwagę, że nasze głosowania nijak się mają do rzeczywistych wyników podawanych przez TV4.

Pudelek

Adrian będzie pierwszym gejem lub może-gejem, który wygra program reality show. To wystarczający argument za tym żeby dać mu wygrać.

FK

Argument rzeczywiście mocny, ale lesbijka jednak odpadła.

Pudelek

Lesbijki mają trochę inny status. Trójkąciki z dwiema kobietami są modne. Dodatkowo Magda była pogodzona z samą sobą i jej osobą nie dało się wstrząsnąć. Nawet nie próbowano.
A Adrian taki ułożony. A tu taki psikus!

chatiflatt

Adrian ułożony - ale pod jakim względem? Bo mnie się wydaje że to niestabilny emocjonalnie dzidziuś - 12latek, jak to powiedziała Magda
Barbara Weston