Adrian Nadolski

Zaczęty przez Showmag, Nd, 02 Wrz 2007, 22:15:30

kassia31

Kaśkę obrabiał:) co ciekawe jak kazano wyjść z domu  Joli i Kasi pocałował Jolkę:)

joker

Może Adrian gustuje w trójkątach? Najpierw Adrian-Kaśka-Grzesiek, a teraz mamy Adrian-Jolka-Marco :devil:

Rosa

Stara się chlopak coś udowodnic ale marnie, oj marnie mu to wychodzi  :wisienka:

chatiflatt

czemu ty, Chopie, na siłę próbujesz coś udowodnić?

Te pocałunki po ramieniu Kaśki były żałosne.. nie wychodzi ci to..
i te kąśliwe uwagi w obecności wszystkich mieszkańców..

Chopie, co ty chcesz udowodnić, co?
:plask:
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

FK

... a odpowiedź na pytanie "Czy miałeś stosunki intymne z mężczyznami?" w dalszym ciągu nie padła... Padł za to wykrywacz kłamstw, chyba :gwizd:

chatiflatt

mnie akurat to już nie obchodzi - jego orientacja [PS. w dalszym ciągu nie wierzę w wersję 'prawdziwą']
ale próby udowodnienia tego i owego są gUpie i żałosne..
zwłaszcza, że podobno ktoś na niego tu na zewnątrz czeka.
"Może kiedy umierasz wszystko umiera, wszystko i wszyscy? Zostaje tylko pustka, próżnia, dziura, którą starają się wypełnić ci, którzy pozostali."
Barbara Weston

Lenka186

hmm ciekawe kto? hmm a z tym wykrywaczem to wydaje mi się ze odpowiedz podadza w niedziele w Ringu. ...
hmm to jest chwyt marketingowy... ;] i znajac zycie to nie puszcza tego na poczatku programu ( jesli maja zamiar w ogole to puscic) tylko na koncowce... zeby tylko obejrzec caly program od poczatku do konca ;] ehh ;| :kreci:

kassia31

Pewnie że nie puszczą na początku i przez cały program będą podsycać atmosferę.

Lenka186

hmm Ciekawe czy ta zazdrosc o Kasie to prawdziwa czy tylko gra w ktorej chce udowodnic o swojej orientacji .. ;] ?

mseptember

oj ludzie, teraz to choćby rżnął jedną babę za drugą, a na żadnego faceta do końca życia nie spojrzał, to i tak dla was zostanie gejem.. i nieważne czy miał czy nie miał jakichś homo-związków, jak nie miał to też to sobie jakoś wytłumaczycie..

FK

No właśnie o tym Adrian mówił podczas rozmowy z Izą: ziarno niepewności zostało zasiane. I basta.

Pudelek

Moim poprzednikom chodzi o to, że mało jaki facet w taki sposób podrywa dziewczyny. To jest taki sposób dzieci z podstawówki. Zwrócić uwagę na siebie wszystkich dziewczyn, a następnie udawać głęboką zazdrość i namiętność w relacjach z kilkoma dziewczynami na raz. Normalnie to tak nie wygląda.

Lenka186

Masz racje pudelku... ;] tylko jesli udaje to bedzie to mialo negatywny skutek ...

mseptember

A jeśli nie udaje to już jest katastrofa i każde kolejne zdanie na ten temat tylko pogarsza sprawę. Miałem nadzieję że po tej podłej aferze na żywo, która miała niby "uciąć spekulacje" sprawa się zakończy. Ale okazuje się, że Endemol nie jest w stanie podarować sobie takiego tematu i dalej jątrzy sam sobie przecząc.

PS. A gdyby producenci mieli chociaż cień szacunku do tych ludzi to wybrali by jakieś inne 2% tego co się dzieje w domu do pokazywania. Tylko wtedy nikt by pewnie nie chciał oglądać. I niech mi nikt nie mówi, że mamy prawo wiedzieć wszystko o uczestnikach, bo tak naprawdę nie wiemy o nich nic, czyli tyle, ile nam pokażą.

PS2. Poza tym wszystko mi się podoba  :buzz:

Goku

Rozbroiło mnie jak Adrian do Kaśki "Kaśka przestań. Ale nie zgrywaj się. Pokazuj mnie a nie  jakieś wyimaginowane, karykaturalne przedstawienie mojej postaci.". Byłoby ok, gdyby nie to, że Kaśka jako Adrian zachowuje się identycznie jak Adrian, więc to raczej nie jest wyimaginowane i karykaturalne xDD...